Komu je namenjen sirup Apibronhi Junior?

  • Otrokom od 1. do 12. leta
  • Odraslim (tudi nosečnicam in doječim materam), mladostnikom in otrokom od 1. leta
  • Otrokom, ki ne smejo uživati medu (vsebuje agavin sirup)
  • Staršem, ki za svoje otroke izbirajo naravne izdelke brez konzervansov in drugih dodatkov
  • Staršem, ki za otroka iščejo sirup dobrega okusa, ki ga bo z veseljem zaužil
Apibronhi-banner_1440x1080_2
plant-6
hexagon-left
32480_Apibronhi_Junior_sirup_V6

Hitra dejstva o sirupu Apibronhi Junior

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Ker z učinkovito kombinacijo naravnih sestavin - propolis, trpotec, slez - blažilno deluje na zgornja dihala. Je 100 % naraven, brez konzervansov, sladil in drugih umetnih dodatkov.
Sirup ima zelo visok delež agavinega sirupa iz ekološke pridelave (89,7%), ki ima nižji glikemični indeks kot sladkorni (glukozni) sirupi, ki jih vsebuje večina primerljivih sirupov na tržišču.
Ker ne vsebuje škodljivih aditivov, je popolnoma naraven in tako slastnega okusa, da ga obožujejo tudi najmlajši.
Ker gre za preizkušene in učinkovite naravne sestavine, ki so jih ljudje že od nekdah uporabljali za lajšanje težav z zgornjimi dihali, kot sta vneto grlo in žrelo.
Steklo nudi boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi, zato v nasprotju s plastično embalažo dolgo ohranja okus in vonj izdelka ter omogoča boljše ohranjanje aktivnosti naravnih sestavin.
Odličnega! Zato poskrbita naravno sladka agava ter sok hruške in limone.
hexagon-right-small
O izdelku

Ko se iz otroške sobe oglasi kašelj, je čas za naravno pomoč

Sirup Apibronhi Junior vsebuje izvleček propolisa ter vodne izvlečke sleza in trpotca, ki delujeta blagodejno na grlo, žrelo in glasilke. Vsebuje kar 89,7 % agavinega sirupa iz ekološke pridelave. Agavin sirup ima nižji glikemični indeks od sladkornih (glukoznih) sirupov, ki jih vsebuje večina sirupov za otroke na trgu. Je 100 % naraven: popolnoma brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Zaradi popolnoma naravnih sestavin (bio agavin sirup, vodna ekstrakta trpotca in sleza, propolis) je primeren za otroke že od 1. leta naprej. Poleg naravno sladke agave vsebuje hruškov in limonin sok, zato je odličnega okusa in ga otroci naravnost obožujejo. Odličen naraven sirup, ko otrok potrebuje blažilno in učinkovito pomoč za zgornja dihala.

medexov sirup apibronhi junior
medexov apibronhi junior v obliki sirup

Najboljše, kar ponuja narava

Izdelki iz Medexove linije Junior, v katero spada tudi Apibronhi Junior, so našli pot v skoraj že vsak slovenski dom, ki ga napolnjuje otroški smeh. Nanje prisegajo starši, ki zaupajo moči narave in naravnih učinkovin, izkušnjam tradicije in izsledkom kliničnih študij. Izdelki za otroke namreč temeljijo bodisi na dragocenih čebeljih pridelkih bodisi na drugih darovih narave s preverjeno učinkovitostjo. So brez umetnih arom, barvil, sladil in konzervansov, razvila jih je Medexova registrirana raziskovalna skupina v lastnih laboratorijih, proizvedeni pa so v Sloveniji. Otroci jih obožujejo, starši pa so navdušeni nad učinkom!


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;sirup;steklenička 140 ml;14 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

Otroci 1 - 4 let: 5 ml 2-krat na dan (10 ml),
Otroci 5 - 12 let: 5-10 ml 3-krat na dan (15-30 ml)

Priporočamo uživanje po obroku.

Sestavine

Agavin sirup* (89,7%), zgoščeni sok hruške, voda, tekoči izvleček propolisa, vodni izvleček listov trpotca v prahu (Plantago lanceolata L.), vodni izvleček korenine sleza v prahu (Althaea officinalis), zgoščeni sok limone, antioksidant: askorbinska kislina, naravne arome.* Iz ekološko pridelane agave.

Na 10 ml (2 priloženi žlički):

Izvleček propolisa

95 mg

Izvleček trpotca

100 mg

Izvleček sleza

75 mg

Vprašanja strank
Ali je pomembno, kdaj otrok sirup uživa?
Priporočamo uživanje po obroku. Po zaužitju naj vsaj pol ure ne uživa hrane in pijače, da aktivne sestavine ostanejo na sluznicah ustne votline.
Je treba sirup shranjevati v hladilniku?
Shranjujte ga v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Po odprtju hranite na sobni temperaturi in porabite najpozneje v 3 mesecih.
Ali res ne vsebuje konzervansov?
Nikakor. V nasprotju s številnimi drugimi izdelki na tržišču, ki vsebujejo konzervanse, sladila in umetne dodatke, čeprav so namenjeni najmlajšim, je sirup Apibronhi Junior 100 % naraven. Zato ga lahko brez skrbi ponudite tudi eno leto staremu malčku.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SIRUP APIBRONHI JUNIOR
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP APIBRONHI JUNIOR
Prehransko dopolnilo sirup steklenička 140 ml 14 dni redne uporabe
  • Blažilno za zgornja dihala - s propolisom, slezom in trpotcem
  • Naravna pomoč zgornjim dihalom v času prehladov - že od 1. leta naprej
  • Sok hruške in limone v kombinaciji z naravno sladko agavo poskrbi za odličen okus
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!