Komu je namenjeno pršilo Vitamin D3 Junior 500?

  • Otrokom od 3. do 10. leta v izogib pomanjkanju pomembnega vitamina D3
  • Še posebej v jesensko zimskem času za podporo imunskemu sistemu
  • Otrokom, ki so veliko bolni
  • Otrokom, ki so pretežno v zaprtih prostorih
32440-02-n-v1
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o pršilu Vitamin D3 Junior 500

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Je najbolj priročna oblika uživanja vitamina D3 v dopolnilu, ki zagotavlja hitro in učinkovito absorpcijo neposredno skozi ustno sluznico. Odlično za otroke, ki težko pogoltnejo kapsulo ali tableto.

Otroci od 3. do 10. leta naj zaužijejo 2 nanosa 1x dnevno.

Pršilo je izvrstnega, osvežujočega okusa, ki ga imajo otroci radi. Ne vsebuje konzervansov, umetnih arom ali barvil. Prav tako ne vsebuje glutena, laktoze ali želatine.

V hladnejših in temnejših delih meseca, ko so otroci več v zaprtih prostotih in manj na sončni svetlobi.

Strokovnjaki po vsem svetu ugotavljajo, da ima vitamin D zelo pomembno vlogo pri normalnemu delovanju imunskega sistema.

hexagon-right-small
O izdelku

Sončni vitamin D3 (500 IU) v pršilu

Pršilo VITAMIN D3 Junior 500 za hitro in učinkovito absorpcijo vitamina D3 prek ustne sluznice! Odličnega okusa, z dodatkom propolisa.

Vitamin D3 Junior 500 smo pripravili v pršilu, saj je to najbolj priročna oblika uživanja prehranskega dopolnila z vitaminom D3, ki hkrati zagotavlja hitro in učinkovito absorpcijo neposredno skozi ustno sluznico. To je tudi najlažja oblika uživanja vitamina D za otroke, ki imajo težave s požiranjem kapsul ali tablet.

Naše pršilo je izvrstnega, osvežujočega okusa, ne vsebuje konzervansov, umetnih arom ali barvil. Prav tako ne vsebuje glutena, laktoze ali želatine. Je praktično za uporabo, vzamete ga lahko kamorkoli in poskrbite za otrokovo preskrbljenost s tem pomembnim vitaminom tudi na poti. Medexova pršila vsebujejo naravni vitamin D3, pridobljen iz maščobe ovčje volne (lanolina).

32440-01-nbhst-v1
32440-02-n-v1

Vitamin D3 in imunski sistem

Vitamin D prispeva k imunosti, ohranjanju zdravih kosti, mišic in zob. Njegova primarna naloga je, da skrbi za normalno raven kalcija in fosforja v krvi. S tem omogoča ohranjanje zdravih kosti, zob in mišic.

Strokovnjaki po vsem svetu pa ugotavljajo tudi, kako pomembno vlogo ima vitamin D pri normalnemu delovanju imunskega sistema. Ugotovili so, da se receptorji za vezavo vitamina D nahajajo v celicah najrazličnejših tkiv po vsem telesu, prav tako pa v večini celic imunskega sistema.

Vitamin D z vezavo na določena zaporedja DNK uravnava izražanje genov, ki so pomembni za normalno delovanje imunskega sistema. Zadostne količine vitamina D so tako ključne za normalen imunski odziv.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;120 dni redne uporabe;
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Pred uporabo pretresite. Razpršilo usmerite otroku direktno v ustno votlino. Priporočamo uživanje tik po obroku.

Za otroke od 3 do 10 let: 2 nanosa 1x dnevno. Zlasti v hladnejši mesecih dolgotrajnejša uporaba.

Sestavine

emulgatorja: (sorbitol, glicerol), voda, fruktoza, vitamin D (holekalciferol), tekoči izvleček propolisa 0,5 %, naravni aromi, zgoščeni sok limone, zgoščeni sok pomaranče, antioksidant: alfa tokoferol, sredstvi za uravnavanje kislosti: (citronska kislina, kalijevi citrati).

Vitamin D

12,5 μg (250% PDV)
PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Kaj so viri vitamina D?
Vitaminu D pravimo tudi sončni vitamin, saj ga naše telo proizvaja samo na naravni sončni svetlobi, predvsem v najtoplejšem delu leta. Če večino svojega časa preživite med štirimi stenami, boste morali za zadostno dnevno količino vitamina D poskrbeti z ustrezno prehrano. Najbolj poznani prehranski viri vitamina D so maščobne ribe, ribje olje, rumenjak, goveja jetra in maslo. Čeprav ti prehranski viri vsebujejo vitamin D, pa z njimi v telo redko vnesemo zadostne količine tega vitamina.
Kako vitamin D3 vpliva na imunski sistem?
Vitamin D prispeva k imunosti, ohranjanju zdravih kosti, mišic in zob. Njegova primarna naloga je, da skrbi za normalno raven kalcija in fosforja v krvi. S tem omogoča ohranjanje zdravih kosti, zob in mišic. Strokovnjaki po vsem svetu pa ugotavljajo tudi, kako pomembno vlogo ima vitamin D pri normalnemu delovanju imunskega sistema. Ugotovili so, da se receptorji za vezavo vitamina D nahajajo v celicah najrazličnejših tkiv po vsem telesu, prav tako pa v večini celic imunskega sistema. Vitamin D z vezavo na določena zaporedja DNK uravnava izražanje genov, ki so pomembni za normalno delovanje imunskega sistema. Zadostne količine vitamina D so tako ključne za normalen imunski odziv.
Komu priporočamo uživanje vitamina D?
Uživanje vitamina D priporočamo zlasti v hladnejših dneh in v temnejših mesecih. Skozi celo leto pa uživanje vitamin D priporočamo ljudem, ki večino svojega dneva preživijo v zaprtih prostorih in so zato malo izpostavljeni soncu; nosečnicam, doječim materam, otrokom, mladostnikom in starejšim ljudem.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PRŠILO Z VITAMINOM D3 500 JUNIOR
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PRŠILO Z VITAMINOM D3 500 JUNIOR
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 120 dni redne uporabe
  • Vitamin D3 500 IU v najpriročnejši obliki - pršilu (250% PDV)
  • Naravni vir vitamina D3, pridobljen iz maščobe ovčje volne (lanolina)
  • S propolisom in odličnega okusa - brez konzervansov, umetnih arom in barvil
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!