Vsi produkti

Krüger Stevia Sugarel®, namizno sladilo v tabletkah

Spoznajte revolucionarno sladilo za sladkanje iz naravnega vira in povsem brez kalorij: namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel® v tabletkah.

Blagovna znamka: Krüger
Oblika izdelka: prah
Pakiranje izdelka: 200 tabletk (12 g)
4,99 EUR 3,99 EUR
DODAJ V

Namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel® v tabletkah na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja) in je povsem brez kalorij. Z glikemičnim indeksom 0 ne vpliva na raven sladkorja v krvi, zato je primeren tudi za tiste, ki morajo paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Uporablja se za naravno sladkanje kave, čaja ali drugega toplega ali hladnega napitka. Kljub svoji sladkosti izdelek ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog.

Naredite spremembo v svoji prehrani in se sladkajte z revolucionarnim namiznim sladilom Krüger Stevia Sugarel® v tabletkah brez kalorij, na povsem naraven način.

Proizvajalec:
Krüger GmbH & Co. KG
51469 Bergisch
Gladbach, Nemčija

Izdelek uporabite za naravno sladkanje kave, čaja ali drugega toplega ali hladnega napitka.

1 tabletka namiznega sladila Krüger Stevia Sugarel® ustreza 4 g sladkorja.

Izdelek priporočamo odraslim, kot nadomestek sladkorja in umetnih sladil.

Izdelek je primeren za vse, ki lahko uživajo sladkor le v omejenih količinah ali želijo zmanjšati vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

Natrijev hidrogen karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: mononatrijev citrat, sladilo: steviol glikozidi (Rebaudiozid A 95 %) iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana 21 %.

Stevia je samorodni grmiček, ki uspeva v gorskih območjih Paragvaja in južne Brazilije ter zraste do 60 cm v višino. Domačini uporabljajo njene sladke liste za sladkanje grenkega čaja mate in kot prigrizek že stoletja. Liste te večletne rastline obirajo v začetnem obdobju cvetenja, ko so najslajši.

Hranilna vrednost na 100 g na 1 tabletko % GDA*
Energijska vrednost 390 kJ/90 kcal 0,2 kJ/0,05 kcal 0
Maščobe 0 g 0 g 0
Od teh: nasičene maščobe 0 g 0 g 0
Ogljikovi hidrati 0 g 0 g 0
od teh: sladkorji 0 g 0 g 0
Prehranska vlaknina 0,04 g < 0,1 g 0,4
Beljakovine 2 g < 0,1 g 0
Sol 40,0 g 0,024 g 0,4

Hranilna vrednost temelji na izračunu.
* % dnevne orientacijske vrednosti za odrasle (GDA), na osnovi 2000 kcal na dan

Priljubljeni