Komu je namenjen izdelek Gelée royale cardio?

 • Vsem, ki želijo podpreti delovanje srca.1
 • Kronično utrujenim ljudem, ki so nenehno brez energije.2
 • Odraslim z močno obremenjujočim življenjskim slogom, ki želijo zmanjšati negativne vplive na srce.1
 • Ljudem s povečanimi psihofizičnimi obremenitvami in aktivnim športnikom.
 • Vsem, ki želijo okrepiti imunski sistem.2,4
 • Ljudem s prekomernim indeksom telesne mase.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
Mati_ni-mle_ek-centralno-1200x1200px

Skrbno izbrane ključne učinkovine

Izdelek_brez_naslova
 1. Tiamin ima vlogo pri delovanju srca, prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.
 2. Vitamin B6 prispeva k presnovi homocisteina, normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, uravnavanju delovanja hormonov in imunskega sistema.
 3. Vitamin K prispeva k ohranjanju zdravih kosti in k normalnemu strjevanju krvi.
 4. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti, zob in delovanju mišic.
 5. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
GR-cardio_description_single-image_1440x1080_2_

Hitra dejstva o Gelée royale cardiu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek je razvit in narejen v Sloveniji pod skrbnim nadzorom Medexovih strokovnjakov. Gelée royale cardio nudi celostno podpor delovanju srca zahvaljujoč vitaminu B1 in najmočnejši vsebnosti matičnega mlečka v kombinaciji s Q10, vitamini in propolisom.

Izdelek vsebuje kar 2000 mg matičnega mlečka s standardizirano vsebnostjo nenasičenih maščobnih kislin 10-HDA. To je najvišja vsebnost matičnega mlečka v naših izdelkih do sedaj.

Izdelek vsebuje še koencim Q10, vitamine B1, B6, D3, K2, E in propolis. Vitamin B1 ima vlogo pri delovanju srca, prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu
delovanju. Vitamin B6 prispeva k presnovi homocisteina, normalnem psihološkem delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, uravnavanju delovanja hormonov in imunskega sistema.
Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, prispeva k normalni absorpcij kalcija in fosforja,
normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti, zob in delovanju mišic. Vitamin K prispeva k normalnem strjevanju krvi in k ohranjanju zdravih kosti. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Steklena embalaža na najboljši način zagotavlja in ohranja kakovost izdelka.

O izdelku

Podprite delovanje srca in okrepite svoje telo

Obremenjujoč življenjski slog je dandanes prisoten pri številnih zaposlenih posameznikih. Premalo gibanja, stres, pomanjkanje spanca, neuravnotežena in predelana prehrana, povečano uživanje sladkorja, prekomerna telesna teža, nezdrave navade kot so kajenje in uživanje alkohola oslabijo imunski sistem ter povečujejo vnetne procese v telesu, ki se lahko sčasoma razvijejo v kronična obolenja, med katerimi so najpogostejše srčno-žilne bolezni.

Gelée royale cardio z vitaminom B1 nudi podporo delovanju srca skupaj z edinstveno močjo najvišje vsebnosti 2000 mg matičnega mlečka.

GR-cardio_description_single-image_1200x1200
GR-cardio_description_single-image_1200x1200_2_

Kako matični mleček vpliva na zdravje srca in ožilja?

Matični mleček ima kot superživilo izjemne pozitivne učinke na celoten človeški organizem. Njegova tradicionalna raba je danes podkrepljena s študijami, ki prinašajo izjemne rezultate.
 
Fakulteta za vede o zdravju Univerze na Primorskem je v sodelovanju z Medexom izvedla raziskavo o učinkih uživanja matičnega mlečka na ljudi (Petelin s sod., 2019). V raziskavi je bilo ugotovljeno, da ima neprekinjeno jemanje 2000 mg matičnega mlečka dnevno vsaj 2 meseca bistvene koristi pri ljudeh s povišanim indeksom telesne mase.
 
Izdelku so dodani ključni vitamini, ki nudijo podporo vašemu srcu ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost. Vitamin B6 prispeva k presnovi homocisteina. Pomanjkanje B6 lahko vodi do nevarnega povišanja homocisteina v obtoku, kar je povezano s povišanim tveganjem za srčno-žilne bolezni.
 
Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi, vitamin D pa prispeva k normalni ravni kalcija v krvi. Kombinacija obeh deluje v sinergiji, ki pripomore k odstranjevanju odvečnega kalcija iz krvi in ustreznemu nalaganju v kosti. Viški kalcija v krvi namreč lahko prispevajo k razvoju srčno-žilnih bolezni. Vitamin K2 je patentirana oblika mikroinkapsuliranega vitamina K2- trans MK-7 (K2VITAL® Delta) za katerega je značilna visoka absorpcija in stabilnost.

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;raztopina;10 x 9ml;10 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke

Priporočena rutina:

Zaužijte pred zajtrkom samostojno ali razredčeno z vodo. Pred uporabo vsebino stekleničke pretresti!.

Kako dolgo uživati za prve učinke?

Priporočamo vsakodnevno uporabo vsaj 3 mesece.

Sestavine

Voda, stabilizator: sirup sorbitola, svež matični mleček 19,5 %, koencim Q10 (gama-ciklodekstrin, ubikinon), tekoči izvleček propolisa, tiamin ( vitamin B1 – hidroklorid), vitamin D (holekalciferol ), vitamin K (menakinon-MK-7), pantotenska kislina (dekspantenol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), sredstvi za uravnavanje kislosti: (citronska kislina, kalijevi citrati), vitamin E (alfa tokoferil acetat), naravni aromi, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi.

Vsebnost

Na priporočeno dnevno količino (1 steklenička = 9 ml)

Koencim Q10

50 mg

Izvleček propolisa

100 mg

Vitamin E

12 mg (100% PDV*)

Tiamin (vitamin B1)

1,1 mg (100% PDV*)

Vitamin B6

1,4 mg (100% PDV*)

Vitamin K

35 µg (46,7% PDV*)

Vitamin D

5,0 µg (200 IU) (100 % PDV*)

Pantotenska kislina

6,0 mg (100 % PDV*)

Matični mleček

2000 mg

od tega 10 HDA

28 mg

*PDV = priporočen dnevni vnos

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GELÉE ROYALE CARDIO FIOLE
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
GELÉE ROYALE CARDIO FIOLE
Prehransko dopolnilo raztopina 10 x 9ml 10 dni redne uporabe
 • Podpira delovanje srca1
 • Edinstvena kombinacija matičnega mlečka in koencima Q10
 • Z dodanimi vitamini B1, D3, K2 in propolisom
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!