Tudi na letošnjem Ljubljana Fashion Week (LJFW 2019) Medex nastopa kot pokrovitelj dogodka. Na letošnjem LJFW se Medex predstavlja s Kolagenom z vitaminom C v prahu in Kolagenliftom v prahu v posebno priročnem pakiranju. Ljubitelji mode se zavedamo, da je svež in mladosten videz pomemben na vsakem koraku - pa naj bo ta v petkah, sandalih ali športni obutvi. Zdaj lahko za močne lase, negovane roke in sijočo kožo skrbimo tudi, ko smo na poti, saj je odslej dnevni odmerek kolagena v prahu na voljo tudi v vrečkah, priročni embalaži, ki jo lahko pospravimo v še tako majhno torbico. Kolageni v vrečkah so učinkovita izbira tudi na poti!  

V okviru nagradne igre Modni GIVE AWAY smo pri naših uporabnikih na Instagramu preverjali, koga bi vzeli s sabo na ogled prihajajočih modnih trendov in kaj se skriva v njihovih torbicah. Verjamemo, da se bo tam kmalu znašla tudi kakšna vrečka kolagena z vitaminom C ali Kolagenlifta v prahu, saj je bil izdelek razvit prav za takšne in podobne priložnosti!

Med vsemi prejetimi komentarji in Instagram story objavami smo izžrebali naslednje nagrade:
 
Nagrade Uporabniško ime
1x 2 enodnevni vstopnici za LJFW – Ljubljana Fashion Week 1.4.2019 happy.perry
1x 2 enodnevni vstopnici za LJFW – Ljubljana Fashion Week 2.4.2019 petravolaric
1x 2 enodnevni vstopnici za LJFW – Ljubljana Fashion Week 3.4.2019 bounque
1x Kolagen z vitaminom C v prahu (posebno pakiranje v vrečkah) mtuohgc

Z vami delimo še vsebino nagradne torbica uporabnice mtuohgc:Vsem udeležencem nagradne igre se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Želimo vam lep skok v modno pomlad!

Priljubljeni