Komu je namenjena ploščica Nature bar?

  • Vsem, ki želite na čim bolj naraven način nadomestiti energijo ali zadostiti potrebi po sladkem
  • Odlične so za hitro oskrbo z energijo, ki jo potrebujemo zlasti pri povečani telesni aktivnosti
  • Primerne so tudi za malico ali kot zdrav prigrizek
  • Vedno pri roki, ko potrebujete dodatno energijo za premagovanje izzivov
  • Za nov zagon v drugem delu dneva ali kot prigrizek na izletu
  • Zdrav prigrizek tudi za aktivne šolarje
nature_bar_v1
nature_bar_v3_corr

Hitra dejstva o izdelku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker vsebujejo le sestavine, ki jih vidite, nobenih aditivov. Vsebuje samo sladkor, ki je naravno prisoten v medu, oreščkih in suhem sadju.

Vsem, ki potrebujete hiter odmerek sveže energije.

Majhni in veliki, adrenalinci, deloholiki ali preprosto uživači. Medexovi Nature bari so za slasten in strasten lajf.

Ploščice odlikuje odlična kombinacija oreščkov in suhega sadja, okus pa še dodatno obogati med.

hexagon-right-small
O izdelku
NATURE BAR - POMARANČA

Ploščica z mandlji, arašidi, medom in pomarančo

Si želite na čim bolj naraven način nadomestiti energijo ali zadostiti potrebi po sladkem? Sladka Medexova razvada Nature bar vsebuje le sestavine, ki jih lahko vidite – nič drugega. Ploščice odlikuje odlična kombinacija oreščkov in suhega sadja, okus pa še dodatno obogati med. Brez vsakršnih aditivov!

40355-03-n-v1
40355-02-n-v1

Zdrav prigrizek, ki napolni z energijo

Privoščite si jo kot zdravo malico, za nov zagon v drugem delu dneva, za vikend izlet v naravo ali kar tako, ker se kombinaciji oreščkov, medu in morske soli preprosto ni mogoče upreti. Nature bar se odlično prileže tudi kot prigrizek med aktivnim dnevom, ko potrebujete dodatno energijo za premagovanje izzivov in zastavljenih ciljev.

Nature bar ploščice so zdrave in okusne ter idealne za malico, posladek ali vmesni prigrizek. Odlične so za hitro oskrbo z energijo, ki jo potrebujemo zlasti pri povečani telesni aktivnosti ali v dneh, ko si nimamo časa pripraviti polnovrednega obroka.

O izdelku

Ploščica z mandlji, arašidi, medom in pomarančo

V paketu najdete kar 12 naravnih medenih ploščic, ki bodo poskrbele za dvig vaše energije, ko boste to najbolj potrebovali, pa naj bo to med športno aktivnostjo, na izletu ali pa v času malice. Ploščice Nature bar so idealne za tiste, ki želijo na naraven način nadomestiti energijo in zadostiti potrebo po sladkem, saj vsebujejo le sestavine, ki jih lahko vidite s prostim očesom in nič drugega! Odlikuje jih odlična kombinacija oreščkov in suhega sadja, okus pa še dodatno obogati med. So brez dodanega sladkorja, brez laktoze in brez glutena. Prav tako ne vsebujejo nobenih aditivov.

medex nature bar okus pomaranče
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
NATURE BAR - POMARANČA

Način uporabe:

Priporočena odmerek za otroke: 1 ploščica

Ploščico si privoščite za malico, posladek, prigrizek - vedno, ko potrebujete dodatno energijo ali vas popade želja po sladkem.

Ploščico si lahko privoščijo za malico, posladek, prigrizek - vedno, ko potrebujejo dodatno energijo ali namesto sladkarije.

Sestavine
NATURE BAR - POMARANČA

Med 26 %, arašidi 17 %, mandlji 13 %, pomarančna lupina 12 %, brazilski oreščki, ameriški oreh (pekan), sončnična semena, rižev ekstrudiran izdelek, kokosovo olje.

Energijska vrednost (na 40 g)

819 kJ / 197 kcal

Maščobe

od tega nasičene maščobe

14 g

2,2 g

Ogljikovi hidrati

od tega sladkorji

13 g

11 g

Prehranske vlaknine

2,7 g

Beljakovine

4,4 g

Sol

0 g

Pogosta vprašanja in odgovori
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PAKET NATURE BAR - POMARANČA 10+2 GRATIS
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET NATURE BAR - POMARANČA 10+2 GRATIS
Paket Ploščice 12 x 40g
  • Pomarančno-medena ploščica za hitro zagotovitev energije
  • Brez glutena in aditivov
  • Vsebuje le sestavine, ki jih lahko vidite
SLO-5-procent-off-1290x1032px