Komu je namenjen MSM lift + Q10?

  • Vsem, ki se izogibate kolagenu in drugim prehranskim izdelkom živalskega izvora
  • Tudi veganom
  • Vsem, ki želite poskrbeti za mladosten videz kože in vas motijo gube
  • Vsem, ki želite odpraviti neenakomerno obarvanost kože in nadležne lise
  • Vsem, ki ste naveličani krhkih ali lomljivih nohtov ter lomljivih in razcepljenih las
  • Vsem, ki imate aktiven stil življenja in želite podporo vašim kostem mišicam in sklepom
32456-02-n-v1
plant-6
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o MSM lift + Q10

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

MSM, ki mu rečemo kar mineral lepote, je organski vir žvepla (metil sulfonil metan). Žveplo je tretji najpogostejši mineral v človeškem telesu, ki pa ga s prehrano pogosto ne zaužijemo dovolj.

Vsebuje najčistejši MSM na trgu, patentirani OptiMSM®, visokokakovostno, prečiščeno ter biorazpoložljivo organska obliko žvepla, pridobljeno s posebnim tehnološkim postopkom destilacije.

Proces proizvodnje OptiMSM® vključuje večstopenjsko čiščenje z destilacijo ter laboratorijske analize, ki preverijo čistost vsake serije izdelka. Zanesljivo ne vsebuje zdravju škodljivih spojin.

CAVAQ10®, enkapsulirani koencim Q10 s kar 18-krat boljšo biorazpoložljivostjo od drugih Q10. Inovativna formula zagotavlja večjo stabilnost koencima Q10 v tekočini in učinkovitejšo absorpcijo.

Poleg najčistejšega MSM na trgu, patentiranega OptiMSM®, izdelek vsebuje selen, cink in baker.

Odmerjanje in uporaba sta zelo preprosta. S priloženo posodico odmerite 20 ml. Zaužijte samostojno ali s poljubnim napitkom.

hexagon-right-small
O izdelku

Veganska rešitev za lepo kožo, lase in nohte

MSM lift + Q10 v raztopini je veganska rešitev z inovativno formulo za ohranjanje mladostnega videza kože ter lepih nohtov in las. Namenjena je vsem, tudi tistim, ki se izogibate kolagenu in drugim prehranskim dopolnilom živalskega izvora.

Ker pripomore k tvorbi kreatina, kolagena in elastina, zagotavlja vašim mišicam, kostem in sklepom prožnost moč in obliko. Prav zato pa je MSM postal zelo priljubljeno prehransko dopolnilo pri športnikih in ljudeh, ki imajo bolj aktiven stil življenja

MSM je v resnici organski vir žvepla (metil sulfonil metan). Je tretji najpogostejši mineral v človeškem telesu, ki pa ga s prehrano pogosto ne zaužijemo dovolj. V Medexovem MSM lift + Q10 najdete patentirano obliko OptiMSM®, najčistejši MSM na trgu, in CAVAQ10®, koencim Q10, s kar 18-krat boljšo biorazpoložljivostjo od drugih koencimov.

OptiMSM® in CAVAQ10® s sinergičnim delovanjem učinkovito zmanjšujeta gube ter povečujeta čvrstost in elastičnost kože. Formulo dopolnjujejo drugi ključni minerali lepote – selen, cink in baker.

32456-01-nbhst-v1
32456-02-n-v1

Zakaj je izdelek tako učinkovit?

Ker gre za potrjeno učinkovito ANTI-AGE kombinacijo. Najčistejši MSM na trgu, patentirani OptiMSM®, je visokokakovostna, prečiščena ter biorazpoložljiva organska oblika žvepla, pridobljena s posebnim tehnološkim postopkom destilacije.

Klinično dokazano prispeva k manjšanju gub, izboljšanju čvrstosti in elastičnosti ter hidraciji kože. CAVAQ10® je enkapsulirani koencim Q10 s kar 18-krat boljšo biorazpoložljivostjo od drugih koencimov Q10, inovativna formula pa zagotavlja večjo stabilnost koencima Q10 v tekočini in učinkovitejšo absorpcijo.

Selen in cink prispevata k ohranjanju zdravih nohtov in las ter imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože. Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in k normalni obarvanosti kože in las.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;tekočina;steklenička 300 ml;15 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Vegansko, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Pred uporabo pretresite. S priloženo posodico odmerite 20 ml. Zaužijte samostojno ali s poljubnim napitkom.

Priporočena dnevna količina je 20 ml. Za vidne učinke priporočamo redno uporabo vsaj 16 tednov.

Sestavine

Voda, emulgator: sorbitol, zgoščeni sok pomaranče, OptiMSM® (metil sulfonil metan, silicijev dioksid), enkapsuliran koencim Q10 CAVAQ10® , cinkov glukonat, L-selenometionin, bakrov glukonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravne arome, ekstrakt citrusov, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat.

