Klinično dokazano pripomore k:

79%

zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti2

70%

zmanjšanje težav z nihanjem razpoloženja1

54%

zmanjšanje vročinskih oblivov1

Komu so namenjene kapsule BeeHarmony™?

 • Ženskam za podporo pri uravnavanju hormonov2
 • Za lajšanje simptomov menopavze in perimenopavze1
 • Za spodbujanje dobrega razpoloženja1
 • Za pomoč pri utrujenosti in izčrpanosti2
 • Za pomoč pri boljšemu spancu1
 • Za pomoč pri ohranjanju zdravih kosti3 in zaščiti celic pred oksidativnim stresom5
Beeharmony_life_1200x1200
plant-6
Izdelek_brez_naslova

Skrbno izbrane ključne učinkovine

Izdelek_brez_naslova
 1. Žafran:
  • Prispeva k lajšanju simptomov menopavze,
  • Prispeva k čustvenemu ravnovesju,
  • Prispeva k sprostitvi in dobremu spancu,
  • Pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje ter udobje pred in med menstrualnim ciklom.
 2. Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, prispeva k delovanju živčnega sistema ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.
 3. Vitamin K prispeva k ohranjanju zdravih kosti in k normalnemu strjevanju krvi.
 4. Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja.
 5. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
BeeHarmony_1200x1200

Hitra dejstva o BeeHarmony™

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek je razvit in skrbno izdelan v Sloveniji. Razvile so ga ženske  strokovnjakinje, ki se zavedajo pomembnosti kvalitete ženskega življenja tudi v obdobju menopavze. Skrbno izbrane vrhunske in naravne surovine tvorijo učinkovito sinergijo, ki poskrbi za ravnovesje vaših hormonov.

Delovanje izdelka je bilo potrjeno v placebo kontrolirani klinični raziskavi z vrhunskimi rezultati, ki navdušujejo vedno več uporabnic.

Beeharmony je naravnega izvora in poskrbi za ravnovesje hormonov na telesu prijazen način. Brez sintetičnih dodatkov, ki bi vaše telo dodatno slabili. Izdelku zaupa vedno več uporabic, ki verjamejo v kvalitetna in standardizirana prehranska dopolnila z zanesljivim poreklom.

Vitamin E, B6, D3 in K2 ki so v tem življenjskem obdobju še toliko bolj pomembni za dobro počutje in zdravje ženske.

Banner_BeeHarmony_1200x1200_SLO

Klinično testirana inovativna formula, ki zmanjša simptome menopavze. 

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek, ki resnično deluje. Potrjeno s strani žensk kot si ti, ki so se vključile v klinično študijo, nadzorovano s strani izkušenih strokovnjakov s področja ginekologije. Udeležilo se jo je 50 žensk med 45 in 60 leti z izrazitimi simptomi menopavze. Študija je bila dvojno slepa in placebo kontrolirana.

Pred pričetkom dvomesečne študije so sodelujoče izpolnile standardiziran MRS vprašalnik (Menopasue Rating Scale).  Po 2 mesecih rednega uživanja BeeHarmony 2 krat dnevno, so ponovno opravile ocenjevanje simptomov po enakem vprašalniku. Rezultati so bili presenetljivi sodelujoče pa navdušene nad naravno rešitvijo uravnovešenja hormonov

Po 56 dnevih jemanja se je jakost simptomov v BeeHarmony skupini zmanjšala tudi do 79% glede na oceno pred pričetkom študije. Največ žensk, kar 79% opisuje manjšo izčrpanost, 70% pa jih navaja manj slabega počutja, ki je posledica skupka simptomov in hormonskega neravnovesja.

Najbolj odmeven simptoma zaradi katerega obupuje marsikatera ženska v času menopavze so zagotovo vročinski oblivi in nespečnost. Več kot polovica sodelujočih - 53% žensk, se je od »valung« poslovila za vedno. Prav tako pa 54% sodelujočih bistveno lažje zaspi in se ne bori več z nespečnostjo.

