Komu je namenjen Propolis defense APF® 50?

  • Vsem, ki iščete močan propolis z zagotovljenim učinkovanjem
  • Vsem, ki iščete vsestranskega pomočnika v domači lekarni
  • Vsem, ki se zavedate, da ni vsak propolis enako učinkovit in da je vsebnost bioflavonoidov pomembna
  • Vsem, ki veste, da so vsestranski propolis uporabljali že nekdaj, zdaj pa je njegovo učinkovanje tudi dokazano

32465-07-n-v1
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o Propolis defense APF® 50

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Izdelek je dvojno standardiziran, kar pomeni, da je opravljena standardizacija same surovine, potem pa je dodatno standardiziran še končni izdelek.

APF®50 pomeni, da je koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 50 mg/ml, s čimer zagotavljamo visoko kakovost in ponovljiv učinek naših izdelkov.

Propolis defense linija se ponaša z najvišjo koncentracijo bioflavonoidov iz propolisa. Koncentracija flavonoidov v izdelku minimalno 50 mg/ml.

Čebele rastlinsko smolo z naravnimi barvili, ki ščitijo rastline pred mikroorganizmi, oplemenitijo z izločki žlez ter dodajo vosek, potem pa ta čudež narave uporabijo za zaščito panja.

Ker naravni izdelki sodijo v stekleno embalažo. Steklena embalaža nudi boljšo zaščito, zagotavlja in ohranja vonj in okus oziroma kakovost izdelka.

Izdelek je 100 % naraven in brez konzervansov.

hexagon-right-small

Medex Propolis Defense | Najmočnejši propolis na trgu

listi-desno-drugi
O izdelku

Najmočnejši propolis na trgu

Propolis defense je tinktura propolisa na alkoholni osnovi s standardizirano visoko vsebnostjo flavonoidov. Izdelek je dvojno standardiziran (surovina in končni izdelek), vsebuje pa kar 50 mg flavonoidov na mililiter.

Standardiziran je z APF® faktorjem (Active Propolis Flavonoids), ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku. Je 100 % naraven in brez konzervansov.

32465-09-n-v1
32465-10-n-v1

Kaj je propolis?

Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi.

Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis vsebuje več kot 200 različnih kemijskih snovi, ki so odvisne od sezone ter lokacije čebelje paše, celo vrste čebel …, zato vsak propolis nima enake količine flavonoidov. Dobro je izbrati propolis s standardizirano vsebnostjo flavonoidov, saj lahko tako res računamo na ponovljiv učinek


Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;tekočina;steklenička 30 ml;30 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Naravno, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Nakapajte v tekočino ali na med ali sladkor in zaužijte. Za ustno votlino dodajte propolis v cca 20 ml vode, pol minute izpirajte in pogoltnite.

Priporočen dnevni odmerek za odrasle je 1 ml: 2 x dnevno 0,50 ml

Opozorilo: Izdelek vsebuje etanol, zato ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Vsebnost alkohola: 70 vol.%

Sestavine

Etanol, prečiščen suhi izvleček propolisa, voda.

Flavonoidi iz propolisa

50 mg

Vprašanja strank
Ali je bistven % propolisa v raztopini?
Odstotek propolisa v raztopini ne pove nič o kakovosti propolisa. Nastrgan propolis vsebuje tudi drobce lesa in druge tuje sestavine, ki jih je treba predhodno odtrsniti. Očiščen propolis je pripravljen za izdelavo tinkture, raztopin in pršil. Kvaliteta propolisa se tako odraža le v koncentraciji bioflavonoidov, pestrosti flavonoidov in tehniki prečiščevanja. Te tri standarde zagotavlja APF® faktor Medexovih izdelkov Propolis defense.
Kako je standardizacija bioflavonoidov povezana z učinkovitostjo izdelka?
Standardizacija omogoča natančno določitev dnevnih odmerkov za določeno rabo, ki so bili pred kratkim potrjeni s klinično raziskavo.
Kako uporabljamo propolis?
Odmerite dvakrat dnevno 0,50 ml v poljubno tekočino ali nakapljajte na žlico medu ali sladkorja in zaužijte. Lahko ga vmešate tudi v čaj ali poljubno tekočino. Za uporabo v ustni votlini dvakrat dnevno dodajte 0,50 ml propolisa v približno 20 ml vode, pol minute izpirajte usta. Tekočino nato lahko pogoltnete. Tinkturo lahko uporabljate tudi v kombinaciji z zobno pasto, in sicer tako, da na zobno pasto dvakrat dnevno nakapljate dve kapljici tinkture. Za grlo in žrelo nanesite 5 kapljic štirikrat dnevno direktno v ustno votlino.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PROPOLIS DEFENSE NA ALKOHOLNI OSNOVI, APF® 50
Vaša ocena

70

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS DEFENSE NA ALKOHOLNI OSNOVI, APF® 50
Prehransko dopolnilo tekočina steklenička 30 ml 30 dni redne uporabe
  • Najmočnejša tinktura s propolisom na trgu s kar 50 mg flavonoidov na mililiter
  • S standardizacijo APF®, ki določa koncentracijo flavonoidov v izdelku
  • Zagotovljena visoka kakovost in ponovljiv učinek izdelka
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!