Komu je namenjen Propolis defense APF® 30?

  • Vsem, ki iščete močan propolis z zagotovljenim učinkovanjem
  • Vsem, ki iščete vsestranskega pomočnika v domači lekarni
  • Vsem, ki se zavedate, da ni vsak propolis enako učinkovit in da je vsebnost bioflavonoidov pomembna
  • Vsem, ki ne smete ali ne želite uživati alkohola v propolisu
  • Vsem, ki veste, da so vsestranski propolis uporabljali že nekdaj, zdaj pa je njegovo učinkovanje tudi dokazano
32467-11-n-v1
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Propolis defense APF® 30 na vodni osnovi

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Propolis defense na vodni osnovi ne vsebuje alkohola, zato ga poleg splošni odrasli populaciji priporočamo tudi mladostnikom, nosečnicam, doječim materam in otrokom od 3. leta dalje.

APF® 30 pomeni, da je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 30 mg/ml, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek izdelka.

To pomeni, da je opravljena dvakratna standardizacija same surovine, potem pa je dodatno standardiziran še končni izdelek.

APF® standardizacija (Active Propolis Flavonoids) določa koncentracijo flavonoidov v izdelku, dnevni odmerki pa so prilagojeni ugotovitvam kliničnih študij.

Ker je najmočnejši propolis na vodni osnovi na trgu in vsebuje kar 30 mg flavonoidov na mililiter. Ker ne draži sluznice. Ker ne obarva zobne sklenine. Ker odličen okus zakrije grenkobo propolisa.

Ker steklo nudi boljšo zaščito izdelka pred zunanjimi vplivi ter ohranja okus in vonj izdelka. Steklo hkrati omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin v izdelku.

hexagon-right-small

Medex Propolis Defense | Najmočnejši propolis na trgu

listi-desno-drugi
O izdelku

Najmočnejši propolis na vodni osnovi na trgu

Propolis defense linija se ponaša z najvišjo koncentracijo bioflavonoidov iz propolisa. APF = Active Propolis Flavonoids. Active Propolis Flavonoids je standardizacijska shema, ki smo jo razvili v Medexu in jo izvajamo v lastnih laboratorijih s priznanimi analitskimi metodami. Omogoča nam vzdrževanje nespremenjene koncentracije flavonoidov iz propolisa v izdelku, ne glede na serijo in nihanja v naravnih sestavinah.

Jakost in kakovost izdelkov v liniji Propolis defense je standardizirana z APF® faktorjem (Active Propolis Flavonoids), ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku, dnevni odmerki pa so prilagojeni ugotovitvam raziskav.

Izdelek je trojno standardiziran, kar pomeni, da je opravljena dvakratna standardizacija same surovine, potem pa je dodatno standardiziran še končni izdelek. Tako APF® 30 na primer pomeni, da je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 30 mg/ml, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek naših izdelkov.

Ne obarva zob, ne vsebuje alkohola in je primeren tudi za nosečnice, doječe matere ter otroke, starejše od 3 let. 100 % naraven, brez konzervansov, brez polietilen glikola in propilen glikola. Eno pakiranje zadostuje za 20 dni.

medexov propolis defense na vodni osnovi apf 30
medexov propolis defense apf 30 na vodni osnovi

Zakaj je tako učinkovit?

V Propolis Defense izdelkih uporabljamo le najbolj kakovosten in standardiziran propolis. Koncentracija flavonoidov in dnevni odmerki so prilagojeni izsledkom različnih raziskav na področju delovanja propolisa za človeško korist. Standardizacija zagotavlja ponovljiv učinek, nedovisno od nihanj v naravni sestavi propolisa od sezone do sezone.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;raztopina;steklenička 30 ml;15 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
1.
Odprite, premešajte s pipeto. Zaprite.
2.
Pretresite
3.
Odprite
4.
Stisnite
5.
Počakajte da se pipeta napolni
6.
Odmerite

Priporočen dnevni odmerek:

Priporočen dnevni odmerek za odrasle in mladostnike 12+ je 2 x dnevno 0,75 ml.

Za otroke od 3. do 12. leta: 8 kapljic 2-krat dnevno

Nakapajte v tekočino ali na med ali sladkor in zaužijte.

Za ustno votlino dodajte propolis v cca 20 ml vode, pol minute izpirajte in pogoltnite.

Sestavine

Emulgator: rastlinski glicerin, tekoči izvleček propolisa (prečiščen propolis, voda, fruktoza, maltodekstrin, saharoza, arabski gumi, naravno barvilo: karamel), prečiščena voda

Flavonoidi iz propolisa

45 mg

Vprašanja strank
Kaj je propolis?
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi.
Kako uporabljamo Propolis defense na vodni osnovi APF®30?
Propolis defense na vodni osnovi je primeren tako za preventivno delovanje kot za akutna stanja in jga lahko uživamo neprekinjeno. Priporočen dnevni odmerek za odrasle in mladostnike 12+ je 0,75 ml dvakrat dnevno. Za otroke od 3 do 12 let se odmerja 8 kapljic dvakrat dnevno. Odmerite ga v poljubno tekočino ali nakapljajte na žlico medu in zaužijte. Za uporabo pri higieni ustne votline dvakrat dnevno dodajte 0,75 ml raztopine propolisa v približno 20 ml vode (ali dvakrat dnevno po 8 kapljic pri otrocih od 3 do 12 let), pol minute izpirajte usta, raztopino nato lahko tudi pogoltnete.
Raztopino lahko uporabljate tudi v kombinaciji z zobno pasto, tako da nanjo nakapljate 1-2 kapljici raztopine.
Pri težavah z grlom in žrelom nanesite 3 kapljice šestkrat dnevno direktno v ustno votlino, otroci od 3 do 12 let pa 2 kapljici petkrat dnevno. Z raztopino si dobro omočite sluznico in vsaj pol ure za tem ne zaužijte pijače ali hrane ter tako omogočite propolisu delovanje.
Ali je bistven % propolisa v raztopini?
Odstotek propolisa v raztopini ne pove nič o kakovosti propolisa. Nastrgan propolis vsebuje tudi drobce lesa in druge tuje sestavine, ki jih je treba predhodno odtrsniti. Očiščen propolis je pripravljen za izdelavo tinkture, raztopin in pršil. Kvaliteta propolisa se tako odraža le v koncentraciji bioflavonoidov, pestrosti flavonoidov in tehniki prečiščevanja. Te tri standarde zagotavlja APF® faktor Medexovih izdelkov Propolis defense.
Kaj ima standardizacija flavonoidov z učinkovitostjo?
Standardizacija omogoča natančno določitev dnevnih odmerkov za določeno rabo, ki so bili pred kratkim potrjeni s klinično raziskavo.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS DEFENSE NA VODNI OSNOVI, APF® 30
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS DEFENSE NA VODNI OSNOVI, APF® 30
Prehransko dopolnilo raztopina steklenička 30 ml 15 dni redne uporabe
  • Najmočnejši propolis na vodni osnovi na trgu - kar 30 mg flavonoidov na ml
  • Ne draži sluznice in ne obarva zobne sklenine
  • Primeren tudi za nosečnice, doječe matere ter otroke, starejše od 3 let
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!