Komu je namenjen Bio Gelée Royale Forte?

  • Vsem, ki se soočate z večjimi obremenitvami in napori
  • Vsem, ki skrbno izbirate izdelke iz ekološke pridelave
  • Vsem, ki cenite izjemno dragocenost in učinkovitost matičnega mlečka
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o BIO Gelée Royale Forte

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Ker matični mleček vsebuje standardizirano vsebnost nenasičene maščobne kisline 10-HDA.
Ker je naravna, kakovostna in preverjena rešitev za krepitev odpornosti.
Vsem, ki imate zmerno do močno aktiven in obremenjujoč življenjski slog (stres, veliko obveznosti, kronična ali ponavljajoča se zdravstvena stanja ...) ter potrebujete dobro podporo imunskemu sistemu.
Liofilizirana (dehidrirana) oblika matičnega mlečka ohranja vse njegove naravne učinkovine in je odlična dopolnitev vsakodnevni prehrani.
hexagon-right-small
O izdelku

Matični mleček iz ekološke pridelave

1000 mg matičnega mlečka iz ekološke pridelave v eni kapsuli

medexov bio gelee royale forte v obliki kapsul
medexove kapsule bio gelee royale forte

Tradicionalna raba, podkrepljena z izsledki kliničnih študij

Matični mleček so že od nekdaj uporabljali v številne namene, danes pa tradicionalno rabo podkrepljujejo tudi izsledki kliničnih študij. Vsebuje edinstven kompleks aktivnih snovi, med katerimi je maščobna kislina 10 HDA, ki je ni nikjer drugje v naravi.

Ravno ta kislina je ključno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato smo jo v Medexovi liniji Gelée royale standardizirali, da lahko jamčimo kakovost in učinkovitost izdelka.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;kapsule;30 kapsul (370 mg);30 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Naravno, Brez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Za odrasle je 1 kapsula

Kapsulo zaužijte pred zajtrkom z 2 dl tekočine.

Priporočamo vsakodnevno uživanje vsaj 3 mesece.

Sestavine

Liofiliziran matični mleček* 91 % (334 mg liofiliziranega matičnega mlečka ustreza 1000 mg svežega matičnega mlečka), maltodekstrin*, rastlinska ovojnica (hidroksipropil metilceluloza).

Liofiliziran matični mleček (ustreza 1000 mg svežega matičnega mlečka)

334 mg

od tega: 10 HDA
14 mg
Vprašanja strank
Kako nastane matični mleček?
Proizvajajo ga čebele dojilje, stare 5–12 dni, in z njim vse življenje hranijo čebeljo kraljico – matico, ki skrbi za preživetje vrste. Čeprav je čebelja matica genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, je zaradi rednega uživanja matičnega mlečka vse življenje skoraj dvakrat večja od drugih čebel, postane najplodnejše bitje na svetu in preživi kar 15 rodov čebel. Čebelja matica ni pomembna samo zaradi širjenja zaroda čebeljega panja, je tudi pomemben vir življenja za širše okolje. Prav vrednost matičnega mlečka, s katerim dojilje hranijo matico, namreč ohranja čebeljo vrsto že več kot 40 milijonov let. Neizmerno bogastvo matičnega mlečka pa cenimo tudi ljudje, saj se zavedamo, da je zaklad iz čebeljega panja pomembno dopolnilo prehrani.
Kaj je glavno merilo kakovosti matičnega mlečka?
Glavno merilo kakovosti matičnega mlečka je vsebnost 10-hidroksi decenojske kisline (10-HDA). V Medexovih izdelkih je standardizirana.
Zakaj je matični mleček kraljevska hrana?
Matični mleček ni le superživilo po svoji sestavi, temveč ima tudi funkcijo epigenetskega programiranja. Čeprav je matica, čebelja kraljica, genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, zaradi svoje prehrane postane največja, najdlje živeča in (poleg trotov) edina plodna čebela v panju.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIO GELÉE ROYALE FORTE V KAPSULAH
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
BIO GELÉE ROYALE FORTE V KAPSULAH
Prehransko dopolnilo kapsule 30 kapsul (370 mg) 30 dni redne uporabe
  • 1000 mg matičnega mlečka iz ekološke pridelave v eni kapsuli
  • Liofilizirana oblika matičnega mlečka ohranja vse naravne učinkovine
  • S standardizirano vsebnostjo 10-HDA, snovi, ki je ni nikjer drugje v naravi
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!