Komu je namenjen sirup smrekovih vršičkov?

  • Sirup smrekovi vršički je primeren tako za odrasle, kot za otroke
  • Za ohranjanje zdravih sluznic dihalnega sistema in imunosti
  • Vitamin A in vitamin C imata vlogo pri delovanju imunskega sistema
  • Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic
  • Eterično olje evkaliptusa podpira normalno delovanje dihalnega sistema
32312-02-n-v1
32312-03-n-v1

Hitra dejstva o sirupu smrekovih vršičkov

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker imajo zelo visok delež medu, so brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Sirup s smrekovimi vršički iz Medexa vsebuje kar 79 % medu - ena steklenička sirupa tako vsebuje kar 162 gramov medu.

Med je naravno sladilo, zato sirup ne vsebuje umetnih sladil. Poleg tega izdelek ščiti pred mikroorganizmi in deluje kot naravni konzervans. Med je hkrati tudi ena od aktivnih sestavin v sirupu. 

Steklo nudi boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi, zato v nasprotju s plastično embalažo dolgo ohranja okus in vonj izdelka ter omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin.

Med je ena od aktivnih sestavin, saj vsebuje različne čebelje encime in funkcionalne beljakovine, rastlinske bioflavonoide in antioksidante, ima pa tudi tudi probiotične in prebiotične lastnosti.

hexagon-right-small
O izdelku

Medeni sirup s smrekovimi vršički

Sirup Smrekovi vršički ohranja osnovni ljudski recept, sladkor pa smo v njem nadomestili z medom. Poleg medene osnove sirup vsebuje še vitamin A, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, ter vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vse sestavine so združene v okusen izdelek, v katerem so tudi smrekovi vršički brez sicer značilnega grenkega, smolnatega in rezkega okusa. Sirup Smrekovi vršički je primeren tako za odrasle kot otroke. Priporočamo, da ga uživate čez dan.

medexov sirup smrekovi vršički v steklenički deluje blažilno za dihala

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;sirup;steklenička 150 ml;6 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Otroci: 1 žlička (5 ml) 2-krat na dan ( do 12 leta) najbolje pred obrokom.

Odrasli: 1 žlica ( 10 ml) 3-krat na dan, najbolje pred obrokom.

Sestavine

Med, hruškov zgoščeni sok, tekoči izvleček smrekovih vršičkov (Picea obies), izvleček timijana v prahu (Thzmuc vulgaris), tekoči izvleček listov poprove mete (Mentha x piperita), vitamin C (L-aksorbinska kislina), vitamin A (retinil palmitat), olje listov evkaliptusa (Eucalyptus globulus).

Vitamin A

240 µg (30% PDV)

Vitamin C

180 mg (225% PDV)

Izvleček smrekovih vršičkov

820 mg

Eterično olje evkaliptusa

8,1 mg

Med

32 g

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SIRUP SMREKOVI VRŠIČKI
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP SMREKOVI VRŠIČKI
Prehransko dopolnilo sirup steklenička 150 ml 6 dni redne uporabe
  • Naravna pomoč dihalom in imunskemu sistemu
  • Izdelan po receptu naših babic, na osnovi medu
  • Vsebuje smrekove vršičke z medom, oljem evkaliptusa in vitamini C in A
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!