Komu so namenjene kapsule Propolis defense APF® 50?

  • Odraslim in mladostnikom od 12 leta dalje.
  • Vsem, ki iščete močan propolis z zagotovljenim učinkovanjem
  • Vsem, ki želite poznati vsebnost bioflavonoidov v propolisu, ki ga uporabljate
  • Vsem, ki bi propolis rajši uživali v obliki kapsul.
  • Za preventivno uporabo pri preprečevanju vnetij želodčne in črevesne sluznice.
PROPOLIS_DEFENSE_KAPSULE_v5
PROPOLIS_DEFENSE_KAPSULE_v3

Hitra dejstva o kapsulah Propolis defense APF® 50

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker so dvojno standardizirane, kar pomeni, da je opravljena standardizacija same surovine, potem pa je dodatno standardiziran še končni izdelek. Vsebujejo tudi cink in vitamin A.

Priporočen dnevni odmerek je 1 kapsula, 30 minut pred obrokom z dovolj tekočine.

Propolis defense linija se ponaša z najvišjo koncentracijo bioflavonoidov iz propolisa. Koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 50 mg/kapsulo.

APF®50 pomeni, da je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 50 mg na kapsulo, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek naših izdelkov.

Cink in vitamin A imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Cink ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter pri presnovi kislin, baz in vitamina A. Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

hexagon-right-small
O izdelku

Najmočnejši propolis na trgu

Kapsule Propolis defense s standardizirano visoko vsebnostjo flavonoidov. Izdelek je dvojno standardiziran (surovina in končni izdelek), vsebuje pa kar 50 mg flavonoidov na kapsulo. Standardiziran je z APF® faktorjem (Active Propolis Flavonoids), ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku. So 100 % naravne in brez konzervansov. Propolis, ki z antibakterijskim, antivirusnim in antiglivičnim delovanjem čebele pred okužbami varuje že milijone let, so ljudje uporabljali že pred našim štetjem in je še vedno eno najbolj preverjenih in priljubljenih zdravil v domačih lekarnah.

medex propolis defense apf 50 v obliki kapsul
medex kapsule propolis defense apf 50 z dodanim cinkom in vitaminom A

Kaj je propolis?

Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis vsebuje več kot 200 različnih kemijskih snovi, ki so odvisne od sezone ter lokacije čebelje paše, celo vrste čebel …, zato vsak propolis nima enake količine flavonoidov. Dobro je izbrati propolis s standardizirano vsebnostjo flavonoidov, saj lahko tako res računamo na ponovljiv učinek.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;kapsule;30 kapsul;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Brez umetnih barvil, Naravno, Vegansko
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Priporočena dnevna količina je 1 kapsula, 30 minut pred obrokom z dovolj tekočine.

Sestavine

Izvleček propolisa v prahu (izvleček propolisa, rožičevec v prahu), rastlinska ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), cink (cinkov glukonat), vitamin A (retinil palmitat), rižev škrob, sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

(1 kapsula)

izvleček propolisa:

250 mg

od tega flavonoidi:

50 mg

cink:

3,0 mg (30 % PDV)

vitamin A:

240 μg (30 % PDV)

Vprašanja strank
Zakaj bi užival propolis v obliki kapsul?
Kapsule s propolisom se po priporočilih apiterapevtov priporočajo vsem, ki se srečujejo s težavami v prebavnem traktu, s težavami sečevoda, kroničnimi težavami v notranjih organih (kronična obolenja želodca, črevesja).
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KAPSULE PROPOLIS DEFENSE, APF®50
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
KAPSULE PROPOLIS DEFENSE, APF®50
Prehransko dopolnilo kapsule 30 kapsul 30 dni redne uporabe
  • Najmočnejši propolis v kapsulah na trgu s kar 50 mg flavonoidov na kapsulo.
  • S standardizacijo APF®, ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku.
  • Cink in vitamin A imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!