Komu priporočamo uporabo?

  • Vsem, ki iščete rešitev za utrujenost, a bi se radi izognili pitju kave
  • Študentom med izpitnim obdobjem za dolgotrajnejšo zbranost
  • Voznikom ali popotnikom na dolgih službenih poteh ali vožnjah
  • Vsem, ki lovite roke in potrebujete dodatni pospešek energije
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o izdelku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Gvarana ima visoko vsebnost naravnega kofeina, ki v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave. Zato je njegovo delovanje dolgotrajnejše in enakomernejše.
Steklenička vsebuje 100 mg kofeina iz gvarane in niacin (vitamin B3).
Ker je naravna rešitev, ki poleg gvarane vsebuje niacin (vitamin B3), ki prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.
Vsebino stekleničke popijete po potrebi: samostojno ali razredčeno z vodo.
Ker so stekleničke pri roki, tudi ko nimate časa ali možnosti za pripravljanje kave.
Steklo nudi boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi, zato v nasprotju s plastično embalažo dolgo ohranja okus in vonj izdelka ter omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin.
hexagon-right-small
O izdelku

Kaj je gvarana?

Gvarana je južnoameriška rastlina, ki v semenih vsebuje dvakrat več kofeina kot kava, njegovo delovanje pa je nekoliko drugačno kot pri kavi.


Gvaranin v gvarani se zaradi kombinacije z drugimi sestavinami v kri sprošča počasneje in bolj enakomerno kot kofein iz kave, zato je učinek gvarane na telo zmernejši, čutimo pa ga dlje, od 4 do 6 ur. Prednost gvarane v primerjavi s kavo je poleg dolgotrajnejšega dviga energije tudi njen učinek na zbranost.


Prav zaradi enakomernega in počasnega sproščanja v kri, lahko s pomočjo gvarane dlje ostajamo osredotočeni na delo, ki ga moramo opraviti, oz. na aktivnost, ki smo se je lotili.

medexov guarana natural energy v obliki stekleničke s kofeinom iz gvarane in dodanim vitaminom B3
32226-02-n-v1

Kakšno vlogo ima niacin oziroma vitamin B3?

Niacin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;tekočina;5 x 9ml;5 dni redne uporabe
LastnostiNaravno, Brez laktoze, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Priporočen dnevni odmerek:

1 steklenička

Pred uporabo dobro pretresite in popijte. Priporočeno je uživanje pri povečani psihofizični aktivnosti, npr. delu, učenju, vožnji, športu, zabavi …

Sestavine

Voda, trsni sladkor, vodni izvleček iz uprašenih semen gvarane (Paullinia cupana) (maltodekstrin) 10 %, zgoščeni sok aronije, zgoščeni sok borovnice, uprašeni izvleček acerole (Malpighia glabra), niacin in konzervans kalijev sorbat.

Kofein iz gvarane

100 mg

Niacin

2,4 mg (15% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GUARANA NATURAL ENERGY
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
GUARANA NATURAL ENERGY
Prehransko dopolnilo tekočina 5 x 9ml 5 dni redne uporabe
  • 100 mg naravnega kofeina iz gvarane v 1 steklenički
  • Ko potrebujete več energije in dodatno zbranost
  • Z enakomernim in dolgotrajnim učinkovanjem
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!