Komu so namenjene kapsule Anti-celulit?

  • Vsem, ki želite zmanjšati vidnost celulita.
  • Vsem, ki želite izboljšati elastičnost in čvrstost kože.
  • Vsem, ki prisegate na naravne rešitve.
Anticelulit-1200x1200_V1
plant-6
hexagon-left
anticelulit_1200x1200-V2
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Anti-Celulit kapsulah

Klinično testiran izvleček SelectSIEVE® Rainbow je kompleks naravnih rastlinskih izvlečkov in encimov, ki deluje v sinergiji, in omogoča zmanjšanje celulita.

Po dvomesečnem uživanju se izboljšata elastičnost in čvrstost kože ter vidno zmanjša pomarančni izgled kože na stegnih, bokih in zadnjici. Prvi učinki pa so vidni že v 30. dneh!

hexagon-right-small
hexagon-right-small
O izdelku
Za lepše oblikovane noge in čvrsto zadnjico

Anti-celulit z naravnimi izvlečki, vitaminom E in bakrom v kapsuli prispeva k zmanjšanju celulita, izboljšanju napetosti in elastičnosti kože. Po dvomesečnem uživanju se izboljšata elastičnost in čvrstost kože ter vidno zmanjša pomarančni izgled kože na stegnih, bokih in zadnjici. Prvi učinki pa so vidni že v 30. dneh!

Anticelulit-1200x1200_V2
anticelulit_1200x1200-V2
Učinkovitost je v sestavi

Učinki so naslednji: klinično testiran izvleček SelectSIEVE® Rainbow je kompleks naravnih rastlinskih izvlečkov in encimov, ki deluje v sinergiji, in omogoča zmanjšanje celulita. Kompleks lahko s svojo inovativno formulacijo zadovolji tako želje po lepše oblikovanih nogah in čvrsti zadnjici kot tudi preoblikovanje ohlapnega trebuha.

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovKapsule;40 kapsul;20 dni redne uporabe
LastnostiNaravno, Vegansko, Brez laktoze, Brez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

2 kapsuli. Zaužijete ju skupaj z 2 dcl vode.

Priporočamo redno uporabo vsaj 60 dni. Prvi učinki so vidni po 30 dneh.

Sestavine

Rižev škrob, SelectSIEVE® Rainbow (izvleček črnega riža, kivija, rdeče pomaranče in ananasa, encim bromelain, maltodekstrin), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, zgoščeni sok vijoličnega korenja), vitamin E (alfa tokoferol acetat), bakrov glukonat, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid.

Standardiziran izvleček SelectSIEVE® Rainbow

300 mg

Baker

800 μg (80% PDV)

Vitamin E

9,6 mg (80% PDV)

PDV = priporočen dnevni vnos
Pogosta vprašanja in odgovori
Ali izdelek res učinkuje?
Da. Opravljena je bila placebo kontrolirana klinična raziskava.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KAPSULE ANTICELULIT
Vaša ocena
68

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
KAPSULE ANTICELULIT
Kapsule 40 kapsul 20 dni redne uporabe
  • Prispeva k zmanjšanju celulita
  • Prispeva k izboljšanju napetosti in elastičnosti kože
  • Prvi učinki so vidni že v 30 dneh
SLO-V2-Novicke-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!