Komu je namenjen propolis oral pršilo?

  • Namenjen je odraslim, nosečim in doječim materam
  • Zaščiti ustne sluznice, pri aftah in vnetjih ustne votline
  • Za krepitev imunskega sistema
32218-05-n-v1
32218-04-n-v1

Hitra dejstva o propolis oral pršilo na vodni osnovi

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Klinične raziskave so učinkovitost propolisa za ta namen tudi potrdile. Odličen tudi kot preventiva.

Ker steklo nudi boljšo zaščito izdelka pred zunanjimi vplivi ter ohranja okus in vonj izdelka. Steklo hkrati omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin v izdelku.

Čebele propolis izdelujejo iz rastlinskih smol, ki so bogate z antimikrobnimi in protivnetnimi snovmi. Uporabljajo ga za zaščito in razkuževanje panja ter se za težave z aftami, pojavlja v ljudski medicini.
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis v panju tudi izhlapeva in s tem ustvarja naravno zaščito, ki omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin. Glavne učinkovine propolisa so bioflavonoidi, rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi. Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
hexagon-right-small

Medex Propolis Oral in Propolis Oral Junior

listi-desno-drugi
O izdelku

Propolis, ki ne peče, je odličnega okusa in deluje

Izdelek vsebuje poleg propolisa na vodni osnovi še med, ehinacejo, niacin, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, in vodni izvleček žajblja. V izdelku smo standardizirali ključne sestavine propolisa, bioflavonoide, ki rastline varujejo pred mikroorganizmi, in tako zagotovili njegovo stalno kakovost.

medexovo pršilo propolis oral deluje blažilno za grlo in žrelo

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Pred uporabo cevko obrnite pravokotno na stekleničko. Odprite usta in jo usmerite na mesto nanosa. Po uporabi vrnite cevko v prvotni položaj.

Priporočena dnevna količina je 6 nanosov v usta. Razpršite 3-krat na dan po 2 nanosa.

Sestavine

Voda, med, emulgator: glicerol, tekoči izvleček propolisa 10 %, vodni izvleček žajblja (Salvia offic.), uprašeni zgoščeni sok ameriškega slamnika (Echinacea purp.), niacin, naravna aroma, antioksidant: askorbinska kislina

Niacin

2,4 mg (15% PDV)

Propolis

120 mg

od tega bioflavonoidov

5,8 mg

Izvleček žajblja

11 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Kaj je propolis?
Propolis je najbolj vsestranski čebelji pridelek. Bistre čebele s propolisom zamašijo vse odprtine, skozi katere bi v panj lahko vdrli mikrobi, zadelajo razpoke in špranje ter premažejo celice, v katere bo matica odložila jajčeca. Ker so na svetu že milijone let, očitno že vedo, kaj je dobra zaščita.
Je uporaba pršila z aplikatorjem res enostavna?
Je! Nekoliko starejši otroci zlahka zmorejo sami, mlajšim pa pri uporabi pomagamo. Priporočena dnevna količina je 6 nanosov v usta. Razpršite 3-krat na dan po 2 nanosa raztopine neposredno v ustno votlino. Pred uporabo cevko obrnite pravokotno na stekleničko. Usmerite jo v otrokova usta na mesto nanosa. Po uporabi vrnite cevko v prvotni položaj. Propolis oral junior se lahko uporablja za otroke od 3. leta naprej.
Propolis res pomaga tudi proti aftam?
Propolis s svojim protivnetnim delovanjem pripomore k zmanjšanju števila in velikosti aft, pospešeno se celijo. Hkrati pride do zmanjšane pogostosti pojavljanja.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS ORAL PRŠILO NA VODNI OSNOVI
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS ORAL PRŠILO NA VODNI OSNOVI
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 30 dni redne uporabe
  • 10 % izvleček propolisa v vodni raztopini z niacinom in žajbljem
  • Primeren tudi za nosečnice in doječe matere
  • Z aplikatorjem za enostavno uporabo
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!