Komu je namenjen propolis pršilo z alkoholom?

  • Za zaščito ustne sluznice.
  • Za nego ustne votline.
32024-04-n-v1
32183-01-nbhst-v1

Hitra dejstva o propolis oral pršilo na alkoholni osnovi

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
V času prehladov, ko je potrebno bolj zaščitno vedenje, pa je smiselno poskrbeti za redno »razkuževanje« ustne votline.

Naravni izdelki sodijo v naravno embalažo, zato v Medexu izdelke iz čebeljih pridelkov polnimo v stekleno embalažo. Steklo nudi boljšo zaščito izdelka pred zunanjimi vplivi, dolgo ohranja okus in vonj izdelka. Steklo hkrati omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin v izdelku in večjo stabilnost vitaminov za rok trajanja.

Čebele propolis izdelujejo iz rastlinskih smol, ki so bogate z antimikrobnimi in protivnetnimi snovmi. Uporabljajo ga za zaščito in razkuževanje panja, že tradicionalno pa ga ljudje uporabljajo tudi za blaženje težav pri vnetje grla in žrela.

hexagon-right-small
O izdelku

Propolis z aplikatorjem

7 % propolisa v alkoholni raztopini z dodanim niacinom, v pršilu z aplikatorjem. Z aplikatorjem boste enostavno dosegli mesto nanosa.

32183-01-nbhst-v1
32183-02-n-v1

Standardizirana vrednost bioflavonoidov, in niacin.

Propolis oral vsebuje 7 % propolis v alkoholni raztopini, s standardizirano vrednostjo bioflavonoidov, in niacin. Niacin prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, bioflavonoidi pa so rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizimi, in glavne učinkovine propolisa.

Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu standardizirali njeno vrednost v izdelkih in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;pršilo;steklenička 30 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Priporočena dnevna količina je 6 nanosov v usta. Pred uporabo obrnite cevko pršilke pravokotno na stekleničko. Odprite usta in jo usmerite na mesto nanosa.

Razpršite 3-krat na dan po 2 nanosa raztopine neposredno v ustno votlino. Pred uporabo obrnite cevko pršilke pravokotno na stekleničko. Odprite usta in jo usmerite na mesto nanosa. Po uporabi vrnite cevko v prvotni položaj.

Sestavine

Etanol, emulgator: glicerol, voda, tekoči izvleček propolisa 10 %, med, niacin, naravna aroma, olje evkaliptusa.

Niacin

2,4 mg (15% PDV)

Od tega bioflavonoidi

15 mg

Galangin in pinocembrin

2,5 mg

Propolis

70 mg

Olje evkaliptusa

0,24 mg

Bioflavonoidi

16 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Kaj je propolis?
Propolis je najbolj vsestranski čebelji pridelek. Bistre čebele s propolisom zamašijo vse odprtine, skozi katere bi v panj lahko vdrli mikrobi, zadelajo razpoke in špranje ter premažejo celice, v katere bo matica odložila jajčeca. Ker so na svetu že milijone let, očitno že vedo, kaj je dobra zaščita.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS ORAL NA ALKOHOLNI OSNOVI
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS ORAL NA ALKOHOLNI OSNOVI
Prehransko dopolnilo pršilo steklenička 30 ml 30 dni redne uporabe
  • Propolis na alkoholni osnovi
  • S standardizirano vrednostjo bioflavonoidov
  • Z aplikatorjem za enostavno uporabo
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!