Akcije

MESEC ČEBEL: do 25% popusta na vse naravne izdelke za aktiven življenski slog

Osvoji vse vrhove!

Naravna podpora za hrustanec in kosti s trojnim delovanjem. Z močjo sinergije naravnih izvlečkov kurkume, hyaluronske kisline in silicija ter vitaminov, učinkovito ohranja telo v vrhunski formi.
 
⭐⭐⭐⭐⭐
 
»Odkar je imel mož rekonstrukcijo križnih vezi mu je koleno pri tenisu vedno oteklo - odigral je lahko le dva niza. Po rednem dvomesečnem uživanju curcumin flexa pa mu koleno ne oteka več in ima občutek, da je bolj gibljivo.«
 
Izberi svojega favorita zdaj 25% ugodneje

Premagaj utrujenost in izčrpanost

Po ocenah strokovnjakov se več kot 60 % posameznikov, ki skrbijo za zdravo prehrano, sooča s pomanjkanjem magnezija.

Z novim in še močnejšim Direkt Magnezijem 400 + D3 lahko na enostaven način zmanjšaš mišične krče, utrujenost in izčrpanost. Pomaga lahko tudi pri glavobolu ali migreni ter prispeva k normalnemu delovanju srca.

Imunost za celo družino - 10 dni GRATIS

Najboljši čebelji ščit za celo družino. Gelee Royale podpre telo da je vedno v 100% formi. Dviga nivo energije, poskrbi za odličen fokus in tako pomaga tudi pri učenju. Okrepljen imunski sistem cele družine bo poskrbel, da ne zamudite nobenega pomladnega izleta v naravo.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Moj 7 letni sin je zrastel z GR juniorjem, skoraj nic ni bil bolan.. Se sedaj ga redno zjutraj, vcasih po kosilu spije, pa ne samo pozimi, ampak skoraj cez celo leto...""

Naravna pomoč pri menopavzi

Z edinstveno mešanico ROYAL BALANCE™ BeeHarmony prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k čustvenemu ravnovesju in normalnemu psihološkemu delovanju. Pomaga tudi bolje spati ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Izberi najmočnejši čebelji ščit 

Propolis se v domači lekarni uporablja že tradicionalno. Čebelarji prisegajo nanj, saj ga čebele uporabljajo kot zaščito svojega panja.
 
Pomaga v boju proti bakterijam, virusom in glivicam. Krepi obrambni mehanizem telesa in pomaga pri obrambi pred prehladi in gripo.
 
Učinkovit je pri zaščitni ustni higieni in pri premagovanju aft, razkuževanju površinskih ran in kot prva pomoč ob bolečem grlu.
 
Najmočnejši propolis na alkoholni osnovi zdaj na voljo 1+1 GRATIS

Okusen jutranji »shot« lepote, s klinično dokazanimi učinki

Po 20. letu z vsakim dopolnjenim letom izgubimo 1,5% kolagena, ki skrbi za čvrstost, elastičnost kože, zdrave lase in nohte, gladi gubice ter ohranja naše sklepe gibljive.

Z dodajanjem kvalitetnih prehranskih dopolnil lahko izgubo odlično nadomestimo. S Kolagen liftom z okusom po malinah, lahko dokazano izboljšaš izgled tvoje kože kar do 33%.

⭐⭐⭐⭐⭐

»Po dveh mesecih uporabe so mi začeli lasje zelo rasti in postali bolj gosti. Koža pa je bolj sveže polti. Priporočam uporabo, vendar je za rezultate potrebno vztrajati :)«

Nova generacija ANTI-AGEING dopolnil

Ne moremo spremeniti da se staramo, lahko pa spremenimo KAKO se staramo.


Mladost izvira iz tvojih celic. Podpri njihovo pravilno delovanje s svetovno novostjo razvito v Medexovem laboratoriju. ROYAL YOUTH™  je inovativna formula z matičnim mlečkom in NAD, ki je v našem telesu odgovoren za spodbujanje sirtuinov – proteinov dolgoživosti. Za popolno sinergijo in največji učinek na celični ravni so dodani še skrbno izbrani  Q10, D, B1 in cink.

hexagon-left
hexagon-left-small