-20%
Vsi produkti

NATURE BAR - brusnica

(2 ocen)

Ploščica z indijskimi oreščki, mandlji, medom in brusnicami.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: hrana , prigrizek
Oblika izdelka: ploščica
Pakiranje izdelka: ploščica, 40 g, izdelek vsebuje eno porcijo
1,79 EUR 1,43 EUR
DODAJ V
Bi prigrizek za slajši začetek dneva?

Sladka Medexova razvada Nature bar vsebuje le sestavine, ki jih lahko vidite – nič drugega. Odlična je za vse ljubitelje slastnega in strastnega z aromatično noto brusnice.

Privoščite si jo kot zdravo malico, za nov zagon v drugem delu dneva, za vikend izlet v naravo ali kar tako, ker se kombinaciji oreščkov, medu in brusnice preprosto ni mogoče upreti.

Nature bar se odlično prileže tudi kot prigrizek med aktivnim dnevom, ko potrebujete dodatno energijo za premagovanje izzivov in zastavljenih ciljev.
         
Zakaj izbrati Nature Bar iz Medexa?
  • Vsebuje samo oreščke, suho sadje in med
  • Brez adititov
  • Brez glutena
   
Komu priporočamo Nature bar?
Vsem, ki bi želeli na čim bolj naraven način nadomestiti energijo ali zadostiti potrebi po sladkem. Ploščice odlikuje odlična kombinacija oreščkov in suhega sadja, okus pa še dodatno obogati med.
Nature bar ploščice so zdrave in okusne ter idealne za malico, posladek ali vmesni prigrizek. Odlične so za hitro oskrbo z energijo, ki jo potrebujemo zlasti pri povečani telesni aktivnosti ali v dneh, ko si nimamo časa pripraviti polnovrednega obroka.

Proizvedeno v EU za: Medex d.o.o., Slovenija
Priporočeno uživanje:
Ploščica Nature bar je odlična za hitro oskrbo z energijo v službi, šoli, na izletih, potovanjih ali pri športnih aktivnostih. Lahko jo pojeste za malico, posladek, prigrizek za potešitev najhujše lakote ali drug namen s ciljem zadostiti potrebo po dodatni energiji ali sladkem.

Opozorilo:
Vsebuje alergene: oreščki, arašidi, seme sezama, soja.
Sestavine: : indijski oreščki 33 %, mandlji 21 %, med 20 %, brusnice 19 %, riževi krispiji, kokosovo olje. Lahko vsebuje sledi soje, sezama, arašidov ali orehov.
 
Hranilna vrednost Na 100 g Na porcijo 40 g
Energijska vrednost 2065 kJ / 495 kcal 826 kJ /198 kcal
Maščobe
od tega
- nasičene maščobe
28 g
 
5,1 g
11 g
 
2 g
Ogljikovi hidrati
od tega
- sladkorji
48 g
 
32 g
19 g
 
13 g
Prehranske vlaknine 4,6 g 1,8 g
Beljakovine 10 g 4 g
Sol 0 g 0 g

Priljubljeni