Komu je namenjeno pršilo z vitaminom D?

  • Vsem posameznikom v temnejših delih leta
  • Vsem, ki ste veliko v zaprtih prostorih
  • Nosečnicam in doječim materam
  • Otrokom in mladostnikom
  • Starejšim ljudem
32413-03-n-v1
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o izdelku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Vitamin D 1000 v pršilu je najbolj priročna oblika uživanja prehranskega dopolnila z vitaminom D3, ki hkrati zagotavlja hitro in učinkovito absorpcijo neposredno skozi ustno sluznico. Za vse, ki imajo težave s požiranjem tablet in kapsul.

Raziskava je pokazala, da kar 60 % Slovencev tudi v poletnih mesecih ne dosega zadostnih ravni vitamina D v krvi. V zimskih mesecih pa se ta delež poviša kar na 80 %.

V obliki pršila zagotavlja hitro in učinkovito absorpcijo neposredno skozi ustno sluznico. Ugodno vpliva na imuski sistem.

Uživanje vitamina D priporočamo zlasti v hladnejših dneh in v temnejših mesecih, bolj izpostavljenim posameznikom pa vse leto.

hexagon-right-small
O izdelku

 Pršilo z vitaminom D3 (1000 IU)

Vitamin D prispeva k imunosti, ohranjanju zdravih kosti, mišic in zob. Njegova primarna naloga je, da skrbi za normalno raven kalcija in fosforja v krvi. S tem omogoča ohranjanje zdravih kosti, zob in mišic.

Strokovnjaki po vsem svetu pa ugotavljajo tudi, kako pomembno vlogo ima vitamin D pri normalnemu delovanju imunskega sistema. Ugotovili so, da se receptorji za vezavo vitamina D nahajajo v celicah najrazličnejših tkiv po vsem telesu, prav tako pa v večini celic imunskega sistema.

Vitamin D z vezavo na določena zaporedja DNK uravnava izražanje genov, ki so pomembni za normalno delovanje imunskega sistema. Zadostne količine vitamina D so tako ključne za normalen imunski odziv.

32413-01-nbhst-v1
32413-02-n-v1

Odlična izbira za vsakogar

Pršilo VITAMIN D3 1000 za hitro in učinkovito absorpcijo vitamina D3 prek ustne sluznice! Odličnega okusa, z dodatkom propolisa.

Pršilo je najlažja oblika uživanja vitamina D za starejše in otroke, ki imajo težave s požiranjem kapsul ali tablet. Naše pršilo je izvrstnega, osvežujočega okusa, ne vsebuje konzervansov, umetnih arom ali barvil.

Prav tako ne vsebuje glutena, laktoze ali želatine. Je praktičen za uporabo, vzamete ga lahko kamorkoli in poskrbite za preskrbljenost s tem pomembnim vitaminom tudi na poti. Medexova pršila vsebujejo naravni vitamin D3, pridobljen iz maščobe ovčje volne (lanolina).


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;60 dni redne uporabe
LastnostiNaravno, Brez laktoze, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

4 nanosi dnevno po obroku

Sestavine

Emulgatorja: (sorbitol, glicerol), voda, fruktoza, vitamin D (holekalciferol),  tekoči izvleček propolisa, naravni aromi, zgoščeni sok limone, zgoščeni sok pomaranče,  antioksidant: alfa tokoferol, sredstvi za uravnavanje kislosti: (citronska kislina, kalijevi citrati)

Vitamin D

25 μg (500% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VITAMIN D3 1000 PRŠILO
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
VITAMIN D3 1000 PRŠILO
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 60 dni redne uporabe
  • Naravni vir vitamina D3 1000 IU, pridobljen iz maščobe ovčje volne (lanolina)
  • Brez konzervansov, umetnih arom in barvil
  • Odličnega okusa, z dodatkom propolisa
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!