-20%
Vsi produkti

Guarana natural energy

(3 ocena)

Ko začutite utrujenost in veste, da so pred vami še dolge ure dela, študija ali vožnje, je tu Guarana natural energy.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: raztopina
Namen izdelka: energija , živčni sistem
Pakiranje izdelka: 5 stekleničk po 9 ml; neto količina: 45 ml
5,99 EUR 4,79 EUR
DODAJ V

Stekleničke za enostavno uporabo združujejo gvarano z visoko vsebnostjo naravnega kofeina, ki v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje dolgotrajnejše in enakomernejše. Niacin (vitamin B3) prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Zato naj vas Guarana natural energy spremlja pri delu, učenju ali na poti.

Vsebino stekleničke popijte po potrebi, samostojno ali razredčeno z vodo.

Guarana natural energy – energija, ki prija!

Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke.

Ena steklenička vsebuje 100 mg naravnega kofeina iz gvarane, ki v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje enakomernejše in dolgotrajnejše.

Priporočeno ga je uživati pri povečani psihofizični aktivnosti, npr. delu, učenju, vožnji, športu, zabavi. Pred uporabo dobro pretresite!

Opozorila:
Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke in nosečnice. Izdelka ne mešajte z alkoholom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Shranjujte v temnem in hladnem prostoru pri 25 °C.

Voda, trsni sladkor, vodni izvleček iz uprašenih semen gvarane (Paullinia cupana) 10 %, zgoščeni sok aronije, zgoščeni sok borovnice, uprašeni izvleček acerole (Malpighia glabra), niacin in konzervans kalijev sorbat.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino
(1 steklenička = 9 ml)
% PDV*
Kofein iz Gvarane 100 mg
Niacin 2,4 mg 15

*PDV = priporočen dnevni vnos

Niacin (vitamin B3)
Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Priljubljeni