Komu je namenjen MSM + Beauty minerals?

  • Vsem, ki se izogibate kolagenu in drugim prehranskim izdelkom živalskega izvora
  • Tudi veganom
  • Vsem, ki želite poskrbeti za mladosten videz kože in vas motijo gube
  • Vsem, ki želite odpraviti neenakomerno obarvanost kože in nadležne lise
  • Vsem, ki ste naveličani krhkih ali lomljivih nohtov ter lomljivih in razcepljenih las
  • Vsem, ki imate aktiven stil življenja in želite podporo vašim kostem mišicam in sklepom
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o MSM + Beauty minerals

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
MSM, ki mu rečemo kar mineral lepote, je organski vir žvepla (metil sulfonil metan). Žveplo je tretji najpogostejši mineral v človeškem telesu, ki pa ga s prehrano pogosto ne zaužijemo dovolj.
Vsebuje najčistejši MSM na trgu, patentirani OptiMSM®, visokokakovostno, prečiščeno ter biorazpoložljivo organska obliko žvepla, pridobljeno s posebnim tehnološkim postopkom destilacije.
Proces proizvodnje OptiMSM® vključuje večstopenjsko čiščenje z destilacijo ter laboratorijske analize, ki preverijo čistost vsake serije izdelka. Zanesljivo ne vsebuje zdravju škodljivih spojin.
Ne. V naravnih virih je MSM prisoten v koncentracijah manj kot 1 µg/kg. Če bi ga pridobivali iz naravnih virov z ekstrakcijo, bi za 200 g MSM potrebovali kar 200 ton materiala!
Poleg najčistejšega MSM na trgu, patentiranega OptiMSM®, izdelek vsebuje selen, cink, baker in naravni vir silicija - bambus. Poleg tega pa še vitamin C.
Priporočeno dnevno količino raztopite v 1,5 dcl tekočine. Nekoliko grenak okus lahko omilite, če prah raztopite v sveže stisnjenem sadnem ali zelenjavnem soku, smutiju ali pa dodate žlico medu.
hexagon-right-small
O izdelku

Veganska rešitev za lepo kožo, lase in nohte

MSM + beauty minerals je odlična izbira za vse, ki želite ohraniti mladosten videz kože ter poskrbeti za zdrave in lepe nohte ter lase, a se izogibate kolagenu in drugim prehranskim dopolnilom živalskega izvora.

Ker pripomore k tvorbi kreatina, kolagena in elastina, zagotavlja vašim mišicam, kostem in sklepom prožnost moč in obliko. Prav zato pa je MSM postal zelo priljubljeno prehransko dopolnilo pri športnikih in ljudeh, ki imajo bolj aktiven stil življenja

MSM, ki mu rečemo kar mineral lepote, je v resnici organski vir žvepla (metil sulfonil metan). Žveplo je tretji najpogostejši mineral v človeškem telesu, ki pa ga s prehrano pogosto ne zaužijemo dovolj.

V Medexovem prehranskem dopolnilu MSM + beauty minerals najdete patentirano obliko OptiMSM®, najčistejši MSM na trgu, obogaten še z drugimi ključnimi minerali lepote – selenom, cinkom, bakrom in silicijem – ter vitaminom C.

medexov MSM plus beauty minerals
32449-01-nbhst-v1

Zakaj je izdelek tako učinkovit?

Ker gre za potrjeno učinkovito ANTI-AGE kombinacijo. Najčistejši MSM na trgu, patentirani OptiMSM®, je visokokakovostna, prečiščena ter biorazpoložljiva organska oblika žvepla, pridobljena s posebnim tehnološkim postopkom destilacije.

Klinično dokazano prispeva k manjšanju gub, izboljšanju čvrstosti in elastičnosti ter hidraciji kože. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Selen in cink prispevata k ohranjanju zdravih nohtov in las ter imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in k normalni obarvanosti kože in las. Uporabljamo silicij iz naravnega vira - bambusa.


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;prah;pločevinka 180 g;56 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Vegansko, Brez sladil, Brez umetnih arom, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Rahlo grenak okus omilite, če prah raztopite v sadnem ali zelenjavnem soku, smutiju ali pa dodate žlico medu.

Priporočena dnevna količina je ena čajna žlička (3,2 g). Raztopite jo v 1,5 dcl tekočine. Za vidne učinke priporočamo uporabo vsaj 16 tednov.

Sestavine

OptiMSM® (metil sulfonil metan) v prahu, vitamin C (L- askorbinska kislina), cinkov glukonat, izvleček bambusa (Bambusa vulgaris – naravni vir silicija), L-selenometionin, bakrov glukonat, citronska kislina, naravna aroma, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

OptiMSM

3 g

Vitamin C

80 mg (100% PDV)

Cink

3 mg (30% PDV)

Selen

27,5 μg (50% PDV)

Baker

0,5 mg (50% PDV)

Silicij

20 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
So vsi MSM-ji pridobljeni na enak način?
Vsi MSM na trgu niso pridobljeni na enak način. Od postopka čiščenja spojine pa je odvisno, koliko zdravju škodljivih snovi bo MSM vseboval oziroma kako kakovostno bo prehransko dopolnilo. OptiMSM® v Medexovem prehranskem dopolnilu MSM + beauty minerals je pridobljen s postopkom destilacije, ne pa kristalizacije kot večina drugih prehranskih dopolnil z MSM na trgu. Pridobivanje s kristalizacijo je sicer res cenejše, vendar pa tako pridobljeni MSM lahko vsebuje težke kovine, ki imajo lahko negativne posledice na zdravje. Zato je OptiMSM® edina varna in dobra izbira za vas. Proces proizvodnje visokokakovostnega prečiščenega OptiMSM® poteka v ameriškem obratu, kjer se proizvaja izključno MSM. Proizvodnja vključuje večstopenjsko čiščenje z destilacijo ter laboratorijske analize, ki dodatno preverijo čistost vsake serije izdelka.
Ali obstaja naravni MSM?
Nekateri proizvajalci in trgovci res trdijo, da njihova prehranska dopolnila vsebujejo naravni MSM, vendar to ne drži. MSM se sicer nahaja v sledeh v nekaterih vrstah zelenjave, na primer v čebuli, česnu in kapusnicah ter v beljakovinsko bogatih živilih, kot so mleko, jajca, semena in oreščki. Vendar pa je količina metil sulfonil metana v naravnih virih premajhna, da bi ga iz njih črpali za prehranske namene, zato ga pridobivajo sintetično v laboratorijih. V naravnih virih je MSM namreč prisoten v koncentracijah manj kot 1 µg/kg. Če bi ga pridobivali iz naravnih virov z ekstrakcijo, bi za 200 g MSM potrebovali kar 200 ton materiala! Ker je proces nastanka molekule MSM jasen, lahko ustvarijo kemijsko popolnoma enako spojino, kot jo najdemo v naravi. Na embalažah MSM-ja tako pogosto zasledimo navedbo, da gre za naravni MSM, čeprav je pridobljen sintetično.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MSM + BEAUTY MINERALS
Vaša ocena

Kateri je pravi za vas?

veganska-linija-tabela-a5
veganska-linija-tabela-mobile1
veganska-linija-tabela-mobile2

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
MSM + BEAUTY MINERALS
Prehransko dopolnilo prah pločevinka 180 g 56 dni redne uporabe
  • Veganska rešitev za lepo kožo, lase in nohte
  • Zagotavlja prožnost, obliko in moč mišicam, kostem ter sklepom
  • S selenom, cinkom, bakrom, silicijem in vitaminom C
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!