#MedexLife poletje

Izšla je poletna knjižica #MedexLife!

Datum :20.06.2019

Tu je poletje, čakajo nas morski valovi, žgoči sončni žarki, sladke sladoledne kupe in druženje na piknikih. #MedexLife na štiridesetih straneh predstavlja nasvete za aktivne, zdrave in lepe poletne dni!

V prvi poletni knjižici #MedexLife smo zbrali drobne medene ideje, ki vam bodo posladkale vroče in brezskrbne poletne dni. Sposodite si tiste, ki vam najbolj ustrezajo – mogoče je to izlet v hribe, lahko je to osvežilna limonada ali doma narejena medena maska za obraz. #MedexLife združuje to in še več!
 

#MedexLife na štiridesetih straneh predstavlja nasvete za aktivne, zdrave in lepe poletne dni!

#MedexLife ustvarjali tudi naši ambasadorji

Vanjo pa so svoje poletne namige zapisale tudi Beautyfull bloggerka Nika Veger, osebna trenerka Nataša Gorenc in simpatična družina Bitenc. 
 


 

DRUŽINA BITENC
Nasvet za družinski izlet
Antea in Uroš Bitenc vam bosta olajšala načrtovanje vašega naslednjega družinskega izleta, ki je primeren za otroke vseh starosti. In tudi za vaše pasje štirinožce.

 

Več o družini Bitenc


 

NATAŠA GORENC
7 predlogov za aktivno poletje
Natašini predlogi vas bodo spodbudili k ohranjanju čvrstega telesa in aktivnega življenjskega sloga tudi v poletnih dneh. Pravzaprav je precej enostavno!


Več o Nataši

 

 

NIKA VEGER
Medena poletna maska
Nika posebno pozornost svoji koži nameni tudi poleti. Razvaja z naravno doma narejeno medeno masko za vlaženje, pomiritev in zaščito. Razkriva svoj recept!


Nikin čebelam prijazen svet


 

Active, health & beautyACTIVE
Aktivni življenjski slog
Strinjamo se z rekom, ki pravi, da zdrav duh živi v zdravem telesu. Z našimi prehranskimi dopolnili in živili spodbujamo odgovoren pristop do lastnega telesa. Iščemo navdih in namige za prostočasne dejavnosti ter si želimo, da bi ti naši izdelki pomagali k še boljšemu izkoristku športnih aktivnosti.
 


HEALTH
Dobro počutje
Uravnoteženo življenje je temelj dobrega počutja. Prizadevamo si, da bi ti naša prehranska dopolnila in prehranski izdelki pomagali uspešno krmariti med vsakodnevnimi izzivi. Želimo si, da bi ti padla sekira v med!
 

 
BEAUTY
Lepota in kozmetika
V Medexu smo zagovorniki naravne kozmetike na osnovi čebeljih pridelkov. Aprila smo prejeli Cosmos organic certifikat za naš balzam za ustnice Bio Elanosol Care, saj le-ta vsebuje več kot 95% rastlinskih sestavin ekološkega porekla.
 


Kje najti #MedexLife?

#MedexLife je naš krovni označevalec za vse lifestyle vsebine, ki jih lahko spremljate na naši spletni strani pod zavihki Izkušnje #MedexLife, kjer svoje izkušnje iz prve roke opisujejo naši ambasadorji, in Nasveti #MedexLife, kjer nasvete delimo Medexovci.

Označevalec #MedexLife najdete na Facebooku in Instagramu, kjer lahko sledite vsakodnevnim prigodam, ki so povezane z našimi izdelki, ki temeljijo na čebeljih pridelkih in drugih naravnih sestavinah.

Če pa vas zanima prav naša poletna knjižica, kjer je mnogo ekskluzivnih idej zbranih na enem mestu, si jo lahko priskrbite na naslednji način:

Knjižica bo na voljo do razprodaje zalog.

Bi jo vzeli s seboj na morje?
 

Skoči v spletno trgovino
 

Poletna knjižica, ki je kot nalašč za lahkotno branje pod borovci.


Arhiv novic

Priljubljeni