Vsi produkti

BEEWELL - ameriški slamnik, pršilo

(3 ocena)

Pršilo za grlo in žrelo z ameriškim slamnikom, propolisom in ingverjem.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: grlo , imunost , dihala , blažilno za grlo in žrelo
Oblika izdelka: pršilo
Pakiranje izdelka: steklenička z 20 ml raztopine
5,89 EUR
DODAJ V
Pršilo BEEWELL - AMERIŠKI SLAMNIK deluje blažilno za grlo in žrelo. Je priročen za vsakodnevno uporabo na poti ali doma.

Niacin (vitamin B3) prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.
Ingver prispeva k normalnemu delovanju dihal.
Ameriški slamnik prispeva k normalnemu delovanju grla in
žrela ter imunskega sistema.

Beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Kot naravno zaščito ga uporabljajo tudi čebele, ki jim propolis že 45 milijonov let pomaga ohranjati njihovo vrsto in predstavlja temelj njihovega zdravja, saj omogoča zdrav razvoj in življenje čebelje družine v panju.

Priporočamo govorcem, pevcem in kadilcem za osvežitev zadaha.
Priporočena dnevna količina je 24 nanosov (4 ml) v usta. Pršilo uporabite 6-krat na dan po 4 nanose raztopine neposredno v ustno votlino. Pred uporabo stekleničko pretresite. Vsaj 30 min zatem ne spirajte ust.
 
Opozorilo: Osebam, alergičnim na katero izmed sestavin, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi prisotnosti naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka. Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C.
Sestavine: emulgator: glicerol, voda, med, tekoči izvleček propolisa, uprašeni sok zeli ameriškega slamnika (Echinacea purpurea), eterično olje ingverja (Zingiber officinale), dekspantenol (provitamin B5), naravne arome, niacin (vitamin B3), antioksidant: L-askorbinska kislina.
 
Vsebnost Na priporočeno dnevno količino
(4 ml = 4,9 g)
%PDV*
Niacin (vitamin B3) 4 mg 25
Pantotenska kislina (vitamin B5) 6 mg 100
Eterično olje ingverja 15 mg
Uprašeni sok ameriškega slamnika 145 mg
Izvleček propolisa 240 mg
*PDV = Priporočen dnevni vnos.

Priljubljeni