Komu je namenjeno pršilo Bio Propolis defense APF® 10?

  • Vsem, ki iščete hitro in učinkovito pomoč pri bolečem grlu in žrelu
  • Odraslim (tudi nosečnicam in doječim materam), mladostnikom in otrokom od 3. leta
  • Vsem, ki iščete propolis brez alkohola, ki ne draži sluznice
  • Vsem, ki prisegate na propolis brez umetnih dodatkov
  • Vsem, ki želite uporabljati propolis, preverjen s kliničnimi studijami
  • Vsem, ki cenite ta naravni čudež, ki že milijone let varuje čebele pred mikrobi
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
32468_Bio-Propoils-Defense_APF10_prsilo_v7

Hitra dejstva o pršilu Bio Propolis defense APF® 10

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Propolis defense na vodni osnovi ne vsebuje alkohola, zato ga poleg splošni odrasli populaciji priporočamo tudi nosečnicam, doječim materam, mladostnikom in otrokom od 3. leta dalje.
Oznaka BIO pomeni, da so sestavine, uporabljene v izdelku, iz ekološke pridelave.
Kot označuje faktor APF® 10 (Active Propolis Flavonoids), je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 10 mg/ml, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek izdelka.
Priporočen dnevni odmerek za odrasle je 6-krat dnevno po 3 nanose, za otroke od 3. do 12. leta pa 5-krat dnevno po 2 nanosa neposredno v ustno votlino.
To pomeni, da je opravljena standardizacija same surovine, potem pa je dodatno standardiziran še končni izdelek. Priporočeni dnevni odmerki pa so prilagojeni ugotovitvam kliničnih študij.
Izdelek je 100 % naraven, s sestavinami iz ekološke pridelave, brez konzervansov in drugih umetnih dodatkov.
hexagon-right-small

Medex Propolis Defense | Najmočnejši propolis na trgu

listi-desno-drugi
O izdelku

Najmočnejše ustno pršilo s propolisom na vodni osnovi

Ustno pršilo Bio Propolis defense APF® 10 je najmočnejše pršilo s propolisom na vodni osnovi na trgu. Ne vsebuje alkohola, ne draži sluznice in ne obarva zobne sklenine, poleg tega pa je odličnega okusa, saj vsebuje tudi med in eterično olje poprove mete. Uporabljajo ga lahko tudi tisti, ki ne smejo uživati alkohola oziroma se mu izogibajo – otroci od 3. leta dalje, mladostniki, nosečnice in doječe matere.

Pršilo odlikuje priročna uporaba, saj ga lahko imamo vedno pri roki oziroma v torbici – za redno uporabo v ustni votlini. Propolis, ki z antibakterijskim, antivirusnim in antiglivičnim delovanjem čebele pred okužbami varuje že milijone let, so ljudje uporabljali že pred našim štetjem in je še vedno eno najbolj preverjenih in priljubljenih zdravil v domačih lekarnah.

medex bio propolis defense apf 10 na vodni osnovi
32468_Bio-Propoils-Defense_APF10_prsilo_v9

Zakaj je pršilo Bio Propolis defense APF® 10 tako učinkovito?

Ustno pršilo Bio Propolis defense APF® 10 vsebuje dvojno standarizirani propolis (standardizirana surovina in končni izdelek) iz ekološke pridelave z APF® faktorjem 10. APF® faktor (Active Propolis Flavonoids) določa koncentracijo flavonoidov v izdelku, zaradi česar je zagotovljena visoka kakovost in ponovljiv učinek izdelka.

Koncentracija flavonoidov iz propolisa je minimalno 10 mg/ml, priporočeni dnevni odmerki pa so prilagojeni izsledkom kliničnih študij. Izdelek je 100 % naraven, s sestavinami iz ekološke pridelave in brez konzervansov, brez propilen glikola in polietilen glikola. Zaradi dodanega medu in eteričnega olja poprove mete je odličnega okusa, ne draži sluznice in ne peče.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Priporočen dnevni odmerek za odrasle in mladostnike od 12. leta je 6-krat po 3 nanose neposredno v ustno votlino.

Priporočen dnevni odmerek za otoroke od 3. leta je 5-krat po 2 nanosa neposredno v ustno votlino.

Napršite neposredno v ustno votlino. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite.

Sestavine

Tekoči izvlecek propolisa* (emulgator: rastlinski glicerol*, izvlecek propolisa*, voda, rjavi sladkor*, sredstvo za zgostitev: gumi arabikum*, maltodekstrin*, barvilo: karamel*), precišcena voda, med* 10 %, etericno olje poprove mete* (Mentha piperita), naravna aroma*- * iz ekološke pridelave.

Flavonoidi iz propolisa

22 mg

Vprašanja strank
Kaj je propolis?
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi.
Zakaj je Propolis defense najmočnejši propolis na trgu?
Propolis defense linija se ponaša z najvišjo koncentracijo propolis bioflavonoidov iz propolisa. APF = Active Propolis Flavonoids Active Propolis Flavonoids je standardizacijska shema, ki smo jo razvili v Medexu in jo izvajamo v lastnih laboratorijih s priznanimi analitskimi metodami. Omogoča nam vzdrževanje nespremenjene koncentracije flavonoidov iz propolisa v izdelku, ne glede na serijo in nihanja v naravnih sestavinah. Jakost in kakovost izdelkov v liniji Propolis defense je standardizirana z APF® faktorjem (Active Propolis Flavonoids), ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku, dnevni odmerki pa so prilagojeni ugotovitvam kliničnih študij. Tako APF® 10 na primer pomeni, da je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 10 mg/ml, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek naših izdelkov.
Je vsak propolis enako učinkovit?
Propolis je sestavljen iz več kot tristo različnih spojin, od katerih se najpomembnejše flavonoidi. Količina flavonoidov v propolisu je zelo odvisna od sezone in lokacije čebelje paše. Če želimo računati na učinke propolisa, potrjene v kliničnih raziskavah , moramo izbrati propolis z zajamčeno vsebnostjo flavonoidov in se držati dnevnih odmerkov. Podatki o koncentraciji propolisa, izraženi v odstotkih, kot marsikdaj vidimo na embalaži propolisa, nam ne povedo ničesar o vsebnosti flavonoidov, torej tudi ne o učinkovitosti propolisa. V Medexu v svojih izdelkih uporabljamo le standardiziran propolis (standardizacija surovine in končnega izdelka), označen s t. i. faktorjem APF® (Active Propolis Flavonoids).
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIO PROPOLIS DEFENSE NA VODNI OSNOVI, APF®10
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
BIO PROPOLIS DEFENSE NA VODNI OSNOVI, APF®10
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 30 dni redne uporabe
  • Najmočnejše pršilo s standardiziranim propolisom na vodni osnovi na trgu
  • Ne draži sluznice in ne obarva zobne sklenine
  • Primeren tudi za nosečnice, doječe matere ter otroke od 3. leta dalje
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!