Komu je namenjen Apisirup?

  • Tistim, ki želijo okrepiti imunski sistem
  • Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic
  • Timijan prispeva k normalnemu delovanju dihal
  • Vitamin A in vitamin C imata vlogo pri delovanju imunskega sistema
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Apisirupu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Apisirup je pripravljen na medeni osnovi, kar 91 % je medu oziroma 173 g na stekleničko. Med je pomembno hranilo, uživanje medu dokazano pomirja kašelj in lajša izkašljevanje.
Apisirup poleg več kot 91% meda vsebuje tudi tekoči izvleček sleza in tekoči izvleček timijana. Slez in timijan se uporabljata za lajšanje težav suhega kašlja in izkašljevanja ter pomirjata kašelj.
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis v panju tudi izhlapeva in s tem ustvarja naravno zaščito, ki omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin. Glavne učinkovine propolisa so bioflavonoidi, rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi. Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
hexagon-right-small
O izdelku

Sirup, ki mu zaupate že desetletja. Z medom, materino dušico, slezom in vitaminoma A in C

32311-02-n-v1
32311-03-n-v1

S timijanom, propolisom, vitaminom A in vitaminom C

S timijanom za zdrava dihala, propolisom, vitaminom A, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, in vitaminom C z vlogo pri delovanju imunskega sistema, bo zagotovo navdušil tudi vsakogar. Zaradi medu lahko že odprt izdelek uporabljate do roka, navedenega na embalaži, in ga hranite pri sobni temperaturi.

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;sirup;steklenička 140 ml;15 dni redne uporabe
LastnostiNaravno, Brez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

1-2 žlički 3-krat na dan

Sestavine

Med, voda, tekoci izvlecek propolisa, izvlecek korenine sleza v prahu (Althaea officinalis), tekoči izvleček listov timijana (Tymus vulgaris), vitamin C (L- askorbinska kislina), vitamin A (retinil palmitat).

Vitamin A

240 µg (30% PDV)

Vitamin C

12 mg (15% PDV)

Izvleček propolisa

200 mg

od tega: bioflavonoidi (izraženi kot kavna kislina)

16 mg

od teh galangin in pinocembrin

5 mg

Izvleček sleza

25 mg

Izvleček timijana

25 mg

Med

37 g

PDV = priporočen dnevni vnos
Pogosta vprašanja in odgovori
Ali je pomembno, v katerem delu dneva ga uživamo?
Ne, lahko ga vzamete kadar koli, tudi zvečer ali ponoči.
Ali ga moram shraniti v hladilniku?
Ne, med deluje kot konzervans, zato ga lahko hranite pri sobni temperaturi (do 25 °C) in porabite do datuma uporabnosti.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:APISIRUP
Vaša ocena
68

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
APISIRUP
Prehransko dopolnilo sirup steklenička 140 ml 15 dni redne uporabe
  • Naravna pomoč dihalom in imunskemu sistemu
  • Vsebuje med, izvlečke sleza, timijana in propolisa, vitamin C in vitamin A
  • S standardizirano vsebnostjo bioflavonoidov v propolisu
SLO-V2-Novicke-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!