December je poln presenečenj in druženja! Letos nazdravi s Sparkling Kolagenom.
 
Kaj je Sparling Kolagen?

To je tvoj najljubši Medexov Kolagen, ki mu dodaš mehurčke in naliješ v kozarec s pecljem.

Kozarcu penine dodaj merico Kolagenlifta v prahu. Tvoj Sparkling Kolagenlift se bo obarval nežno roza. Če nisi oboževalka penine, lahko merico Kolagenlifta raztopiš v malo vode (npr. 0,05 l) in kozarec le dopolniš z gazirano mineralno vodo. Sparkling lahko postane tudi tvoj Kolagen v prahu, le mehurčke potrebuje.

S Kolagenliftom začni odštevati leta. Ta nežna radirka za gube ti bo kmalu odštela eno leto. Patentirana oblika kolagena v Kolagenliftu namreč zmanjšuje gube, izboljša napetost in elastičnost kože. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, vitamin C pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Kolagenlift v prahu vsebuje ribji kolagen in je primeren tudi za vegetarijance, ki uživajo ribe.

Kaj pa vegani in vegetarijanci, ki ne uživamo rib?
Izberi MSM + vitamin C, ki ni živalskega izvora, in je primeren tudi za vegane in vegetarijance.

MSM + vitamin C je prehransko dopolnilo s patentirano učinkovino OptiMSM®, ki ob rednem uživanju klinično dokazano zmanjšuje gube in ohranja mladosten videz kože, ter vitaminom C, ki ga odlično dopolnjuje – poleg številnih pozitivnih učinkov na dobro počutje poskrbi tudi za osvežilen okus izdelka. MSM, metil sulfonil metan, je organska oblika žvepla, ki se že leta uporablja tudi kot prehransko dopolnilo. Ugodno vpliva na kožo in je zato odlična izbira za vse, ki si želijo izboljšati svoj videz. 
 
Spletna trgovina

Medex priporoča

Sorodni članki

Priljubljeni