Februarja smo v Medexu navdušeno navijali za našo alpske smučarje na svetovnem prvenstvu v Åreju. Kot ponosni sponzor alpskih smučarjev Smučarske zveze Slovenije se zavedamo, kako pomembna je skrbna priprava tako profesionalnih kot rekreativnih športnikov za varne spuste po zasneženih progah smučarskih središč. V okviru nagradne igre Medene strmine s SLOSKI smo pri naših uporabnikih na Facebooku preverjali, kaj ne sme manjkati na njihovih naslednjih smučarskih podvigih. Na podlagi odgovorov lahko zaključimo, da je več dejavnikov, ki vplivajo na varno smuko in lepo izkušnjo na belih strminah: kondicijska pripravljenost, prijetna družba, dobra smučarska oprema, ugodno vreme in predvsem utrjen imunski sistem.

To pa še zdaleč ni vse. Sodelujoči so svoje komentarje podajali na različne duhovite in kreativne načine ter se potegovali za tisto, kar so zagovarjali: dobro smučarsko opremo in izdelke, ki jim pomagajo skrbeti za raven imunskega sistema. Med vsemi prejetimi komentarji smo izbrali tiste, ki so nas presenetili s svojo hudomušnostjo, lepim namenom ali kreativnim pridihom ter jim v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije namenili naslednje nagrade:
 
Mesto    Nagrada Uporabniško ime
1 uradna smučarska jakna SZS (STARCK SLOSKI JACKET, velikost L) + Elanosol protect Žaneta Jerkič
2 Reusch trak SZS + Elanosol protect + Gelée Royale sport + Propolis oral (na vodni osnovi) Matjaž Kranjc
3 Reusch trak SZS + Elanosol protect + Gelée Royale sport + Propolis oral (na vodni osnovi) JaNja Podričnik
4 Reusch trak SZS + Elanosol protect + Gelée Royale sport + Propolis oral (na vodni osnovi) Lara LG
5 Elanosol protect + Gelée Royale sport + Propolis oral (na vodni osnovi) Tamara Drobnič
6 Elanosol protect + Gelée Royale sport + Propolis oral (na vodni osnovi) Tina Jerkic
7 Elanosol protect + Gelée Royale sport + Propolis oral (na vodni osnovi) Tomaž Struna
8 Elanosol protect + Propolis oral (na vodni osnovi) Teja Praktik
9 Elanosol protect + Propolis oral (na vodni osnovi) Mateja Novak
10 Elanosol protect + Propolis oral (na vodni osnovi) Katarina Lešnik

Žaneta Jerkič, prejemnica prve nagrade, je svoj odgovor na nagradno vprašanje posredovala v obliki pesmi, ki jo tako objavljamo tudi na naši spletni strani.Vsem udeležencem nagradne igre se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Želimo vam prijetno in varno smučanje po belih strminah!

Priljubljeni