Komu so namenjene proteinske ploščice?

  • Športnikom in rekreativcem po športnih aktivnostih
  • Vsem, ki zaužijete premalo beljakovin
  • Odličen prigrizek na poti ali za malico v službi
  • Kot zdrav vmesni prigrizek za hitro potešitev lakote
  • Beljakovine prispevajo k ohranjanju zdravih kosti in vzdržujejo mišično maso
Protein_bar_four_different_flavour_bars_45g_zero_sugar
plant-6
hexagon-left
Protein_bar_banana_45g_zero_sugar_v2

Hitra dejstva o ploščici Protein bar z okusom banane

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Imajo visoko vsebnost beljakovin in nizko vsebnost sladkorjev.

Z okusom banane z dodanimi vitamini.

Vsem, ki želite hiter, slasten in učinkovit vnos beljakovin v telo.

Beljakovine prispevajo k ohranjanju zdravih kosti in vzdrževanju mišične mase.

Posebnega pomena so zlasti za tiste posameznike, ki se aktivno in redno ukvarjajo s športnimi aktivnostmi.

hexagon-right-small
O izdelku
PROTEIN BAR - BANANA

Zdrav prigrizek z visoko vsebnostjo beljakovin

Bi nekaj slastnega, kar ne vsebuje veliko sladkorja? Zdrav prigrizek po športni aktivnosti z visoko vsebnostjo beljakovin? Z drobno razvado v obliki ploščice lahko s pomočjo beljakovin, ki jih vsebuje, gradimo in oblikujemo tako naše telo kot naš vsakdan. V Medexu smo razvili Protein bar z okusom banane, brez dodanih sladkorjev, samo 2,2 % sladkorjev.


Protein_bar_banana_45g_zero_sugar_v3
Protein_bar_banana_45g_zero_sugar_v2

Odlična izbira za vsakogar

O izdelku

Zdrav prigrizek s kar 31 % beljakovin  

V paketu najdete 16 proteinskih ploščic, ki bodo poskrbele, da boste dnevno zaužili dovolj beljakovin za zdravo in fit telo. Privoščite si jih lahko brez slabe vesti, saj so brez dodanega sladkorja (le 2,2 g naravno prisotnega sladkorja na 100 g). Ne vsebujejo glutena in so posebej priljubljene pri osebah, ki imajo nanj intoleranco. Poleg visoke vsebnosti beljakovin pa so tudi bogat vir prehranskih vlaknin. Ne zamudite priložnosti akcijskega pakiranja 13 + 3 gratis in si vnaprej zagotovite svojo zalogo zdravega in okusnega prigrizka po športni aktivnosti, kjerkoli na poti ali pa za malico v službi.

medexova proteinska tablica banana
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
PROTEIN BAR - BANANA

Način uporabe:

Priporočamo po športni aktivnosti ali ob drugi intenzivnejši vadbi. Prija tudi na poti, v službi za malico ali kot vmesni prigrizek.

Po športnih aktivnostih in redno, če uživate premalo beljakovin. Odlična je za na pot in je vedno pri roki za potešitev lahkote.


Sestavine
PROTEIN BAR - BANANA

Mešanica beljakovin 35 % (koncentrat sirotkinih beljakovin (mleko), izolat sojinih beljakovin, izolat mlečnih beljakovin, goveji kolagen), frukto-oligosaharidi, kakavov obliv 20 % (sladilo: maltitol, popolnoma hidrogenirana palmina maščoba, kakav v prahu, stabilizator: sorbitan tristearat , emulgator: lecitini (repični), aroma), sredstvi za ohranjanje vlage (glicerol, sorbitol), kokosovo olje, emulgator: lecitini (repični), naravna aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, emulgator: mono- in digliceridi mašcobnih kislin, vitamin C, niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, folna kislina. Lahko vsebuje sledi glutena, arašidov in oreškov.

Energijska vrednost

689 kJ/166 kcal

Maščobe

6,8 g

od teh: nasičene maščobne kisline

5,9 g

Ogljikovi hidrati

14 g

od teh: sladkorji

1 g

Polioli

12 g

Prehranske vlaknine

6,8 g

Beljakovine

14 g

Sol

0,06 g

Pogosta vprašanja in odgovori
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PAKET PROTEIN BAR - BANANA 13+3 GRATIS
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET PROTEIN BAR - BANANA 13+3 GRATIS
Paket Proteini Ploščice 16 x 45g
  • Visoka vsebnost beljakovin - kar 31 %
  • Visoka vsebnost prehranskih vlaknin
  • Nizka vsebnost sladkorjev - brez dodanega sladkorja
SLO-5-procent-off-1290x1032px