Vsi produkti

MSM + vitamin C

Mineral lepote z dodanim vitaminom C za mladosten videz in dobro počutje.

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: prah
Pakiranje izdelka: pločevinka; neto količina: 200 g
9,99 EUR
DODAJ V

MSM (metil sulfonil metan) je organska oblika žvepla, ki ga v naravi najdemo v rastlinah, prisoten pa je tudi v beljakovinsko bogatih živilih.

Proces nastajanja MSM-ja se začne z odmiranjem in razgradnjo fitoplanktona v oceanih. Nastale spojine izhlapevajo v ozračje, kjer se nalagajo v oblakih in z dežjem padejo nazaj na Zemljo. Ker so količine MSM-ja v naravnih virih izredno majhne, se v prehranskih dopolnilih uporablja v laboratorijih pridobljen MSM.

MSM + vitamin C vsebuje patentirano učinkovino OptiMSM®, ki ob rednem uživanju klinično dokazano zmanjšuje gube in ohranja mladosten videz kože, ter vitamin C, ki ga odlično dopolnjuje in poskrbi za boljši okus napitka.

 


Preberi več o prehranskem dopolnilu MSM

Priporočena dnevna količina je ena poravnana čajna žlička (2 g). Prah raztopite v 3 dl tekočine, najbolje ob obroku. Grenak okus lahko omilite s sveže stisnjenim sadnim ali zelenjavnim sokom, s smutijem, lahko dodate tudi žlico medu.

Prvi učinki so vidni že po 8 tednih uživanja, za boljše rezultate pa priporočamo uživanje 16 tednov.  Eno pakiranje zadostuje za 100 dni uporabe.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek shranjujte na suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Po uporabi izdelek dobro zaprite.

OptiMSM® (metil sulfonil metan) v prahu 96 %, vitamin C (L-askorbinska kislina)

Hranilna vrednost* Na 100 g Na priporočeno dnevno količino
(1 žlička = 2 g)
% PDV*
Vitamin C 4000 mg 80 mg 100
MSM 96 g 1,92 g

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Vitamin C ima vlogo pri normalnem delovanju kože, kosti, žil, hrustanca, dlesni in zob, prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri delovanju imunskega sistema.

Priljubljeni