All products

Imuno resist junior

Za hitro pomoč imunskemu sistemu otrok.

Blagovna znamka: Medex
Namen izdelka: grlo , imunost
Oblika izdelka: raztopina
Pakiranje izdelka: 10 stekleničk po 9 ml; neto količina: 90 ml
Nakup možen samo v fizični trgovini.

Imuno resist junior je prehransko dopolnilo z izvlečkom iz macesna, beta-glukanom in vitaminom C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Količino ključnih sestavin smo prilagodili potrebam otroškega organizma, posebno pozornost pa smo posvetili tudi okusu, ob katerem se bodo otroci spomnili dobrega domačega malinovega sirupa.

ResistAidTM je patentirani izvleček iz macesna, ki vsebuje vodotopno vlaknino arabinogalaktan. Arabinogalaktan med drugim najdemo v ameriškem slamniku in kurkumi, prav izvleček iz macesna pa ga vsebuje največ. Prav zaradi njega naj bi macesnov les sodil med najodpornejše lesne vrste.

Wellmune WGP TM je patentirani beta-glukan, pridobljen iz celičnih sten pekovske kvasovke.

Priporočena dnevna količina je prve tri dni vsebina 2 stekleničk pol ure pred jedjo. Naslednje štiri dni naj otrok zaužije1 stekleničko na dan. Pred uporabo pretresite!

Eno pakiranje zadostuje za: 10 dni redne uporabe.

Opozorila: Osebe, ki prejemajo imunosupresivna zdravila, lahko izdelek uživajo le ob predhodnem posvetu z zdravnikom. Osebam, alergičnim na katero od sestavin, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Zaradi prisotnosti naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Agavin sirup* 34 %, voda, emulgator:glicerol, arabinogalaktan iz macesna (Larix species) v prahu – ResistAidTM, beta-glukan iz pekovske kvasovke v prahu – Wellmune WGPTM, vitamin C (L-askorbinska kislina), tekoči izvleček propolisa, izvleček iz črnega korenja v prahu, naravni aromi.

*Iz ekološke pridelave. Brez konzervansov, barvil in umetnih arom.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino % PDV* % PDV*
1 steklenička = 9 ml 2 steklenički = 18 ml
Vitamin C 30 mg 37,5 60 mg 75
ResistAid TM; od tega arabinogalaktan 1000 mg ; 850 mg 2000 mg ; 1700 mg
Wellmune TM ; od tega beta-(1,3/1,6)-D-glukan 67 mg ; 50 mg 134 mg ; 100 mg

* PDV = priporočen dnevni vnos

Arabinogalaktan iz macesna - ResistAid™
Je pridobljen s patentiranim postopkom vodne ekstrakcije macesnovega lubja. Poleg arabinogalaktana so v njem naravno prisotni še bioaktivni polifenolni bioflavonoidi z antioksidativnimi lastnostmi.

Beta-(1,3/1,6)-D-glukan - Wellmune WGP™
Je pridobljen iz celičnih sten kvasovk Saccharomyces cerevisiae z visoko dovršenim tehnološkim postopkom, pri katerem so učinkovito odstranjeni manan in manoproteini. Zato sestavina ne povzroča alergij, kar je potrjeno tudi s študijo. V njej so ljudje, občutljivi na kvasovke, dobro prenesli uživanje Wellmune WGP™.

Vitamin C
Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Priljubljeni