Vsi produkti

Krüger Magnezij 250 mg

Šumenke z magnezijem, slajene z naravnim sladilom stevia. Stevia se v telesu ne presnavlja, zato je brez kalorične vrednosti.

Blagovna znamka: Krüger
Oblika izdelka: šumenke
Pakiranje izdelka: 14 šumenk po 6,5 g
1,89 EUR 1,51 EUR
DODAJ V

Šumenka Krüger Day by Day z magnezijem in sladilom stevia daje osvežujočo pijačo z okusom pomaranče ter dopolnjuje vsakodnevno uravnoteženo prehrano z magnezijem.

Magnezij prispeva k delovanju mišic, živčnega sistema in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Šumenke z magnezijem so slajene s sladilom iz naravnega vira. Steviol glikozidi iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja), vsebuje kar 8 glikozidov, ki so vir njene sladkosti, hkrati pa se v telesu ne presnavljajo in je zato praktično brez kalorične vrednosti. Prav zato je primeren tudi za diabetike in vse, ki morajo paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Vsebuje kar 7-krat manj kalorij kot sladkor. Kljub visokim sladilnim lastnostim izdelek ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog.

Šumenka, ki jo enostavno raztopimo v kozarcu vode in popijemo, je praktična za uporabo doma, na delovnem mestu ali na poti.

Proizvajalec:
Krüger GmbH & Co. KG, D-51469 Bergisch Gladbach
Senefelderstr. 44, Nemčija

Priporočena dnevna količina je 1 šumenka, ki jo raztopimo v kozarcu vode (2 dl) in popijemo.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:
2,2 pakiranji (eno pakiranje zadostuje za 14 dni redne uporabe).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Hranite v suhem prostoru, v dobro zaprti embalaži.

Kislina: citronska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, magnezijev karbonat, maltodekstrin, koruzni škrob, sok rdeče pese v prahu: maltodekstrin, zgoščeni sok rdeče pese, naravna aroma, naravna aroma pomaranče, sladilo: steviol glikozidi 0,5 %, barvilo: riboflavin-5-fosfat.

Minerali Na eno šumenko (6,5 g) % PDV* na eno šumenko
Magnezij 250 mg 67

*PDV = priporočen dnevni vnos

Magnezij prispeva k delovanju mišic, živčnega sistema in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Priljubljeni