Komu je namenjen sirup Multivitamin Junior?

  • Otrokom od 3. do 14. leta
  • Otrokom, ki zaradi bolezni veliko manjkajo v vrtcu in šoli
  • Otrokom, ki so neješči oziroma nimajo apetita
  • Otrokom, ki odklanjajo določene skupine živil (zelenjava, sadje)
  • Zelo aktivnim otrokom in otrokom, ki hitro rastejo
32221-02-n-v1
plant-6
32221-01-nbhst-v1

Hitra dejstva o medenem sirupu Multivitamin Junior

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker imajo zelo visok delež medu in so brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Sirup Multivitamin Junior iz Medexa vsebuje kar 75 % medu - ena steklenička sirupa tako vsebuje kar 157 gramov medu.

Otrokom od 3. leta dalje za vzdrževanje potreb po vitaminih za rast in razvoj. Ker zaradi preobremenjenih urnikov tako v šoli kot v popoldanskem času otroci včasih ne dobijo vseh potrebnih vitaminov.

Ker vsebuje 9 najpomembnejših vitaminov za rast in razvoj. Ker vsebuje kar 75 % medu. Ker vsebuje oligofruktozo, ki deluje kot prebiotik. Ker je odličnega okusa in ga otroci obožujejo.

Med služi kot naravno sladilo, je pa tudi ena od aktivnih sestavin v sirupu. Poleg sladkorjev vsebuje različne čebelje encime in funkcionalne beljakovine ter rastlinske bioflavonoide.

Steklo nudi boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi, zato v nasprotju s plastično embalažo dolgo ohranja okus in vonj izdelka ter omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin.

Odličnega! Zato poskrbijo med, sok hruške in sok pomaranče.

hexagon-right-small
O izdelku

Abeceda vitaminov v eni sami žlički

Medeni sirup Multivitamin Junior vsebuje kar 9 najpomembnejših vitaminov, ki jih otroci potrebujejo za rast, razvoj in dobro počutje. Vsebuje 75 % medu (v eni steklenički je kar 157 gramov medu), poleg tega pa še oligofruktozo, ki deluje kot prebiotik.

Je brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Ker poleg medu vsebuje sok hruške in pomaranče, je odličnega okusa in ga otroci obožujejo. Odličen sirup za otroke od 3. do 14. leta starosti za vzdrževanje dnevne ravni najpomembnejših vitaminov, potrebnih za rast in razvoj.

32221-03-n-v1
32221-02-n-v1

Kako k zdravemu razvoju in rasti prispevajo vitamini?

Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B12 in vitamin B6 prispevajo k delovanju živčnega sistema. Vitamin B6 in vitamin B12 imata vlogo pri nastajanju rdečih krvničk. Pantotenska kislina, niacin, vitamin C, riboflavin, vitamin B6 in vitamin B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti, zob in k normalni ravni kalcija v krvi. Vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin B6 in vitamin B12 imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;sirup;steklenička 150 ml;15 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Pred uporabo pretresite. Otroci naj sirup zaužijejo po jedi. Sirup lahko razredčite z vodo, ga primešate toplemu čaju, soku ali drugi tekočini.

Priporočena dnevna količina je 10 ml (2 priloženi žlički po 5 ml)

Sestavine

Med, oligofruktoza, sok pomaranče, sok hruške, vitamin C (L-askorbinska kislina), aroma, niacin (nikotinamid), pantotenska kislina (kalcijev pantotenat), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), riboflavin (vitamin B2), vitamin B12 (cianokobalamin), tiamin (vitamin B1), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (holekalciferol), naravne arome.

