Klinično dokazano pripomore k:

79%

zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti2

70%

zmanjšanje težav z nihanjem razpoloženja1

54%

zmanjšanje vročinskih oblivov1

Komu so namenjene kapsule BeeHarmony™?

 • Ženskam za podporo pri uravnavanju hormonov2
 • Za lajšanje simptomov menopavze1
 • Za spodbujanje dobrega razpoloženja1
 • Za pomoč pri utrujenosti in izčrpanosti2
 • Za pomoč pri boljšemu spancu1
 • Za pomoč pri ohranjanju zdravih kosti3 in zaščiti celic pred oksidativnim stresom5
Beeharmony_life_1200x1200
plant-6
Izdelek_brez_naslova

Skrbno izbrane ključne učinkovine

Izdelek_brez_naslova
 1. Žafran:
  • Prispeva k lajšanju simptomov menopavze,
  • Prispeva k čustvenemu ravnovesju,
  • Prispeva k sprostitvi in dobremu spancu,
  • Pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje ter udobje pred in med menstrualnim ciklom.
 2. Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, prispeva k delovanju živčnega sistema ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.
 3. Vitamin K prispeva k ohranjanju zdravih kosti in k normalnemu strjevanju krvi.
 4. Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja.
 5. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
BeeHarmony_1200x1200

Hitra dejstva o BeeHarmony™

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek je razvit in skrbno izdelan v Sloveniji. Razvile so ga ženske  strokovnjakinje, ki se zavedajo pomembnosti kvalitete ženskega življenja tudi v obdobju menopavze. Skrbno izbrane vrhunske in naravne surovine tvorijo učinkovito sinergijo, ki poskrbi za ravnovesje vaših hormonov.

Delovanje izdelka je bilo potrjeno v placebo kontrolirani klinični raziskavi z vrhunskimi rezultati, ki navdušujejo vedno več uporabnic.

Beeharmony je naravnega izvora in poskrbi za ravnovesje hormonov na telesu prijazen način. Brez sintetičnih dodatkov, ki bi vaše telo dodatno slabili. Izdelku zaupa vedno več uporabic, ki verjamejo v kvalitetna in standardizirana prehranska dopolnila z zanesljivim poreklom.

Vitamin E, B6, D3 in K2 ki so v tem življenjskem obdobju še toliko bolj pomembni za dobro počutje in zdravje ženske.

Banner_BeeHarmony_1200x1200_SLO

Klinično testirana inovativna formula, ki zmanjša simptome menopavze. 

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek, ki resnično deluje. Potrjeno s strani žensk kot si ti, ki so se vključile v klinično študijo, nadzorovano s strani izkušenih strokovnjakov s področja ginekologije. Udeležilo se jo je 50 žensk med 45 in 60 leti z izrazitimi simptomi menopavze. Študija je bila dvojno slepa in placebo kontrolirana.

Pred pričetkom dvomesečne študije so sodelujoče izpolnile standardiziran MRS vprašalnik (Menopasue Rating Scale).  Po 2 mesecih rednega uživanja BeeHarmony 2 krat dnevno, so ponovno opravile ocenjevanje simptomov po enakem vprašalniku. Rezultati so bili presenetljivi sodelujoče pa navdušene nad naravno rešitvijo uravnovešenja hormonov

Po 56 dnevih jemanja se je jakost simptomov v BeeHarmony skupini zmanjšala tudi do 79% glede na oceno pred pričetkom študije. Največ žensk, kar 79% opisuje manjšo izčrpanost, 70% pa jih navaja manj slabega počutja, ki je posledica skupka simptomov in hormonskega neravnovesja.

Najbolj odmeven simptoma zaradi katerega obupuje marsikatera ženska v času menopavze so zagotovo vročinski oblivi in nespečnost. Več kot polovica sodelujočih - 53% žensk, se je od »valung« poslovila za vedno. Prav tako pa 54% sodelujočih bistveno lažje zaspi in se ne bori več z nespečnostjo.

V kolikor vas zanima več podrobnosti o klinični študiji ali o izdelku nam pišite na [email protected] in z veseljem vam odgovorimo na katerokoli vprašanje, ki vas morda pesti. Tu smo ženske za ženske. Ker nismo same.

hexagon-left
hexagon-right-small

Izdelek BeeHarmony klinično dokazano prispeva k lajšanju simptomov menopavze:

79 % manj psihične in fizične izčrpanosti 0%
70 % manj slabega razpoloženja 0%
70 % manj suhosti vagine 0%
69% manj razdražljivosti 0%
68 % manj tesnobnih občutkov 0%
66 % manj pospešenega ali nepravilnega bitja srca 0%
54 % manj vročinskih oblivov in potenja 0%
53 % manj nespečnosti 0%
hexagon-right-small

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
BEEHARMONY

Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli zjutraj, 30 minut pred obrokom. Za željeni učinek je izdelek potrebno neprekinjeno uživati vsaj 60 dni.


Opozorilo: Uporabe ne priporočamo nosečnicam in doječim materam. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

Sestavine
BEEHARMONY

Royal Balance™ v prahu (liofiliziran matični mleček, izvleček žafrana (Crocus sativus), maltodekstrin), rižev škrob, rastlinska ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat, škrob), vitamin K (menakinon-MK-7, sladkor, stabilizator: akacijeva guma, koruzni škrob, sredstvo proti sprijemanju: kalcijevi fosfati, srednjeverižni trigliceridi), sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), vitamin D (holekalciferol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

2 kapsuli Royal Balance™ (364 mg), od tega:

10 HDA

14 mg

Safranal

0,6 mg

Vitamin E

15 mg (125 % PDV)

Vitamin B6

2 mg (143 % PDV)

Vitamin D3

10 μg (200 % PDV)

Vitamin K2

75 μg (100 % PDV)

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PAKET BEEHARMONY 2+1 GRATIS
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET BEEHARMONY 2+1 GRATIS
Prehransko dopolnilo 180 kapsul 90 dni redne uporabe 0,66 EUR/dan
 • Za lajšanje simptomov menopavze, PMS in hormonskega ravnovesja
 • Z edinstveno mešanico ROYAL BALANCE™ z matičnim mlečkom in ekstraktom žafrana
 • Z dodanimi vitamini: K2, D3, E in B6
SLO-5-procent-off-1290x1032px