Komu je namenjen Kolagen lift?

  • Vsem po 25. letu starosti
  • Vsem, ki si želite zmanjšati gube
  • Vsem, ki si želite izboljšati čvrstost in elastičnost kože
  • Vsem, ki veste, da kožo najbolje nahranimo od znotraj
  • Vsem, ki iščete kolagen z dokazano učinkovitostjo
  • Vsem, ki zaupate slovenskemu znanju
kolagen_lift_v_prahu_v1
plant-6
hexagon-left
kolagen_lift_v_prahu_v3

Hitra dejstva o izdelku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker vsebuje 5000 mg patentiranega kolagena na dnevni odmerek, kolikor so ga uživali tudi v kliničnih študijah. Vsebuje majhne delce kolagena z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo.

Postopno upadanje količine hialuronske kisline v telesu povzroči, da koža postaja suha in upadla, z dodajanjem hialuronske kisline v prehranskem dopolnilu pa jo navlažimo od znotraj.

Naticol® klinično dokazano izboljša čvrstost in elastičnost kože. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Ne. Pri izbiri prehranskih dopolnil je pomembno, da vsebujejo patentirane oblike kolagena s klinično dokazano učinkovitostjo in z dobro absorpcijo oziroma biorazpoložljivostjo.

Medexovi kolageni so plod znanja slovenske raziskovalne ekipe, razviti v lastnih razvojnih laboratorijih in proizvedeni v Sloveniji.

hexagon-right-small
O izdelku

Odličen izdelek z odličnimi sestavinami

Kolagen lift v prahu je izdelek s hidroliziranim ribjim kolagenom Naticol®, vitaminom C in s hialuronsko kislino. Kombinacija aktivnih sestavin deluje v sinergiji in pripomore k ohranjanju lepe kože. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov in las. Po 20. letu se proces nastajanja kolagena v telesu upočasni, zato koža z leti izgublja čvrstost in elastičnost, pojavljati se začenjajo prve gube. Upadanje količine hialuronske kisline pa povzroči, da koža postaja suha in upadla. Kolagen Naticol® ribjega izvora klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože.

medexov kolagen lift v prahu zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože
medexov praškasti kolagen lift zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože

Zakaj je tako učinkovit?

Ker vsebuje patentirane sestavine, katerih delovanje je podprto s kliničnimi študijami.
Ker vsebuje 5000 mg kolagena na dnevni odmerek, kolikor so ga uživali tudi v kliničnih študijah.
Ker vsebuje majhne delce kolagena z nizko molekulsko maso, ki se odlično absorbirajo v telo.
Ker izboljša čvrstost in elastičnost kože.
Ker zmanjšuje gube.
Ker vsebuje edinstveno kombinacijo, hialuronske kisline in vitamina C.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;prah;pločevinka 120 g;15 dni redne uporabe
LastnostiBrez dodanega sladkorja, Brez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

1 zvrhano priloženo merico (8 g) dodajte v 2 dl hladne tekočine in dobro premešajte, da se popolnoma raztopi. Po uporabi dobro zaprite.

1 zvrhana priložena merica (8 g) na dan. Priporočeno je najmanj 3-mesečno uživanje.

Sestavine

Hidrolizirani ribji kolagen Naticol®, inulin, naravni aromi, vitamin C (L-askorbinska kislina), hialuronska kislina (natrijev hialuronat), rdeča pesa v prahu.

Na priporočeno dnevno količino (8 g – 1 porcija)

Energijska vrednost

105 kJ / 25 kcal

Ogljikovi hidrati
od tega: sladkorji
2,7 g
0,3 g

Prehranske vlaknine

2,2 g

Beljakovine

4,7 g

Sol

0,014 g

Hidrolizirani kolagen Naticol®

5 g

Hialuronska kislina

10 mg

Vitamin C

80 mg (100% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Ali je kolagen res tako pomemben za mladosten videz?
Že dolgo ni več skrivnost, da je kolagen temeljna podlaga za lep videz. Kolagen ni le osnovni gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv, ampak tudi osnovni gradnik, temelj za nego in ohranjanje lepega videza. Kolagen predstavlja kar 30 % vseh beljakovin in je tako najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. Z uživanjem kolagena v obliki prehranskega dopolnila svojemu telesu zagotavljate vir gradnikov lastnega kolagena.
Kolika kolagena je treba zaužiti za vidni učinek?
Za doseganje učinkov je treba zaužiti toliko kolagena, kolikor so ga uživali testiranci v kliničnih raziskavah, kjer so dokazali koristen učinek. To se razlikuje za različne patentirane kolagene, načeloma pa so koristni učinki vidni pri dnevnem odmerku hidroliziranega kolagena od 2,5 g do 10 g, ne glede na vir (ribji ali goveji) ali izvorni tip kolagena (I, II ali III).
Kakšna naj bo velikost delcev hidroliziranega kolagena?
V večini kliničnih raziskav, ki so dokazale koristne učinke, so uporabljali hidrolizirani kolagen velikosti od 2 do 4 kDa (kilo Dalton). Takšna je tudi velikost delcev kolagena v Medexovih izdelkih.
Ali ima kolagen učinek tudi na lase in nohte?
Lasje in nohti sicer niso iz kolagena, se pa izraščajo iz kože, ki vsebuje kolagen. Uživanje kolagena ne bo vplivalo na strukturo vaših las in nohtov, bo pa vplivalo na čvrstost na mestu izraščanja, kar se po kliničnih raziskavah kaže kot bolj bujno in čvrsto lasišče, zmanjšanje izpadanja las ter čvrstost in manjša lomljivost nohtov.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOLAGEN LIFT V PRAHU
Vaša ocena
Kateri kolagen je pravi za vas?
kolagenska-linija-tabela-a5
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
KOLAGEN LIFT V PRAHU
Prehransko dopolnilo prah pločevinka 120 g 15 dni redne uporabe
  • Patentirani kolagen Naticol® dokazano zmanjša gube in izboljša čvrstost kože
  • Hialuronska kislina kožo navlaži od znotraj
  • Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!