Komu je namenjen Kolagen lift?

  • Vsem po 25. letu starosti
  • Vsem, ki si želite zmanjšati gube
  • Vsem, ki si želite izboljšati čvrstost in elastičnost kože
  • Vsem, ki veste, da kožo najbolje nahranimo od znotraj
  • Vsem, ki iščete okusen kolagen z dokazano učinkovitostjo
  • Vsem, ki prisegate na preprosto in nezamudno uporabo
kolagen_lift_v_tekocini_v3
hexagon-left
kolagen_lift_v_tekocini_v1

Hitra dejstva o Kolagen liftu

Ker vsebuje 5000 mg patentiranega kolagena na dnevni odmerek, kolikor so ga uživali tudi v kliničnih študijah. Vsebuje majhne delce kolagena z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo.

Ker je elastin enako kot kolagen beljakovina, ki daje koži elastičnost in oporo.

Kolagen lift v tekočini klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože

Ne. Pri izbiri prehranskih dopolnil je pomembno, da vsebujejo patentirane oblike kolagena s klinično dokazano učinkovitostjo in z dobro absorpcijo oziroma biorazpoložljivostjo.

Odličnega, saj smo ga izboljšali na naraven način s sokovi hruške in črnega ribeza ter naravno aromo maline. Tako smo dobili blag saden okus, ki ni niti sladek niti kisel.

O izdelku
KOLAGEN LIFT V TEKOČINI

Eliksir lepote - izpij ga na dušek

Kolagen lift v tekočini vsebuje patentiran hidroliziran kolagen Naticol®, ki je ribjega izvora, z dodatkom elastina, hialuronske kisline, vitaminov in mineralov. Naticol® klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte. Kolagen in elastin v Kolagen lift tekočini vsebujeta majhne delce z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo (kolagen v velikosti 2 kDa in elastin 1,4 kDa). Študije o učinkovitosti hidroliziranega kolagena so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo, delno nepoškodovani prehajajo skozi črevesno steno, v krvni obtok ter spodbujajo sintezo lastnega kolagena.

medexov kolagen lift v tekočini zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože
medexova tekočina kolagen lift zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože

Zakaj je tako okusen?

Tisti ali tiste, ki kolagen redno uživate, dobro veste, da ima kolagen specifičen okus. Poleg učinkovite formule je bil dober okus eno izmed glavnih vodil pri razvoju Kolagen lifta. Okus smo uspeli izboljšati na naraven način s sokovi hruške in črnega ribeza ter naravno aromo maline. Tako smo dobili blag saden okus, ki ni niti sladek niti kisel. Zato lahko Kolagen lift uživate samostojno, brez neprijetnega priokusa. Dodaten bonus napitku prinese črni ribez, ki je bogat s sekundarnimi rastlinskimi metaboliti, kot so antocianini ter polifenoli in flavonoidi, ki delujejo kot močni antioksidanti.

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
KOLAGEN LIFT V TEKOČINI

Način uporabe:

Pretresite stekleničko in s priloženo posodico odmerite 20 ml. Napitek zaužijte samostojno ali s poljubnim napitkom.

Priporočamo redno uporabo (vsak dan 20 ml) vsaj 60 dni. Napitek zaužijte samostojno ali s poljubnim napitkom.

Sestavine
KOLAGEN LIFT V TEKOČINI

voda, hidrolizirani ribji kolagen Naticol®, emulgator: sirup sorbitola, zgoščeni sok hruške, vitamin C (L-askorbinska kislina), zgoščeni sok črnega ribeza, hidrolizirani ribji elastin, hialuronska kislina (natrijev hialuronat), niacin, vitamin E (alfa-tokoferil acetat), vitamin A (retinilpalmitat), vitamin D (holekalciferol), cinkov glukonat, L-selenometionin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravni aromi, izvleček citrusov, kalijev sorbat.

Lahko vsebuje sledi rakov in proizvode iz njih.

Kolagen

5000 mg

Hialuronska kislina

30 mg

Elastin

100 mg

Vitamin C

80 mg (100% PDV)

Vitamin B3 (niacin)

16 mg (100% PDV)

Vitamin D3

5 μg (100% PDV)

Vitamin A

400 μg (50% PDV)

Vitamin E

12 mg (100% PDV)

Cink

2 mg (20% PDV)

Selen

55 μg (100% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos
Pogosta vprašanja in odgovori
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PAKET KOLAGEN LIFT V TEKOČINI 3+1 GRATIS
Vaša ocena
Kateri kolagen je pravi za vas?
kolagenska-linija-tabela-a5
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET KOLAGEN LIFT V TEKOČINI 3+1 GRATIS
Paket Prehransko dopolnilo Tekočina 4x stekleničke 300 ml 60 dni redne uporabe
  • 4X KOLAGEN LIFT V TEKOČINI
  • Patentirani kolagen Naticol® dokazano zmanjša gube in izboljša čvrstost kože
  • Elastin daje koži elastično strukturo in oporo
SLO-5-procent-off-1290x1032px