All products

NATURE BAR - chia semena

Ploščica s chia semeni, medom in aronijo.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: prigrizek , hrana
Oblika izdelka: ploščica
Pakiranje izdelka: ploščica, 40 g, izdelek vsebuje eno porcijo
1,79 EUR
DODAJ V
Nature bar - chia semena vsebuje le sestavine, ki jih lahko vidite. Nič drugega. Ploščica je odlična za hitro oskrbo z energijo, ki jo potrebujemo še zlasti pri povečani telesni aktivnosti, odlikuje pa jo tudi visoka vsebnost prehranskih vlaknin.

Ploščice Nature bar so namenjene vsem, ki želite na čim bolj naraven način nadomestiti energijo ali zadostiti potrebi po sladkem. Preizkusite njihovo slastno kombinacijo semen, oreščkov, suhega sadja in medu. Za sladek začetek dneva brez dodanega sladkorja, za nov zagon v drugem delu dneva, za šolsko malico po meri staršev in otrok, za vikend izlet v naravo ali kar tako, ker se kombinaciji oreščkov, medu in chia semen enostavno ne da upreti. Za vse ljubitelje slastnega in strastnega!


Proizvedeno v EU za: Medex d.o.o., Slovenija
Priporočeno uživanje:
Ploščica Nature bar - bučna semena so odlične za hitro oskrbo z energijo v službi, šoli, na izletih, potovanjih ali pri športnih aktivnostih. Lahko jih pojeste za malico, posladek, prigrizek za potešitev najhujše lakote ali drug namen s ciljem zadostiti potrebo po dodatni energiji ali sladkem.

Opozorilo:
Vsebuje alergene: oreščki, sezam.
Sestavine: med 24 %, bučna semena, sončnična semena, češnje, brusnice, aronija 5%, borovnice, ekstrudirano proso, semena sezama, lanena semena, chia semena 3 %, riževo olje, sredstvo za zgostitev: agar, jedilna sol. Lahko vsebuje sledi oreščkov. Lahko vsebuje koščke lupin.
 
Hranilna vrednost Na 100 g Na porcijo 40 g
Energijska vrednost 1676 kJ/400 kcal 670 kJ/160 kcal
Maščobe 21 g 8,5 g
od tega: nasičene maščobe 2,6 g 1 g
Ogljikovi hidrati 49 g 20 g
od tega: sladkorji 37 g 15 g
Prehranske vlaknine 6,4 g 2,5 g
Beljakovine 112 g 4,9 g
Sol < 0,01 g < 0,01 g

Izdelek vsebuje eno porcijo.

Priljubljeni