Domača stran

hexagon-right-small
hexagon-right

Ne zamudite - na voljo samo kratek čas

Naravna in okusna rešitev za celo družino 2+1 GRATIS

  • "SOS" dnevi samo do 24.11. Izberite naravne sirupe, ki jih lahko uživa vsa družina. Izbrani sirupi so primerni tudi za otroko od 1. leta dalje. Ne vsebujejo konzervansov ali umetnih arom in so učinkoviti in odličnega okusa. Ob nakupu 2 enakih dobite 3. GRATIS

Zmanjšajte utrujenost in izčrpanost ter se poslovite od stresa s pomočjo narave 2+1 GRATIS

  • "SOS" dnevi samo do 24.11. Učinkovita sinergija sladkega korena in B6 vitamina, prispeva h kognitivnim in psihičnim zmogljivostim, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost ter pripomore k boljšemu počutju tudi v času ko ste bolj obremenjeni kot običajno. Vitamin B6 ima tudi vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov. 
hexagon-left
hexagon-left-small

Izbrani izdelki

Bodi dobro v svoji koži 365 dni v letu.

Hormoni v harmoniji, tudi v menopavzi. 

plant-3

Pravi tandem za tvoje harmonično počutje

Brezplačen 60 dnevni program, ki spravi tvoje hormone v harmonijo.  

Reši hiter test in preveri ali si v menopavzi. Menopavza ni ne pavza ne konec, lahko pa je tvoj novi začetek. Pridruži  se ženskam, kot si ti v online programu. Ustvari novo zdravo rutino gibanja z video vajami. Nauči se sprostiti, prejmi nasvete in napotke ter zdrave recepte. In spravi svoje hormone v harmonijo.   

BeeHarmony - uravnaj svoje hormone na naraven način

Edinstvena mešanica ROYAL BALANCE™, z matičnim mlečkom in ekstraktom žafrana,BeeHarmony učinkovito blaži simptome menopavze. Skupaj z dodanimi vitamini K2, D3, E in B6, ki so v tem življenjskem obdobju še toliko bolj pomembni pa celostno in holistično pristopi naproti harmoniji vašega telesa in duha 

hexagon-left
hexagon-left-small
68

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-right-small
horizontal-banner
hexagon-right

Moč čebel. Dokazi znanosti.

Panj, poln naravnega bogastva.

plant-3
nakupujte-izdelke-1
Čebelji izdelki
Čebelji zakladi za vaše zdravje
nakupujte-izdelke-2

Nega in lepota

Odkrite naravne izdelke za vaše telo
nakupujte-izdelke-3
Vitamini in minerali
Najvišja kakovost vitaminov in mineralov
hexagon-right-small

Našim izdelkom zaupajo...

Vaš medex #MedexLife
plant-5
hexagon-right
hexagon-right-small
SLO-V2-Novicke-1290x1032px