Vitamin C

21,6 mg (30,8% PDV)

Niacin

6,4 mg (64% PDV)

Pantotenska kislina

2,4 mg (60% PDV)

Vitamin B6

0,7 mg (140% PDV)

Riboflavin (vitamin B2)

0,6 mg (66,7% PDV)

Vitamin B12

0,66 µg (44% PDV)

Tiamin

0,5 mg (55,6% PDV)

Vitamin A

400 µg (57,1% PDV)

Vitamin D

5 µg (25% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos od 4-6 let

Vprašanja strank
Je zadosten vnos vitaminov res tako pomemben?
Zadosten vnos vitaminov in mineralov je ključen za normalen razvoj in rast naših najmlajših. Zato je pomembno, da poskrbimo za vnos vseh esencialnih vitaminov, ki pa ga je včasih zaradi hitrega tempa življenja težko doseči. Pri tem na pomoč lahko priskoči okusen sirup na medeni osnovi Multivitamin junior, s katerim je vzdrževanje potreb po vitaminih za rast in razvoj preprostejše. Ker je odličnega okusa, ga otroci naravnost obožujejo in nimajo težav z jemanjem. Z dodajanjem sirupa bodo otroci polni energije in bodo imeli dobro koncentracijo ob vsakodnevnih intelektualno-športnih obremenitvah. Pri zdravem in zadovoljnem otroku se kažejo dobre kognitivne zmožnosti, večja motiviranost za igro in večja želja po raziskovanju bližnje okolice ter boljše sodelovanje v skupinskih aktivnostih.
Ali slovenski otroci zaužijejo dovolj vitaminov?
Podatki raziskave HBSC (2002, 2006, 2010) kažejo, da se slovenski otroci in mladostniki ne prehranjujejo zdravo. Raje posegajo po pretežno nezdravih, energijsko gostih in hranilno revnih živilih, ki so običajno bogata z odsvetovanimi maščobami in dodanimi sladkorji. Uživajo premalo zelenjave in rib. Zaužijejo manjše število dnevnih obrokov od priporočenega in se hkrati prehranjujejo neredno. Podatki kažejo, da med tednom vsak dan redno zajtrkuje manj kot polovica vseh mladostnikov, medtem ko jih nikoli ne zajtrkuje tretjina. Zaradi vseh omenjenih dejavnikov otroci in mladostniki ne dosegajo vedno zadostnega vnosa vitaminov in mineralov. Ob tovrstnem pomanjkanju naj na pomoč priskoči sirup Multivitamin junior, ki vsebuje 9 najpomembnejših vitaminov za otroke v obdobju rasti.
Kakšno vlogo imajo vitamini skupine B?
Vitamini skupine B delujejo povezano in se dopolnjujejo. Vsak ima svoje naloge, ki pa so v določenih primerih izvedljive le, če tudi drugi vitamini opravljajo svoje. Vitamini B so pomembni za energijo, presnovo in živčni sistem ter za dober kognitiven razvoj otroka. Vitamin B6 in vitamin B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri nastajanju rdečih krvničk. Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B12 in vitamin B6 prispevajo k delovanju živčnega sistema. Pantotenska kislina, niacin, riboflavin, vitamin B6 in vitamin B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim. Vitamin B12 ima velik pomen pri delovanju živčnega sistema.
Kakšno vlogo imajo vitamini A, C in D?
Vitamin A ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri ohranjanju vida. Ima tudi vlogo tudi pri presnovi železa, ohranjanju zdravih sluznic in kože. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Prav tako je vitamin D v kombinaciji z vitaminom C potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok. Vitamin C ima pomembno antioksidativno vlogo in sodeluje v številnih bioloških procesih. Vitamin C ima splošno in pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Med drugim sodeluje tudi pri tvorbi kolagena, ki je potreben za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Vitamin C prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju ter povečuje absorpcijo železa.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SIRUP MULTIVITAMIN JUNIOR
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP MULTIVITAMIN JUNIOR
Prehransko dopolnilo sirup steklenička 150 ml 15 dni redne uporabe
  • 9 najpomembnejših vitaminov za rast, razvoj in dobro počutje vse leto
  • Vsebuje 75 % medu (v eni steklenički je kar 157 gramov medu)
  • Vsebuje sok hruške in pomaranče, zato je odličnega okusa in ga otroci obožujejo
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!