Komu je namenjen Hyaluron?

  • Vsem, ki opažate prve gube okrog ustnic in oči
  • Starejši koži z bolj izraženimi gubami
  • Vsem, ki si želite zmanjšati gube
  • Vsem, ki si želite izboljšati izboljšati napetost in elastičnost kože
  • Vsem, ki veste, da kožo najbolje nahranimo od znotraj
hyaluron_v1
plant-6
hexagon-left
hyaluron_v3

Hitra dejstva o izdelku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Patentirana hialuronska kislina ExceptionHYAL® Star ima širok nabor velikosti delcev, od 5 do 3.000 kDa, ki so tudi naravno prisotni v človeški koži in imajo širok spekter delovanja.

ExceptionHYAL® Star spodbuja regeneracijo gradnikov hiarulonske kisline v telesu.

Po 4-tedenskem uživanju ExceptionHYAL® Star se zmanjša vidnost gub. Povečata se elastičnost in napetost kože. Koža je bolj sveža in mladostna.

Prvi učinki so vidni že po 30 dneh.

hexagon-right-small
O izdelku

Vloga hialuronske kisline

Hialuronska kislina vsebuje patentirano obliko hialuronske kisline, ExceptionHyal® Star.
Ima širok nabor velikosti delcev, od 5 do 3.000 kDa, ki so tudi naravno prisotni v človeški koži in imajo širok spekter delovanja (FULL-SPECTRUM). Spodbuja regeneracijo ključnih gradnikov za sintezo naše lastne hialuronske kisline.


Hialuronska kislina je kakor goba, saj ima izjemno sposobnost, da pritegne in nase veže velike količine vode, ki jo potrebujejo tkiva in organi: koža, sklepi, hrustanec, oči nohti, lasje, krvne žile. S staranjem jo je potrebno nadomeščati.


ExceptionHYAL® Star je edinstvena napredna oblika hialuronske kisline, ki vsebuje nizko, srednjo in visoko molekularno maso, zato lahko le z enim dopolnilom pokrijemo potrebe različnih tkiv.

32403-03-n-v1
32403-01-nbhst-v1

Moč hialuronske kisline

S staranjem se verige hialuronske kisline razgrajujejo in krajšajo, koža pa izgublja napetost in elastičnost, pojavljajo se gube in uvelost kože. Patentirana hialuronska kislina ExceptionHYAL® Star ima širok nabor velikosti delcev, od 5 do 3.000 kDa, ki so tudi naravno prisotni v človeški koži in imajo širok spekter delovanja (FULL-SPECTRUM).


Po 4-tedenskem uživanju ExceptionHYAL® Star se zmanjša se vidnost gub ter povečata elastičnost in napetost kože, kar prispeva k bolj svežemu in mladostnemu videzu kože.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovKapsule;40 kapsul;20 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Vegansko, Brez laktoze, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

2 kapsuli dnevno zaužijte skupaj z obrokom z 2 dcl vode.

Za vidne učinke priporočamo redno uporabo vsaj 30 dni.

Sestavine

Hialuronska kislina ExeptionHYAL® Star ,rižev škrob, rastlinska ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza, zgoščeni sok vijoličnega korenja.

Hialuronska kislina širokega spektra ExceptionHYAL® Star

200 mg

Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:HYALURON
Vaša ocena

Kateri je pravi za vas?

veganska-linija-tabela-a5
veganska-linija-tabela-mobile1
veganska-linija-tabela-mobile2

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
HYALURON
Kapsule 40 kapsul 20 dni redne uporabe
  • Patentirana hialuronska kislina ExceptionHYAL®Star s širokim spektrom delovanja
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!