-20%
Vsi produkti

Guarana natural energy, kapsule

(1 ocena)

Kapsule Guarana natural energy vas rešijo zagate, ko ob povečanih delovnih obremenitvah čutite utrujenost ali vam izčrpanost omejuje zbranost.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: kapsule
Namen izdelka: živčni sistem , energija , spomin
Pakiranje izdelka: 30 kapsul po 380 mg; neto količina: 11,4 g
7,90 EUR 6,32 EUR
DODAJ V

Kapsule Guarana natural energy združujejo naravni kofein iz gvarane, ki v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje dolgotrajnejše in enakomernejše, ter niacin, ki(vitamin B3) zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju. Kapsule Guarana natural energy naj vas zato spremljajo pri delu, učenju ali na daljših poteh.

Priporočena dnevna količina je do 3 kapsule. Tri kapsule vsebujejo 90 mg naravnega kofeina iz gvarane, kar je približno enako količini kofeina v dveh skodelicah kave. Ker kofein iz gvarane prehaja v krvni obtok veliko počasneje kot kofein iz kave, je njegovo delovanje enakomernejše in dolgotrajnejše. Kofeina ni priporočljivo uživati v večernem času.

Opozorila:

Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke in nosečnice. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina prehranjevanja. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Suhi vodni izvleček iz uprašenih semen gvarane (Paullinia cupana) 79 %, želatinasta ovojnica, riževa moka, niacin, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino (1 kapsula = 380 mg)
1 kapsula (380 mg) 3 kapsule (1140 mg)
Izvleček gvarane 300 mg 900 mg
Kofein iz gvarane 30 mg 90 mg
Niacin 2,4 mg 15 % PDV* 7,2 mg 45 % PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Niacin zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.

Priljubljeni