Komu je namenjem Bio Gelée Royale Forte?

  • Odraslim z zelo aktivnim življenjskim slogom
  • Odraslim z močno obremenjujočim življenjskim slogom
  • Posameznikom, ki okrevajo po (težji) bolezni
  • Vsem, ki skrbno izbirate izdelke iz ekološke pridelave
  • Vsem, ki potrebujete res močno podporo imunskemu sistemu
  • Vsem, ki cenite izjemno dragocenost in učinkovitost matičnega mlečka
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o BIO Gelée Royale Forte

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Ker matični mleček vsebuje standardizirano vsebnost nenasičene maščobne kisline 10-HDA.
Ker vsebuje kar 1500 mg ekološko pridobljenega matičnega mlečka in vitamin C iz ekološko pridelane acerole, raztopljena v agavinem sirupu, prav tako iz ekološke pridelave.
Vsem, ki imate zelo aktiven in obremenjujoč življenjski slog (stres, veliko obveznosti, kronična ali ponavljajoča se zdravstvena stanja ...) ter potrebujete kar največjo podporo imunskemu sistemu.
Ker steklena embalaža zagotavlja in ohranja kakovost izdelka.
hexagon-right-small
O izdelku

Najmočnejši Medexov matični mleček

Najmočnejši član Medexove družine kakovostnih in preverjenih matičnih mlečkov Gelée Royale.

Vsaka priročna steklenička BIO Gelée royale forte, s katero zjutraj nazdravite novemu dnevu, vsebuje kar 1500 mg matičnega mlečka s standardizirano vsebnostjo najpomembnejše sestavine, 10 HDA, snovi, ki jo najdemo izključno v matičnem mlečku.

medexov bio gelee royale forte za imunost z dodanim vitaminom C
32215-05-n-v1

Tradicionalna raba, podkrepljena z izsledki kliničnih študij

Matični mleček so že od nekdaj uporabljali v številne namene, danes pa tradicionalno rabo podkrepljujejo tudi izsledki kliničnih študij. Vsebuje edinstven kompleks aktivnih snovi, med katerimi je maščobna kislina 10 HDA, ki je ni nikjer drugje v naravi.


Ravno ta kislina je ključno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato smo jo v Medexovi liniji Gelée royale standardizirali, da lahko jamčimo kakovost in učinkovitost izdelka.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;raztopina;10 x 9ml;10 dni redne uporabe
LastnostiNaravno, Brez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Za otroke in odrasle je 1 steklenička

Zaužijte jo pred zajtrkom, samostojno ali razredčeno z vodo. Priporočamo uporabo vsaj 3 mesece.

Vsebino stekleničke zaužijte zjutraj na tešče, samostojno ali razredčeno z vodo. Stekleničke so varne in enostavne za uporabo.

Sestavine

Voda, agavin sirup 40 %, sveži matični mleček 15 %, uprašeni sok acerole (vir vitamina C), eterično olje citrone, 1500 mg matičnega mlečka

Vitamin C

12 mg (15% PDV)

Matični mleček

1500 mg

10 HDA

21 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Kako nastane matični mleček?
Proizvajajo ga čebele dojilje, stare 5–12 dni, in z njim vse življenje hranijo čebeljo kraljico – matico, ki skrbi za preživetje vrste. Čeprav je čebelja matica genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, je zaradi rednega uživanja matičnega mlečka vse življenje skoraj dvakrat večja od drugih čebel, postane najplodnejše bitje na svetu in preživi kar 15 rodov čebel. Čebelja matica ni pomembna samo zaradi širjenja zaroda čebeljega panja, je tudi pomemben vir življenja za širše okolje. Prav vrednost matičnega mlečka, s katerim dojilje hranijo matico, namreč ohranja čebeljo vrsto že več kot 40 milijonov let. Neizmerno bogastvo matičnega mlečka pa cenimo tudi ljudje, saj se zavedamo, da je zaklad iz čebeljega panja pomembno dopolnilo prehrani.
Kaj je glavno merilo kakovosti matičnega mlečka?
Glavno merilo kakovosti matičnega mlečka je vsebnost 10-hidroksi decenojske kisline (10-HDA). V Medexovih izdelkih je standardizirana.
Zakaj je matični mleček kraljevska hrana?
Matični mleček ni le superživilo po svoji sestavi, temveč ima tudi funkcijo epigenetskega programiranja. Čeprav je matica, čebelja kraljica, genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, zaradi svoje prehrane postane največja, najdlje živeča in (poleg trotov) edina plodna čebela v panju.
So res vse sestavine iz ekološke pridelave?
Tako je. Matični mleček, acerola kot naravni vir vitamina C in agacin sirup so ekološko pridelani.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIO GELÉE ROYALE FORTE FIOLE
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
BIO GELÉE ROYALE FORTE FIOLE
Prehransko dopolnilo raztopina 10 x 9ml 10 dni redne uporabe
  • Najmočnejši član Medexove družine kakovostnih matičnih mlečkov Gelée Royale
  • Vse sestavine so iz ekološke pridelave
  • S standardizirano vsebnostjo 10-HDA in vitaminom C za dodatno moč
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!