Akcije

Vam primankuje idej za Valentinovo?

Izkoristite super Valentinovo akcijo na izbrane BEAUTY izdelke iz družine Medex! Praznujte Valentinovo tako, da izrazite svojo ljubezen in do tistih, ki vam pomenijo največ!

Čvrsta koža brez gubic

Privoščite sebi in svojim bližnjim vrhunsko kozmetiko s čebeljim strupom! Kombinacija kreme in seruma BEESECRET bo na naraven način upočasnila staranje vaše kože in nastanek gub. Koža bo postala sveža, sijoča in ponovno imela mladosten videz.

Vaša kolena in sklepi v najboljši formi 3+1 GRATIS

Učinkovita naravna rešitev za vrhunsko podporo normalnemu delovanju hrustanca in kosti. Vsebuje izvleček kurkume CAVACURMIN®, hialuronsko kislino, silicij in vitamina D in C. Kupite 3 in dobite 1 GRATIS

NOVO: Naravna pomoč pri menopavzi

Z edinstveno mešanico ROYAL BALANCE™ BeeHarmony prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k čustvenemu ravnovesju in normalnemu psihološkemu delovanju. Pomaga tudi bolje spati ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vaš tromesečni paket zdaj 2+1 GRATIS

Okrepi svoj fokus, spomin in koncentracijo 1+1 GRATIS

Patentiran naravni izvleček Memophenol iz borovnic že ob prvi uporabi očutno izboljša kognitivne funkcije, spomin, koncentracijo in fokus. Spodbudite svoje možganske zmogljivosti in z lahkoto obvladajte vse vsakodnevne obveznosti. Dolgoročna uporaba Memoaida bo poskrbela da boste vedno vedeli kje so vači ključi ;)

Poslovi se od celulita z inovativno naravno rešitvijo 1+1 GRATIS

V 30 dneh do prvih vidnih učinkov gladke in napete kože. Po dvomesečnem uživanju se vidno zmanjša tudi pomarančni izgled kože na stegnih, bokih in zadnjici. Preoblikujte svoje telo z naravnimi iovatinimi prehranskimi dopolnili Slovenskega izvora.

Najljubši Medexov izdelek najmlajših članov družine

Najboljša izbira za krepitev imunosti in naravno podporo imunskemu sistemu vaših otrok. Nanj prisegajo starši, ki verjamejo v moč narave, izkušnje tradicije in rezultate kliničnih študij. Ob nakupu 2 škatlic, 3. prejmete BREZPLAČNO!

Najmočnejši član Medexove družine kakovostnih matičnih mlečkov

Opolnomočite svojo rutino za krepitev imunskega sistema! Saj veste, izurjen imunski sistem se hitreje in bolj učinkovito odzove, ko je to potrebno. Ob nakupu 2 škatlic, 3. prejmete BREZPLAČNO!

hexagon-left
hexagon-left-small