Collagen Gin

Collagen Gin

10. november 2022
Čas branja: 4 min
kolagen gin recept

Gin tonik je priljubljena poletna osvežitev, ki ji mnogi pripisujejo tudi lepotne in pomlajevalne učinke zaradi brinovih jagod, iz katerih gin izdelujejo. Brinove jagode ginu dodajo tudi primarno aromo po borovcih in okus mehkih citrusov. Da pa bi vaš naslednji gin tonik resnično vplival tudi na zmanjšanje gub ter bolj napeto in lepo kožo, pa priporočamo, da ga obogatite z dnevnim odmerkom Kolagenlifta v prahu. Sledite spodnjemu postopku in si ob naslednji poletni pijači privoščite še lepotni tretma!

Obogatite svoj gin tonik s Kolagenliftom za mladosten poletni videz!

Nazaj k temeljem

Že dolgo ni več skrivnost, da je kolagen temeljna podlaga za lep videz. Kolagen ni le osnovni gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Ampak tudi osnovni gradnik, temelj za nego in ohranjanje lepega videza. Kolagen predstavlja kar 30 % vseh beljakovin in je tako najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila svojemu telesu zagotavljate vir gradnikov lastnega kolagena.

kolagen_gin_recept
800x800_sestavine_COLLAGENlift
800x800-sestavine-COLLAGENGIN
800x800-sestavine-COLLAGENGIN5
800x800-sestavine-COLLAGENGIN3
800x800-sestavine-COLLAGENGIN_rozmarin

Postopek

  1. Najprej v kozarec nalijte izbran tonik.

  2. Dodajte 1 merico Kolagenlifta in jo vmešajte v tonik, da dobite nežno rožnat napitek.

  3. Nato dodajte gin po izbiri.

  4. Kozarec napolnite z ledom

  5. V napitek po želji dodajte brinove jagode.

  6. Pred serviranjem ga okrasite z vejico rožmarina.


Namig: Za boljšo topnost Kolagenlifta priporočamo, da izbran tonik ni ledeno mrzel, lahko pa je hlajen.


collagin_450x800

Priporočena dnevna količina je 1 zvrhana prilo ena merica Kolagenlifta na dan. Kolagenlift vsebuje kolagen NatiCol®, kar je hidroliziran kolagen ribjega izvora, zato je primeren tudi za vegetarijance. Zmanjšuje gube in izboljša čvrstost in elastičnost kože. Je brez neprijetnega vonja in okusa in vsebuje majhne delce kolagena z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, vitamin C pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Naj vam tekne, vendar pijte v zmernih tekočinah!

> Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Več drobnih poletnih idej

Več podobnih namigov, receptov in idej najdete v naši poletni knjižici #MedexLife, ki je na voljo ob vašem naslednjem nakupu v naši spletni trgovini ali pa jo najdete med policami v naši trgovini Medex na Miklošičevi.