Domača stran

hexagon-right-small
hexagon-right

Za vas smo izbrali:

Okusen jutranji »shot« lepote, s klinično dokazanimi učinki

Po 20. letu z vsakim dopolnjenim letom izgubimo 1,5% kolagena, ki skrbi za čvrstost, elastičnost kože, zdrave lase in nohte, gladi gubice ter ohranja naše sklepe gibljive. Z dodajanjem kvalitetnih prehranskih dopolnil lahko izgubo odlično nadomestimo. S Kolagen liftom z okusom po malinah, lahko dokazano izboljšaš izgled tvoje kože kar do 33%.

⭐⭐⭐⭐⭐

»Po dveh mesecih uporabe so mi začeli lasje zelo rasti in postali bolj gosti. Koža pa je bolj sveže polti. Priporočam uporabo, vendar je za rezultate potrebno vztrajati :)« 

Vegetarijanski kolagen Q+ s celotnim spektrom delovanja

Kolagen Q+ v kaspulah je odlična rešitev za vse, ki ne marate tekočine ali praha ali ste vegetarijanci, saj je narejen iz patentirane formule Ovoderm® iz jajčne. Z dodatkom lepotnih mineralov ter Q10 ter vitamini poskrbi za tvojo kožo, lase, nohte in sklepe.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Enostavno uporaba, odličen učinek. Odlično komplementarno prehransko dopolnilo za lepoto in dobro počutje. Pri meni učinek viden že po 1 mesecu jemanja. Priporočam."

hexagon-left
hexagon-left-small

V akciji

Bodi dobro v svoji koži 365 dni v letu.

Hormoni v harmoniji, tudi v menopavzi. 

plant-3

Pravi tandem za tvoje harmonično počutje

Brezplačen 60 dnevni program, ki spravi tvoje hormone v harmonijo.  

Reši hiter test in preveri ali si v menopavzi. Menopavza ni ne pavza ne konec, lahko pa je tvoj novi začetek. Pridruži  se ženskam, kot si ti v online programu. Ustvari novo zdravo rutino gibanja z video vajami. Nauči se sprostiti, prejmi nasvete in napotke ter zdrave recepte. In spravi svoje hormone v harmonijo.   

BeeHarmony - uravnaj svoje hormone na naraven način

Edinstvena mešanica ROYAL BALANCE™, z matičnim mlečkom in ekstraktom žafrana,BeeHarmony učinkovito blaži simptome menopavze. Skupaj z dodanimi vitamini K2, D3, E in B6, ki so v tem življenjskem obdobju še toliko bolj pomembni pa celostno in holistično pristopi naproti harmoniji vašega telesa in duha 

hexagon-left
hexagon-left-small
68

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-right-small
horizontal-banner
hexagon-right

Moč čebel. Dokazi znanosti.

Panj, poln naravnega bogastva.

plant-3
nakupujte-izdelke-1
Čebelji izdelki
Čebelji zakladi za vaše zdravje
nakupujte-izdelke-2

Nega in lepota

Odkrite naravne izdelke za vaše telo
nakupujte-izdelke-3
Vitamini in minerali
Najvišja kakovost vitaminov in mineralov
hexagon-right-small

Našim izdelkom zaupajo...

Vaš medex #MedexLife
plant-5
hexagon-right
hexagon-right-small
SLO-5-procent-off-1290x1032px