Obiščite Trgovino Medex ter spoznajte tradicijo

Trgovina Medex vas pričakuje v središču Ljubljane, na Miklošičevi cesti, kjer si boste lahko natočili slovenski med kar iz čebelnjaka ter izbirali med široko paleto izdelkov blagovne znamke Medex in izdelkov drugih blagovnih znamk.

Že ob prvem obisku prodajalne boste začutili kako lepo in urejeno je v čebeljem panju. Domačnost, toplina, osebno svetovanje in izkušenost naših prijaznih prodajalcev pa bodo v vas zagotovo spodbudili željo po ponovnem obisku. V naši trgovini boste lahko tudi prvi spoznali in preizkusili Medexove novosti ter imeli priložnost, da jih celo sooblikujete.

Delovni čas

ponedeljek - petek
8:00 - 19:00

sobota
zaprto; izjemoma odprto 21. maja od 9:00 do 13:00

nedelja in prazniki
zaprto

Če nas ne uspete obiskati v okviru delovnega časa, vas vabimo, da svoj nakup opravite v naši spletni trgovini!

V spletno trgovino 

Kontakt

Trgovina Medex
Miklošičeva 30
1000 Ljubljana

T: +386 1 431 61 16
 Ponudba

Točeni slovenski med

V Trgovini Medex vam iz čebelnjaka natočimo slovenski cvetlični, akacijev, gozdni, kostanjev, hojev, smrekov in lipov med.

Slovenija je dežela raznolike pokrajine in znana po svoji pestrosti rastja. V sebi skriva neokrnjene kotičke narave, ki jih obletavajo čebele in uživajo v najžlahtnejši medičini. Ta zaklad čebelarji lovijo v skrbno pridelanem medu. V Medexu sodelujemo s preko 2000 slovenskimi čebelarji in skrbimo, da toplina sončnih žarkov, ujeta v zlati med, pride v vaše domove povsem pristna in preverjene kakovosti.

Naravna prehranska dopolnila in drugi naravni izdelki

Iz »zakladnice narave« so vam za kraljevsko počutje vsak dan na voljo varna in kakovostna prehranska dopolnila, svež matični mleček, prehrana iz ekološke pridelave, prehrana za vegetarijance, izdelki brez glutena in brez dodanega sladkorja, čaji, suho sadje ter naravni kozmetični izdelki za nego obraza in telesa.

Darila

V posebnem kotičku so vam na voljo izdelki darilnega programa, medenjaki, medena vina in medeni likerji, priložnostna darila iz čebeljega voska, darilca iz porcelana in v slovenskem izročilu nepogrešljive panjske končnice.

Ko ne veste, kaj podariti, so vam na voljo darilni boni, ki bodo razveselili še tako izbirčne in zahtevne okuse.

Svetovanje

V Trgovini Medex boste pri izbiri deležni strokovnega nasveta. Tako boste lažje izbrali pravi izdelek zase, za svoje bližje ali za darilo, še zlasti, ker je nekatere izdelke mogoče tudi poizkusiti.

Prijazne in strokovno podkovane svetovalke vedo, kako pomembna je prava izbira izdelka glede na starost, želje in potrebe posameznika, zato se jim le prepustite.


Dogodki

Jeseni smo organizirali osebna svetovanja zeliščarice in grafologinje ge. Magdalene Metelko. Ta bo predstavila ponudbo EKO čajev, ki so odslej v okviru posebne ponudbe na voljo tudi v naši trgovini na Miklošičevi. Preverite razpoložjive termine in ujemite Nasmeh Narave (klik!).

Napoved terminov  


Izjave zadovoljnih kupcev

“V Medexu kupujem že več kot 20 let. Redno hodim v prodajalno na Miklošičevi, ki mi je po prenovi še bolj všeč. Všeč mi je, da si lahko sama natočim med v svoj posebni kozarec, včasih pa si tudi pustim svetovati glede novih izdelkov iz ponudbe. V zadnjem času so me prijetno presenetili izdelki iz kolagena!”

– Majda iz Logatca

Priljubljeni