OptiMSM®

2 g

Koencim Q10

50 mg

Cink

3 mg (30% PDV)

Selen

27,5 μg (50% PDV)

Baker

0,5 mg (50% PDV)

PDV = priporočeni dnevni vnos
Vprašanja strank
So vsi MSM-ji pridobljeni na enak način?
Vsi MSM na trgu niso pridobljeni na enak način. Od postopka čiščenja spojine pa je odvisno, koliko zdravju škodljivih snovi bo MSM vseboval oziroma kako kakovostno bo prehransko dopolnilo. OptiMSM® v Medexovem prehranskem dopolnilu MSM + beauty minerals je pridobljen s postopkom destilacije, ne pa kristalizacije kot večina drugih prehranskih dopolnil z MSM na trgu. Pridobivanje s kristalizacijo je sicer res cenejše, vendar pa tako pridobljeni MSM lahko vsebuje težke kovine, ki imajo lahko negativne posledice na zdravje. Zato je OptiMSM® edina varna in dobra izbira za vas. Proces proizvodnje visokokakovostnega prečiščenega OptiMSM® poteka v ameriškem obratu, kjer se proizvaja izključno MSM. Proizvodnja vključuje večstopenjsko čiščenje z destilacijo ter laboratorijske analize, ki dodatno preverijo čistost vsake serije izdelka.
Ali obstaja naravni MSM?
Nekateri proizvajalci in trgovci res trdijo, da njihova prehranska dopolnila vsebujejo naravni MSM, vendar to ne drži. MSM se sicer nahaja v sledeh v nekaterih vrstah zelenjave, na primer v čebuli, česnu in kapusnicah ter v beljakovinsko bogatih živilih, kot so mleko, jajca, semena in oreščki. Vendar pa je količina metil sulfonil metana v naravnih virih premajhna, da bi ga iz njih črpali za prehranske namene, zato ga pridobivajo sintetično v laboratorijih. V naravnih virih je MSM namreč prisoten v koncentracijah manj kot 1 µg/kg. Če bi ga pridobivali iz naravnih virov z ekstrakcijo, bi za 200 g MSM potrebovali kar 200 ton materiala! Ker je proces nastanka molekule MSM jasen, lahko ustvarijo kemijsko popolnoma enako spojino, kot jo najdemo v naravi. Na embalažah MSM-ja tako pogosto zasledimo navedbo, da gre za naravni MSM, čeprav je pridobljen sintetično.
Zakaj je pomemben koencim Q10?
Koencim Q10 je v maščobah topna spojina, ki je sestavni del človeških celic. Varuje organizem pred prostimi radikali, ki so eden izmed glavnih povzročiteljev staranja. S starostjo sinteza koencima Q10 v tkivih namreč upada. Največji upad je že v obdobju med 25. in 40. letom starosti, po 50. letu pa se v tkivih tvori kar 20–60 % manj koencima Q10 kot okrog 20. leta.
Kaj je posebnost koencima Q10 CAVAQ10®?
Poleg dovolj velikega dnevnega odmerka Q10 (50 mg) moramo biti pri uporabi prehranskih dopolnil s tem koencimom pozorni tudi na biorazpoložljivost in stabilnost. Pri zaužitju patentiranega enkapsuliranega koencima CAVAQ10® iz črevesja v krvni obtok preide kar 18-krat več tega pomembnega koencima kot pri drugih oblikah. Koencim Q10 je zelo občutljiva spojina in v tekočih izdelkih hitro razpada. Mi pa smo razvili prav posebno formulo, ki omogoča daljšo obstojnost koencima Q10. V raztopini MSM lift + Q10 koencim Q10 razpada kar štirikrat počasneje kot v konkurenčnih izdelkih in tako dejansko zagotavlja pričakovani učinek. Izdelek ne vsebuje vitamina C, saj vitamin C negativno vpliva na stabilnost in obstojnost koencima Q10, zato ga v to inovativno formulo nismo dodali, saj bi zmanjšali njeno učinkovitost. Seveda pa lahko dnevni odmerek MSM lift + Q10 dopolnite in obogatite z ločenim uživanjem vitamina C.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MSM LIFT + Q10 V TEKOČINI
Vaša ocena

Kateri je pravi za vas?

veganska-linija-tabela-a5
veganska-linija-tabela-mobile1
veganska-linija-tabela-mobile2

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
MSM LIFT + Q10 V TEKOČINI
Prehransko dopolnilo tekočina steklenička 300 ml 15 dni redne uporabe
  • Veganska rešitev za lepo kožo, lase in nohte
  • Zagotavlja prožnost, obliko in moč mišicam, kostem ter sklepom
  • S koencimom Q10 CAVAQ10® s kar 18-krat boljšo biorazpoložljivostjo
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!