V kolikor vas zanima več podrobnosti o klinični študiji ali o izdelku nam pišite na [email protected] in z veseljem vam odgovorimo na katerokoli vprašanje, ki vas morda pesti. Tu smo ženske za ženske. Ker nismo same.

hexagon-left
hexagon-right-small

Izdelek BeeHarmony klinično dokazano prispeva k lajšanju simptomov menopavze:

79 % manj psihične in fizične izčrpanosti 0%
70 % manj slabega razpoloženja 0%
70 % manj suhosti vagine 0%
69% manj razdražljivosti 0%
68 % manj tesnobnih občutkov 0%
66 % manj pospešenega ali nepravilnega bitja srca 0%
54 % manj vročinskih oblivov in potenja 0%
53 % manj nespečnosti 0%
hexagon-right-small
O izdelku

Naravna pomoč za lajšanje simptomov menopavze

Edinstvena formula Royal Balance™ s standardizirano kombinacijo matičnega mlečka in žafrana ter koktajlom vitaminov (K2 + D3 + E + B6), ki jih žensko telo v zrelih letih najbolj potrebuje, pripomore k uravnavanju delovanja hormonov in lajša simptome menopavze. Prav tako prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k čustvenemu ravnovesju in normalnemu psihološkemu delovanju. Pomaga tudi bolje spati ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Matični mleček je ena največjih dragocenosti v naravi in edina hrana čebelje matice, najplodnejšega bitja na svetu. Ključna sestavina matičnega mlečka je nenasičena maščobna kislina 10-HDA (10-hidroksi decenojska kislina). Matični mleček lahko aktivira gene, ki so potrebni za razvoj matice.

medexov beeharmony
beeharmony kapsule

Edinstvena formula ROYALE BALANCE™ za lajšanje simptomov menopavze in predmenstrualnega sindroma (PMS)

Izdelek BeeHarmony™ ki smo ga razvili pri Medexu vsebuje inovativno formulo ROYALE BALANCE™ edinstvenih naravnih sestavin, kot sta matični mleček s standardizirano vsebnostjo 10-HDA in tudi izvleček iranskega žafrana, ki je ravno tako standardiziran na: safranal , krocini ter safromotivini. Da bo učinkovitost formule ROYALE BALANCE™ čim večja, smo izbrali izvleček žafrana le iz stigm, ki je najdragocenejši del cvetov in je pridobljen s patentiranim postopkom, da se ohranijo vse njegove naravne sestavine z največjo koncentracijo čistega safranala. Za obe sestavini ROYALE BALANCE™ so izdelane klinične študije.

Sinergija vitaminov za popolno harmonijo

Izdeleku BeeHarmony™ smo poleg unikatne formule ROYALE BALANCE™ dodali tudi vitamine, ki jih žensko telo v tem obdobju najbolj potrebuje. En od njih je vitamin B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, prispeva k delovanju živčnega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenost in izčrpanosti. Ker je pri ženskah po menopavzi izgubljanje kostne mase pospešeno, smo izdelku BeeHarmony™ dodali tudi popolni par vitaminov za omilitev tega simptoma – vitamin K2 in D3. Vitamin D3 spodbuja absorpcijo kalcija iz črevesja v kri vitamin K2 pa poskrbi, da kalcij iz krvi prenese v kosti in se ne nalaga na stenah žil. Tako vitamina D3 in K2 sinergistično prispevata k ohranjanju zdravih kosti. Z uživanjem BeeHarmony™ pripomoremo k ustreznemu nalaganju kalcija v kosti in da bo kombinacija popolna, dodan je tudi vitamin E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. BeeHarmony™ lahko uživamo redno, 2 kapsuli na dan, vsak dan, brez omejitve, 30 minut pred obrokom. Priporočamo uporabo vsaj 2 meseca.

beeharmony vitamini

Brezplačen online program, ki spravi tvoje hormone v harmonijo.  

Reši hiter test in preveri ali si v menopavzi. Menopavza ni ne pavza ne konec, lahko pa je tvoj novi začetek. Pridruži  se ženskam, kot si ti v online programu.

Vsak dan, 60 dni zapored, se ti brezplačno odklene nova zanimiva vsebina. Tudi, ko se program izteče pa ohraniš dostop do »knjižnice« člankov, nasvetov, napotkov, receptov ... Ustvari novo zdravo rutino gibanja z video vajami joge. Nauči se sprostiti, prejmi nasvete in napotke ter zdrave recepte in spravi svoje hormone v harmonijo.

