Komu je namenjeno pršilo Propolis oral junior?

  • Otrokom od 3. leta dalje
  • Za boleče grlo in žrelo
  • Kot preventiva za ustno votlino (afte)
  • Za preprečevanje vnetja dlesni, okužb ustne sluznice
  • Kot preventiva proti kariesu
  • Kot preventivna zaščita za grlo in žrelo
propolis_oral_junior_v1
plant-6
hexagon-left
32219_PROPOLISORALJUNIORPR_ILONAVODNIOSNOVI30ML_PRODUKT_v5

Hitra dejstva o Propolis oral junior na vodni osnovi

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek poleg 10 % izvlečka propolisa na vodni osnovi vsebuje še med, niacin, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, in vodni izvleček žajblja. Je odličnega okusa in ne peče.

Ker naravni izdelki sodijo v stekleno embalažo. Steklena embalaža nudi boljšo zaščito, zagotavlja in ohranja vonj in okus oziroma kakovost izdelka.

Najnovejše klinične raziskave so učinkovitost propolisa za ta namen tudi potrdile. Redni nanos propolisa v ustno votlino skrajša in lajša simptome, kot sta boleče grlo in žrelo ter hripavost.

Okus smo testirali pri otrocih in z njihovo pomočjo oblikovali najboljšega zanje. Zato je Propolis oral junior odličnega okusa in ne peče.

Izdelek je preverjene kakovosti, saj smo v njem standardizirali ključne sestavine propolisa, bioflavonoide, ki rastline varujejo pred mikroorganizimi, in so glavno merilo kakovosti propolisa.

Niacin oziroma vitamin B3 prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

hexagon-right-small

Medex Propolis Oral in Propolis Oral Junior

listi-desno-drugi
O izdelku

Propolis, prilagojen najmlajšim

Propolis oral junior je posebej prilagojen našim najmlajšim. Izdelek poleg 10 % izvlečka propolisa na vodni osnovi vsebuje še med, niacin, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, in vodni izvleček žajblja.

Okus smo testirali pri otrocih in z njihovo pomočjo oblikovali najboljšega zanje. Zato je Propolis oral junior odličnega okusa in ne peče. Poleg tega je izdelek preverjene kakovosti, saj smo v njem standardizirali tudi ključne sestavine propolisa, bioflavonoide, ki rastline varujejo pred mikroorganizimi, in so glavno merilo kakovosti propolisa.

Izdelek je tudi enostaven za uporabo, saj pršilo z aplikatorjem omogoča enostaven in natančen nanos na želeno mesto. Je brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

32219-05-n-v1
32219-04-n-v1

Kaj je propolis?

Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek.

Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti.

Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Tudi raziskave potrjujejo, da ima propolis v pravih odmerkih protivirusno in protivnetno delovanje.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Pred uporabo cevko obrnite pravokotno na stekleničko. Usmerite jo v otrokova usta na mesto nanosa. Po uporabi vrnite cevko v prvotni položaj.

Priporočena dnevna količina za otroke od 3. leta je 6 nanosov v usta. Razpršite 3-krat na dan po 2 nanosa raztopine neposredno v ustno votlino.

Sestavine

Voda, med, emulgator: glicerol, tekoči izvleček propolisa 10 %, uprašeni vodni izvleček žajblja (Salvia offic.), niacin, vitamin A (retinil palmitat), naravne arome, tekoči vodni izvleček smrekovih vršičkov, antioksidant: L-askorbinska kislina.

Niacin

2,4 mg (15% PDV)

Propolis

120 mg

Izvleček žajblja

6,0 mg

PDV = priporočen dnevni vnos

Voda, med, emulgator: glicerol, tekoči izvleček propolisa 10 %, uprašeni vodni izvleček žajblja (Salvia offic.), niacin, vitamin A (retinil palmitat), naravne arome, tekoči vodni izvleček smrekovih vršičkov, antioksidant: L-askorbinska kislina.

Niacin

2,4 mg (15% PDV)

Propolis

120 mg

Izvleček žajblja

6,0 mg

PDV = priporočen dnevni vnos

Voda, med, emulgator: glicerol, tekoči izvleček propolisa 10 %, uprašeni vodni izvleček žajblja (Salvia offic.), niacin, vitamin A (retinil palmitat), naravne arome, tekoči vodni izvleček smrekovih vršičkov, antioksidant: L-askorbinska kislina.

Niacin

2,4 mg (15% PDV)

Propolis

120 mg

Izvleček žajblja

6,0 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Kako si pomagati pri bolečem grlu in žrelu?
Čebele propolis izdelujejo iz rastlinskih smol, ki so bogate z antimikrobnimi in protivnetnimi snovmi. Uporabljajo ga za zaščito in razkuževanje panja, že tradicionalno pa ga ljudje uporabljajo tudi za blaženje težav z vnetim grlom in žrelom. Najnovejše klinične raziskave so učinkovitost propolisa za ta namen tudi potrdile. Redni nanos propolisa v ustno votlino skrajša in lajša simptome, kot sta boleče grlo in žrelo ter hripavost. V času prehladov, ko je potrebno bolj zaščitno vedenje, da se česa ne nalezemo, pa je smiselno propolis jemati tudi preventivno in s tem poskrbeti za redno »razkuževanje« ustne votline. Za ta namen priporočamo uporabo Propolis defense alkoholne tinkture 4x po 5 kapljic dnevno direktno v ustno votlino. Za grgranje dvakrat dnevno 0,5 ml izdelka dodate v 20 ml vode in pol minute grgrajte. Raztopino potem lahko pogoltnete.
Je uporaba pršila z aplikatorjem res enostavna?
Je! Nekoliko starejši otroci zlahka zmorejo sami, mlajšim pa pri uporabi pomagamo. Priporočena dnevna količina je 6 nanosov v usta. Razpršite 3-krat na dan po 2 nanosa raztopine neposredno v ustno votlino. Pred uporabo cevko obrnite pravokotno na stekleničko. Usmerite jo v otrokova usta na mesto nanosa. Po uporabi vrnite cevko v prvotni položaj. Propolis oral junior se lahko uporablja za otroke od 3. leta naprej.
Propolis res pomaga tudi proti aftam?
Propolis s svojim protivnetnim delovanjem pripomore k zmanjšanju števila in velikosti aft, pospešeno se celijo. Hkrati pride do zmanjšane pogostosti pojavljanja.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS ORAL JUNIOR NA VODNI OSNOVI
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS ORAL JUNIOR NA VODNI OSNOVI
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 30 dni redne uporabe
  • Brezalkoholni propolis na vodni osnovi
  • Ne peče, prijetnega okusa, brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil
  • Z aplikatorjem za enostavno uporabo
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!