Brez poštnine
Vsi produkti

Detox, kapsule

(1 ocena)

Čiščenje telesa z izvlečki rmana, breze in pegastega badlja

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: jetra , ledvice , prebava , razstrupljanje
Oblika izdelka: kapsule
Pakiranje izdelka: 60 kapsul po 380 mg; neto količina 22,8 g
13,99 EUR
DODAJ V
Očistite svoje telo! Kapsule Detox z izvlečki rmana, breze in pegastega badlja vplivajo na najpomembnejše organe, ki skrbijo za izločanje strupov iz telesa.

Svetujemo redno 30-dnevno uživanje. Priporočena dnevna količina je:

1.-10. dan: 1 kapsula/dan,

11.-20. dan: 2 kapsuli/dan,

21.-30. dan: 3 kapsule/dan.

Kapsule zaužijte pred obrokom.

Stopenjsko razstrupljanje omogoča telesu postopno pripravo na izločanje toksinov in zmanjšanje neželenih odzivov, ki se lahko pojavijo med čiščenjem (utrujenost,…). V obdobju intenzivnega čiščenja telesa je potrebno popiti dovolj tekočine, najbolje 2 litra vode na dan.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:

1 pakiranje.

Opozorila:

Osebam, alergičnim na katero od sestavin, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Zaradi prisotnosti naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Inulin, vodni izvleček zeli rmana (Achillea millefolium L.) v prahu 26,3 %, želatinasta ovojnica, vodno-alkoholni izvleček listov breze ( Betula pendula) v prahu 17,5 %, alkoholno-vodni izvleček semen pegastega badlja (Silybum marianum) v prahu 10,5 %, maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid

Brez konzervansov, barvil in umetnih arom.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino (1 kapsula = 380 mg)
1 kapsula 2 kapsuli 3 kapsule
Izvleček rmana 100 mg 200 mg 300 mg
Izvleček breze 67 mg 133 mg 200 mg
Izvleček pegastega badlja 40 mg 80 mg 120 mg
od tega: silimarin 32 mg 64 mg 96 mg

Rman pomaga pri normalni funkciji prebavnega trakta. Breza vpliva na normalno izločevalno funkcijo ledvic. Pegasti badelj prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.

Priljubljeni