Program so zasnovale ženske strokovnjakinje s področja ginekologije, hormonske joge, qigonga, partnerske terapije in osebnostne rasti ter članica raziskovalno-razvojne skupine iz Medexa.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;60 kapsul;30 dni redne uporabe;0,64 EUR/dan
LastnostiBrez laktoze, Iz čebeljega panja, Brez glutena, Vegetarijansko
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli zjutraj, 30 minut pred obrokom. Za željeni učinek je izdelek potrebno neprekinjeno uživati vsaj 60 dni.


Opozorilo: Uporabe ne priporočamo nosečnicam in doječim materam. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

Sestavine

Royal Balance™ v prahu (liofiliziran matični mleček, izvleček žafrana (Crocus sativus), maltodekstrin), rižev škrob, rastlinska ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat, škrob), vitamin K (menakinon-MK-7, sladkor, stabilizator: akacijeva guma, koruzni škrob, sredstvo proti sprijemanju: kalcijevi fosfati, srednjeverižni trigliceridi), sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), vitamin D (holekalciferol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

2 kapsuli Royal Balance™ (364 mg), od tega:

10 HDA

14 mg

Safranal

0,6 mg

Vitamin E

15 mg (125 % PDV)

Vitamin B6

2 mg (143 % PDV)

Vitamin D3

10 μg (200 % PDV)

Vitamin K2

75 μg (100 % PDV)

Vprašanja strank
Ali lahko jemljem BeeHarmony™ tudi če nisem v menopavzi?
Da. BeeHarmony™ s svojimi sestavinami spodbuja tudi dobro razpoloženje, pomaga pri utrujenosti in izčrpanosti, boljšemu spancu ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Kako dolgo lahko jemljem BeeHarmony™?
Priporočamo uživanje vsaj 2 meseca. Izdelek lahko jemljete brez prekinitve.
Kako lahko ublažimo simptome menopavze in ohranjamo visoko kakovost življenja?
Želimo povečati ozaveščenost in razbiti tabu okoli simptomov menopavze, ki vpliva na miljone žensk po vsem svetu.Ženska s simptomi menopavze je bolj kot kdajkoli potrebna podpora in razumevanje. Ženske pogosto niso pripravljene na menopavzo bodisi moralno ali fizično. Nekateri hormone, ki se uporabljajo za vse organe in sisteme telo preneha proizvajati. Pričnejo se vročinski valovi, nočno potenje, nihanje razpoloženja, težave s sečili in spolovili, srcem, težave s spanjem, sklepi, manifestacija osteoporoze, ki se pojavljajo vsako tretjo žensko vznemirijo.1. Ženska mora razumeti, kaj se dogaja z njo.
2. Moramo končno ljubiti sebe.
3. Spremeniti načina življenja; jesti manj in se več gibati. Povečanje telesne teže je v menopavzi skoraj neizogibno.Ali veste, da je po podatkih iz leta 2020 v Sloveniji več kot 40 % žensk starejših od 50 let?Vsaka se po svoje sooča s hormonskimi spremembami, ki jih prinaša menopavza, nobena pa jim ne more ubežati. Pomembno je, da prepoznamo simptome...
Ali BeeHarmony vpliva na apetit?
Simptomi (peri)menopavze npr. slabša kakovost spanca in razdražljivost še dodatno porušijo hormonsko ravnovesje in lahko pri ženskah že sami po sebi povečajo apetit. BeeHarmony deluje ravno na te problematične simptome saj izboljšuje spanje in pomaga uravnavati delovanje živčnega sistema, žafran pa kot pomembna sestavina v izdelku lahko pomaga pri zmanjševanju apetita.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BEEHARMONY
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
BEEHARMONY
Prehransko dopolnilo 60 kapsul 30 dni redne uporabe 0,64 EUR/dan
 • Za lajšanje simptomov menopavze, PMS in hormonskega ravnovesja
 • Z edinstveno mešanico ROYAL BALANCE™ z matičnim mlečkom in ekstraktom žafrana
 • Z dodanimi vitamini: K2, D3, E in B6
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!