Komu je namenjen sirup Echinacea?

  • Ameriški slamnik prispeva k normalnemu delovanju grla in žrela ter imunskega sistema.
  • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
32366-01-nbhst-v1
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Hitra dejstva o sirupu Echinacea

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Ker imajo zelo visok delež medu in ker so brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Sirup Ehinaceja iz Medexa vsebuje kar 89 % medu - ena steklenička sirupa tako vsebuje kar 170 gramov medu.

Priporočamo ga odraslim in starejšim otrokom (12+).

Med je ena od aktivnih sestavin, saj vsebuje različne čebelje encime in funkcionalne beljakovine, rastlinske bioflavonoide in antioksidante.

Steklo nudi boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi, zato v nasprotju s plastično embalažo dolgo ohranja okus in vonj izdelka ter omogoča boljše ohranjanje antioksidativne aktivnosti naravnih sestavin.

hexagon-right-small
O izdelku

Medeni sirup Echinacea obogaten z ameriškim slamnikom, vitaminom C in propolisom

V Medexu sledimo naravi in zaupamo receptom, ki delujejo že desetletja. Zato naše sirupe pripravljamo z medom, blažilnimi eteričnimi olji in izvlečki rastlin, katerih blagodejne učinke so prepoznale že naše babice.


Medeni sirup Echinacea je obogaten z ameriškim slamnikom, medom, vitaminom C in propolisom. Priporočamo ga odraslim in starejšim otrokom (12+).


Ameriški slamnik prispeva k normalnemu delovanju grla in žrela ter imunskega sistema. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

medexov sirup echinacea za imunost z dodanim medom, vitaminom C in propolisem

Več informacij
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovPrehransko dopolnilo;sirup;steklenička 140 ml;14 dni redne uporabe
LastnostiBrez umetnih barvil, Brez laktoze, Brez umetnih arom, Brez glutena, Brez konzervansov
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način uporabe:

Priporočen odmerek za odrasle in otroke 12+: 1-2 žlički (5-10 ml) na dan.

Pred uporabo pretresite.

Sestavine

Med, voda, tekoči izvleček propolisa, uprašeni sok zeli ameriškega slamnika (Echinacea purpurea (L.) Moench), vitamin C (L-askorbinska kislina), naravni aromi.

Vitamin C

15 mg (18,7% PDV)

Izvleček ameriškega slamnika

50 mg

Izvleček propolisa

65 mg

Med

6,1 g

PDV = priporočen dnevni vnos
Vprašanja strank
Brez vprašanj
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SIRUP ECHINACEA
Vaša ocena

69

let tradicije 

120+
unikatnih izdelkov
90
mednarodnih priznanj

2mio+

zadovoljnih uporabnikov

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zakaj izbrati Medex?

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah ..., tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.
Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

Delovanje Medexa je že desetletja trajnostno naravnano. Iz podjetja, ki je vzpostavilo in razvilo čebelarstvo še v nekdanji Jugoslaviji, je zrastlo podjetje, ki širi čebelarjenje po svetu. S tem uresničujemo kar nekaj od sedemnajstih trajnostnih ciljev Unesca: odpravo revščine, lakote, skrb za okolje, opolnomočenje žensk. Čebelarstvo namreč prispeva k vsem tem ciljem.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP ECHINACEA
Prehransko dopolnilo sirup steklenička 140 ml 14 dni redne uporabe
  • Naravna pomoč imunskemu sistemu in dihalom
  • Sirup obogaten z ameriškim slamnikom, medom, vitaminom C in propolisom
SLO-5-procent-off-1290x1032px
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!