Kontakt
Vizitka podjetja

Davčna številka: SI 48469360
Matična številka: 9161830000

Podjetje Medex Trade d.o.o. je zavezanec za DDV.

Dostop iz centra Ljubljane
Peljete se po Dunajski cesti mimo Gospodarskega razstavišča, na semaforiziranem križišču (Plava laguna) zavijete desno na Linhartovo cesto. Po njej se peljete naravnost skozi dve semaforizirani križišči, nato na prvem odcepu zavijete levo na Stolpniško ulico. Nadaljujete proti Cestnemu podjetju Ljubljana. Pred njihovo zapornico zavijete desno ter nadaljujete v levi ovinek, ki vas pripelje do Medexove poslovne stavbe.
Dostop iz avtocestnega obroča okoli Ljubljane (severna obvoznica)
Obvoznico zapustite na izhodu 2 Trzin – Lj.-Tomačevo. V krožišču zavijete na 1. izvoz v smeri Center, Nove Jarše, Žale in se peljete do naslednjega krožišča. Krožišče zapustite na 2. izvozu v smeri Center, Nakupovalno središče BTC in pot nadaljujete naravnost po Štajerski cesti. Zapeljete v krožišče Rondo Žale in ga zapustite na 1. izvozu (smer Center) in se po Linhartovi cesti peljete mimo odcepa za Lekarno Soča (Inštitut RS za rehabilitacijo) ter na drugem odcepu zavijete desno na Stolpniško ulico. Nadaljujete proti Cestnemu podjetju Ljubljana. Pred njihovo zapornico zavijete desno ter nadaljujete v levi ovinek, ki vas pripelje do Medexove poslovne stavbe.
map_desktop
Kje se nahajamo?

Sedež podjetja Medex je na Linhartovi cesti 49A v Ljubljani, dosegljivi pa smo tudi na telefonski številki 01 475 75 00 in po elektronski pošti [email protected].

Potrebujete pomoč pri izbiri?
Pošljite elektronsko sporočilo
Lahko pa nas vprašate tudi preko obrazca
Med delovnikom odgovorimo v 24 urah.
plant_newlsletter