Komu je namenjen Cold Plus?

  • Vsem, ki potrebujete hitro pomoč, ko se vas nekaj loteva
  • Vsem z akutnim padcem imunskega sistema
  • Vsem, ki ste utrujeni in se slabo počutite
  • Vsem, ki čutite prve znake težav
  • Odraslim in otrokom od 14. leta
  • Vsem za hitro podporo imunskemu sitemu, ko jo ta najbolj potrebuje
cold_plus_v4
plant-6
cold_plus_v3-1_corr

Hitra dejstva o izdelku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker vsebuje izbrane aktivne sestavine, ki delujejo v sinergiji za močno odpornost in hitro delovanje ob prvih znakih težav.

Priporočeno je kratkoročno jemanje 3 zaporedne dni ob pojavu prvih znakov utrujenosti. Vsebino vrečke prelijte z 2 dcl mlačne vode ali čaja, dobro premešajte in popijte. Najbolje ob lahkem obroku.

Ker je bogat z aktivnimi naravnimi izvlečki, vitamini in minerali, hitro deluje na imunski sistem, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Vsebuje arabinogalaktane iz macesna ResistAid, beta-glukane Wellmune®, propolis in ameriški slamnik, obogatene z vitamini in minerali, ki podpirajo delovanje imunskega sistema.

ResistAid™ je patentirani izvleček iz macesna, ki vsebuje vodotopno vlaknino arabinogalaktan. Gre za patentirane, imunsko aktivne polisaharide, katerih pozitivne učinke podpira več kliničnih študij.

Delovanje beta-glukanov Wellmune® je dokazano s številnimi kliničnimi študijami. Pridobljeni so iz celičnih sten pekovske kvasovke, razvejani in visoko prečiščeni.

hexagon-right-small
O izdelku
Naravni izvlečki z dodanimi vitamini in minerali
Napitek s črnim ribezom ColdPlus za hitro pomoč imunskemu sistemu je bogat z vitamini, minerali ter naravnimi izvlečki, kot so arabinogalaktani iz macesna ResistAid, beta-glukani Wellmune®, propolis in ameriški slamnik, ki podpirajo normalno delovanje imunskega sistema ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost. Za pomoč ga vzemite ob prvih znakih težav. Dovolj je ena vrečka na dan, tri dni zapored – za hitro podporo imunskemu sistemu, ko jo ta najbolj potrebuje.
instant napitek cold plus v vrečki za pomoč imunskemu sistemu
cold plus v vrečki za hitro pomoč imunskemu sistemu
Bogastvo aktivnih učinkovin
Delovanje Beta-glukanov Wellmune® je dokazano s številnimi kliničnimi študijami. Pridobljeni so iz celičnih sten pekovske kvasovke, so razvejani in visoko prečiščeni, kar zagotavlja njihovo visoko učinkovitost. ResistAid™ je patentirani izvleček iz macesna, ki vsebuje patentirane, imunsko aktivne, razvejane polisaharide arabinogalaktane, katerih pozitivne učinke podpira več kliničnih študij. Ameriški slamnik prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in dihal. Propolis vsebuje več kot 300 aktivnih sestavin, med katerimi so bioflavonoidi, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi. Vitamini A, B6, B12, C, D, folat in cink imajo vlogo pridelovanju imunskega sistema. Riboflavin, vitamini B6, B12, C, folat in magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Cink in magnezij imata vlogo pri sintezi beljakovin.

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;prah;10 vrečk;10 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Priporočena dnevna količina je 1 vrečka.

Priporočeno je kratkoročno jemanje 3 zaporedne dni ob pojavu prvih znakov izčrpanosti in utrujenosti.

Vsebino vrečke stresite v kozarec ter prelijte z 2 dcl mlačne vode ali čaja, dobro premešajte in popijte. Najbolje ob lahkem obroku.

Sestavine
Zgoščeni sok črnega ribeza v prahu (Ribes nigrum), zgoščeni sok acerole v prahu (Malpighia glabra) - naravni vir vitamina C, arabinogalaktan iz macesna (Larix species) v prahu - ResistAid™, maltodekstrin, magnezijev citrat, beta-glukan iz pekovske kvasovke v prahu - Wellmune®*, suhi izvleček propolisa, beta karoten v prahu (vitamin A), zgoščeni sok ameriškega slamnika v prahu (Echinacea purpurea), naravna aroma, cinkov glukonat, vitamin E, tiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), vitamin B6, folna kislina (vitamin B9), vitamin B12, vitamin D, sladilo: steviol glikozidi, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

Tiamin (vitamin B1)

3,3 mg (300% PDV)

Riboflavin (vitamin B2)

4,2 mg (300% PDV)

Vitamin B6

4,2 mg (300% PDV)

Folna kislina (vitamin B9)

400 μg (200% PDV)

Vitamin B12

5 μg (200% PDV)

Vitamin A (kot beta-karoten)

360 μg RE*** (45% PDV)

Vitamin C

400 mg (500% PDV)

Vitamin E

30 mg (250% PDV)

Vitamin D

15 μg = 600 IU (300% PDV)

Magnezij

112,5 mg (30% PDV)

Cink

10 mg (100% PDV)

Zgoščeni sok črnega ribeza v prahu

3,1 g

Izvleček macesna Resistaid™

1,5 g

od tega: arabinogalaktan
1,3 g

Beta-glukan Wellmune®

332,5 mg

od tega: beta-(1,3/1,6)-D-glukan

250 mg

Izvleček propolisa

300 mg

Zgoščeni sok ameriškega slamnika v prahu

100 mg

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:COLD PLUS 10x10
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
COLD PLUS 10x10
Prehransko dopolnilo prah 10 vrečk 10 dni redne uporabe
  • Z arabinogalaktani iz macesna ResistAid in beta-glukani Wellmune®
  • S sokom črnega ribeza, propolisom in ameriškim slamnikom
  • Z dodanimi vitamini in minerali za boljše delovanje imunskega sistema
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!