-20%
Vsi produkti

Gelée royale super (z vitaminom D)

(3 ocena)

1000 mg matičnega mlečka in vitamin D (600 IU).

Blagovna znamka: Medex
Oblika izdelka: raztopina
Pakiranje izdelka: 10 stekleničk po 9 ml; neto količina: 90 ml
13,49 EUR 10,79 EUR
DODAJ V

Gelée royale super zdaj še močnejši! Gelée royale super je zasnovan za vse, ki si želite, da bi telo sledilo hitremu tempu življenja. 

Gelée royale super v priročnih stekleničkah ohranja kompleksno naravno sestavo matičnega mlečka in je enostaven za uporabo.

Ena steklenička vsebuje 1000 mg matičnega mlečka, z dodanim vitaminom D.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema in ga imenujejo tudi »sončni« vitamin. Je eden redkih vitaminov, ki ga naše telo lahko proizvaja samo, kar pa ne drži v jesensko-zimskih mesecih, ko smo veliko manj izpostavljeni sončnim žarkom. Zato je takrat priporočljivo, da ga v svoje telo vnašamo z ustrezno prehrano ali v obliki dodatkov.

Vitamin D je ključen skozi celo življenje in strokovnjaki opozarjajo, da se pomena vitamina D še premalo zavedamo, njegovo pomanjkanje v telesu med posamezniki pa je čedalje bolj razširjeno.

Z izdelkom Gelée royale super bo vaša prehrana še kakovostnejša, izzivi vsakdana pa lažje.  Začnite ga uživati že danes ter poskrbite za naravno zaščito vašega imunskega sistema in dobro počutje.
    

Izdelek je na voljo tudi v naslednjih fizičnih trgovinah:
  • DM
  • Tuš in Tuš drogerija
  • Müller
  • Hipermarket Mercator
  • Hipermarket Spar

Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke. Zaužijte jo pred zajtrkom, samostojno ali razredčeno z vodo. Priporočamo vsakodnevno uporabo vsaj 3 mesece. Rahlo pekoč okus in usedlina na dnu stekleničke sta posledici naravnih lastnosti sestavin. Pred uporabo pretresite!

Za en mesec redne uporabe zadostujejo:
3 pakiranja (eno pakiranje zadostuje za 10 dni redne uporabe).

Opozorila:
Prekomerno uživanje izdelka lahko deluje odvajalno. Osebam, alergičnim na matični mleček, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Voda, emulgator: sirup sorbitola, svež matični mleček 10 %, vitamin D (holekalciferol), naravna aroma, barvilo: riboflavin.

Brez konzervansov in umetnih arom.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino 
(1 steklenička= 9 ml = 10 g)
% PDV
Matični mleček 1000 mg
od tega:
10 HDA 14 mg
Vitamin D 15 μg 300

*PDV = priporočen dnevni vnos

Matični mleček
Matični mleček ali gelée royale je najdragocenejši dar čebeljega panja. Proizvajajo ga mlade čebele dojilje, stare od 5 do 12 dni, in z njim vse življenje hranijo čebeljo kraljico – matico, ki skrbi za preživetje vrste. Matica je genetsko povsem enaka drugim čebelam, vendar je zaradi hranjenja zgolj z matičnim mlečkom skoraj dvakrat večja od čebel delavk, preživi kar 15 rodov čebel in je v čebeljem panju edina spolno razvita. Velja za najplodnejše bitje na planetu, saj na dan izleže tudi do 3000 jajčec, katerih skupna teža presega njeno lastno. V starem Egiptu so matični mleček uporabljali že faraoni, ki so ga imenovali »hrana bogov«, danes pa vemo, da njegova izjemnost temelji na vsebnosti edinstvene nenasičene maščobne kisline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje. Vsebnost 10 HDA je pomembno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.

Priljubljeni