Akcije

Unsere Produkte genießen das Vertrauen von

Za močan imunski sistem vaših otrok

Okusen Gelée royale junior 

⭐⭐⭐⭐⭐

"Vedno, ko otrokoma pade odpornost spijeta vsak dan po 1 stekleničko in v večini primerov se zmažeta brez, da bi zbolela."

Najmočnejši matični mleček BIO pridelave

Za vse, ki potrebujete vrhunsko in naravno podporo imunskega sistema. 

⭐⭐⭐⭐⭐

"Te izdelke sem začela jemati pred dvema letoma in dvakrat letno naredim trimesečno kuro. Začetek pomladi in začetek jeseni. Od takrat nisem bila več bolna in vedno imam energijo.""

Vaša kolena in sklepi v najboljši formi 3+1 GRATIS

Učinkovita naravna rešitev za vrhunsko podporo normalnemu delovanju hrustanca in kosti. Vsebuje izvleček kurkume CAVACURMIN®, hialuronsko kislino, silicij in vitamina D in C. Kupite 3 in dobite 1 GRATIS

NOVO: Naravna pomoč pri menopavzi

Z edinstveno mešanico ROYAL BALANCE™ BeeHarmony prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k čustvenemu ravnovesju in normalnemu psihološkemu delovanju. Pomaga tudi bolje spati ter prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vaš tromesečni paket zdaj 2+1 GRATIS

Okusen jutranji »shot« lepote, s klinično dokazanimi učinki

Po 20. letu z vsakim dopolnjenim letom izgubimo 1,5% kolagena, ki skrbi za čvrstost, elastičnost kože, zdrave lase in nohte, gladi gubice ter ohranja naše sklepe gibljive.

Z dodajanjem kvalitetnih prehranskih dopolnil lahko izgubo odlično nadomestimo. S Kolagen liftom z okusom po malinah, lahko dokazano izboljšaš izgled tvoje kože kar do 33%.

⭐⭐⭐⭐⭐

»Po dveh mesecih uporabe so mi začeli lasje zelo rasti in postali bolj gosti. Koža pa je bolj sveže polti. Priporočam uporabo, vendar je za rezultate potrebno vztrajati :)«

Vegetarijanski kolagen Q+ s celotnim spektrom delovanja

Kolagen Q+ v kaspulah je odlična rešitev za vse, ki ne marate tekočine ali praha ali ste vegetarijanci, saj je narejen iz patentirane formule Ovoderm® iz jajčne. Z dodatkom lepotnih mineralov ter Q10 ter vitamini poskrbi za tvojo kožo , lase, nohte in sklepe.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Enostavno uporaba, odličen učinek. Odlično komplementarno prehransko dopolnilo za lepoto in dobro počutje. Pri meni učinek viden že po 1 mesecu jemanja. Priporočam."

Detox s pomočjo pegastega badlja

Zamaščenost jeter je težava pri 24 % Evropejcev.

Zaščiti svoja jetra z izvlečkom pegastega badlja in holinom, ki predstavljata dvojno spodbudo za jetra! Poskrbita za ustrezno presnovo maščob in normalno delovanje jeter.

Poskrbi za svoj imunski sistem

Strokovnjaki po vsem svetu ugotavljajo, kako zelo pomembno vlogo ima vitamin D pri normalnemu delovanju imunskega sistema.

Prav tako pa prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti, zob in mišic.

Sončni vitamin v mehkih vegetarijanskih kapsulah zdaj 50% ceneje!

Izogni se pomanjkanju vitamina D3

Raziskava na slovenski populaciji je pokazala, da kar 60 % Slovencev tudi v poletnih mesecih ne dosega zadostnih ravni vitamina D v krvi!

Poskrbi za svoje telo na enostaven in priročen način v obliki mehkih kapsul, ki vsebujejo kar 2000 IU vitamina D3.

Zdaj 50% CENEJE!

Izuri svoj imunski sistem s kapsulami BetaGlukan

Si želiš, da bi bilo tvoje telo pripravljeno na vse izzive? Potem poskrbi za dobro kondicijo svojega imunskega sistema!

Kapsule BetaGlukan vsebujejo Wellmune®, ki je eden izmed najbolj raziskanih beta-glukanov. Njegovo delovanje podpirajo številne klinične študije.

Dodana pa sta tudi vitamin D in cink, ki dodatno dolgoročno podpreta imunski sistem.

Okrepi svoj fokus, spomin in koncentracijo 1+1 GRATIS

Patentiran naravni izvleček Memophenol iz borovnic že ob prvi uporabi očutno izboljša kognitivne funkcije, spomin, koncentracijo in fokus. Spodbudite svoje možganske zmogljivosti in z lahkoto obvladajte vse vsakodnevne obveznosti. Dolgoročna uporaba Memoaida bo poskrbela da boste vedno vedeli kje so vači ključi ;)

hexagon-left
hexagon-left-small