Vsi produkti

OKF Aloe Organic, 500 ml

Blagovna znamka: OKF
Namen izdelka: pijača
Oblika izdelka: pijača
Pakiranje izdelka: plastenka 500 ml
1,75 EUR 1,40 EUR
Nakup do odprodaje zalog možen samo v fizičnih trgovinah.

Negazirana brezalkoholna pijača z visokim deležem aloe vere iz ekološke pridelave.

Za vse, ki se želite odžejati ali osvežiti s čim bolj naravnimi sestavinami. Izdelki ekološkega kmetijstva so živila z visoko kakovostno prehrambeno vrednostjo, saj jih odlikuje višja vsebnost vitaminov in mineralov ter bogatejši okus.

Negazirana brezalkoholna pijača je prava rešitev za pogasitev žeje kjerkoli in kadarkoli. Je odličnega okusa in zagotavlja osvežitev doma, v službi, po športni aktivnosti ali na poti. Ohlajen napitek vas bo še posebej navdušil.

Izberite pijačo s koščki aloe vere in odličnim, osvežilnim okusom!


Proizvajalec:
OKF CORPORATION
Seul, Južna Koreja

Prijetna osvežitev doma, v službi, po športni aktivnosti ali na poti.

Pred uporabo izdelek dobro pretresite.

Količina 500 ml zadošča za 3 porcije.

Odprto plastenko  hranite v hladilniku in njeno vsebino porabite v nekaj dneh.

voda, aloe vera v prahu (22 %)*, aloe vera gel (8 %)*, trsni sladkor*, kislina: citronska kislina, stabilizator: gelanski gumi, sredstvo za uravnavanje kislosti: kalcijev laktat, naravna aroma
 
*Iz ekološke pridelave 
*Kmetijstvo izven EU. Kontrolira KR-ORG-002

Aloe vera
Aloje so rastline sušnih območij. Da lahko preživijo obdobja brez padavin, imajo mesnato odebeljene liste, v katerih skladiščijo vodo. Listi imajo po robu nameščene bodice, na površini pa sloj vosku podobne snovi, ki jih ščiti pred izsuševanjem. Iz aloje se pridobivata dva izdelka: alojina smola, ki ji včasih na kratko rečemo aloja, in alojin gel. Aloja potrebuje vroče podnebje, vendar preveč sonca škoduje, ker se zmanjša količina gela v listih. Zato alojo sadijo skupaj s sadnim drevjem, ki ji daje senco. Gel pridobivajo iz rastlin, ko so te stare od 3 do 10 let. Čeprav so nasadi aloje zelo veliki, se listov ne da nabirati drugače kot ročno. Pri tem je treba biti zelo previden zaradi že omenjenih bodic na robu listov. Alojin sok pridobivajo iz 100% alojinega gela, ki ga pridobivajo s hladnim stiskanjem in s tem ohranijo aktivne snovi. Čisti sok aloe vere ima naraven, rahlo grenek, svojstven okus, zato ga imajo mnogi rajši v kombinaciji z drugimi sadnimi sokovi.

Beseda aloja izhaja verjetno iz arabske besede alloeh, ki pomeni »grenka svetleča snov«. Slovensko ime za alojo pa je tudi lopatka.

Priljubljeni